Sa Nogom se slažem da ništa nismo uradili čak i da smenimo SNS ako tužioci i sudije ne odgovaraju za to što 13 godina se prave gluvi, slepi i nemi za zločine režima.
Šta ih sprečava da se nagode sa novim režimom i da i njima gledaju kroz prste.
Trebaju nam potpuno novi ljudi u pravosuđu.
Jedina nada da se ova deponija od države ikada dovede u red jeste da nam Brisel potpuno preuzme pravosuđe i zavede red kao u Bugarskoj i Rumuniji.
Vidimo 35 godina kako to izgleda kada mi sami zavodimo red i kakvi su rezultati.
Opozicionari hvale Lauru Koveši na sva usta a izostavljaju to da je nju Brisel doveo na mesto tužioca da procesuira korumpirane funkcionere u novoprimljenim kolonijama EU.
Da su se Rumuni bilo šta pitali, ne bi ona mogla ni da prismrdi toj pozicji.
Međutim nešto me ne greje sunce da će ovde zakon ikada da zavlada i da ćemo najverovatnije ostati rupa u tepihu kako je Grobar predvideo.
Primili su Rumuniju i Bugarsku u Šengen i jednostavno nas zaobišli.
Ovde će da nam dovedu Gance da rade u rudniku litijuma, a domaće stanovništvo će se svesti na Beogradski pašaluk.
Biće više kerova i mačaka nego dece.
Šta ih sprečava da se nagode sa novim režimom i da i njima gledaju kroz prste.
Trebaju nam potpuno novi ljudi u pravosuđu.
Jedina nada da se ova deponija od države ikada dovede u red jeste da nam Brisel potpuno preuzme pravosuđe i zavede red kao u Bugarskoj i Rumuniji.
Vidimo 35 godina kako to izgleda kada mi sami zavodimo red i kakvi su rezultati.
Opozicionari hvale Lauru Koveši na sva usta a izostavljaju to da je nju Brisel doveo na mesto tužioca da procesuira korumpirane funkcionere u novoprimljenim kolonijama EU.
Da su se Rumuni bilo šta pitali, ne bi ona mogla ni da prismrdi toj pozicji.
Međutim nešto me ne greje sunce da će ovde zakon ikada da zavlada i da ćemo najverovatnije ostati rupa u tepihu kako je Grobar predvideo.
Primili su Rumuniju i Bugarsku u Šengen i jednostavno nas zaobišli.
Ovde će da nam dovedu Gance da rade u rudniku litijuma, a domaće stanovništvo će se svesti na Beogradski pašaluk.
Biće više kerova i mačaka nego dece.
Poslednja izmena: