Šta je novo?

Izbori 2025

Boze sacuvaj sa tobom...
Sto neko rekao Kosti Kecmanovicu nije falila dlaka sa glave ( da mi znamo), onom iz Dubone i M Orasja isto a jos mu cale Vojno lice, ali zato u slicaju male Danke onaj umro na ispitivanju.....
I sta je na kraju bilo, bilo je da je sve ponisteno od istraga, vraceno na pocetak i pitanje je sta je bilo.

Odakle policajcu pravo da bilo kog batinja, koliko god postojalo opravdanje?! Cak i da je bes veliki, oni su ta zakonska brana inace bi svi mi sprovodili zakon.
Kao sto ti kazes " neka su ga tukli", moze da se ispostavi da on nije u toj meri kriv a npr ubiju ga od batina,
Takodje , ovi moji ćaciji to isto kazu za prebijanje u Valjevu. Ako se borimo za bolju zemlju treba da to radimo u svim sitiacjama.

Ovo su neke zveri koje odavno zaboravljaju sta je policija, toliko silni da ih briga sto sci imamo barem po jedan mobilni i prebijaju na ocigled svih...
Juce brat od onog u slucaju danke, oni u Valjevu, sutta svako od nas jer smo npr " pogledali ga cudno, opsovali, nasmejali se"...

Nema granice jer se zakon ne postuje. Nije njihovo, a ni nase da ikog kaznjavamo
Miro, ovo što si napisala je 100% tačno. Ako prihvatimo kao realnost da panduri mogu nekažnjeno da biju osummničene za kojekakva dela u trenutku kada su se ovi predali i ne pružaju otpor ili su savladani pa više ne mogu da prižaju otpor onda je to otvorena pandorina kutija da biju bilo koga bilo kad, pa i nas što protestvujemo protiv tiranije.

Slučaj male Danke, koliko god strašan bio, a jeste strašan da ne može strašniji biti, ne može biti opravdanje da se ubije čovek za koga tek treba da se dokaže da je pomagao ubicama u sakrivanju dokaza. Time je ugrožen postupak, a više nisam ni siguran da je to baš tako bilo kao što nam predstavljaju ili se samo požurivalo da se razotkrije slučaj kako bi se umirila javnost i predsednik se obratio građanima. Ne kažem, i dalje je najverovatnije da oni jesu ubice, ali čudno je da čovek prebijen do smrti ne otkrije detalje koje bi doveli do dokaza. Koliko znam, protiv pandura koji su mučili i ubili ovog osumnjičenog nije još uvek sproveden nikakav postupak i oni i dalje rade svoj posao.

Tolerisanje takvih postupaka predstavnika zakona, dovešće pre ili kasnije da neko potpuno nevin strada u teškim mukama.

Srećnom širi se svest da zakon mora biti jednak za sve, u suprotnom ne bismo mesecima imali ljude na ulicama.

Birači SNS, SPS, SRS i raznih desničara to nikada neće moći da razumeju.

A što da ne prodaju mandate SNS-u kada znaju da neće nikada krivično da odgovaraju.
U ovoj zemlji su pošten i b***** braća rođena.

Barem za sada. I prethodnih 35 godina.

Зато што морални компас не долази од успешности државе да казни за злочин већ из личног интегритета и правичности

"зашто ја не бих силовао ако је силоватељ прошао некажњено"

Moralni kompas skoro pa i da ne postoji među starijim generacijama.
Ova država od socijalizma pa do danas funkcioniše po principu "snađi se, druže".

Tako se (ne)ljudi snalaze u ovom blatu decenijama. Neko se proda za džak brašna, neko za stan, neko za par miliona evra.

Studenti su jedina nada da može drugačije.

Nogo je u nekom klipu upravo zato i izneo argument protiv studentske liste sačinjene od 'eksperata'.
SNS može svakom poslaniku da ponudi po 10 miliona evra u kešu da im proda mandat. Te pare u životu neće moći da zarade, barem većina.

Obezbedili bi i sebe i decu i unuke.

Zato je najbolje sačiniti studentsku listu od studenata. Ako se i oni prodaju, onda da ugasimo svetlo jer nam spasa više nema.

Boze sacuvaj sa tobom...
Sto neko rekao Kosti Kecmanovicu nije falila dlaka sa glave ( da mi znamo), onom iz Dubone i M Orasja isto a jos mu cale Vojno lice, ali zato u slicaju male Danke onaj umro na ispitivanju.....
I sta je na kraju bilo, bilo je da je sve ponisteno od istraga, vraceno na pocetak i pitanje je sta je bilo.

Odakle policajcu pravo da bilo kog batinja, koliko god postojalo opravdanje?! Cak i da je bes veliki, oni su ta zakonska brana inace bi svi mi sprovodili zakon.
Kao sto ti kazes " neka su ga tukli", moze da se ispostavi da on nije u toj meri kriv a npr ubiju ga od batina,
Takodje , ovi moji ćaciji to isto kazu za prebijanje u Valjevu. Ako se borimo za bolju zemlju treba da to radimo u svim sitiacjama.

Ovo su neke zveri koje odavno zaboravljaju sta je policija, toliko silni da ih briga sto sci imamo barem po jedan mobilni i prebijaju na ocigled svih...
Juce brat od onog u slucaju danke, oni u Valjevu, sutta svako od nas jer smo npr " pogledali ga cudno, opsovali, nasmejali se"...

Nema granice jer se zakon ne postuje. Nije njihovo, a ni nase da ikog kaznjavamo
Razumem šta želiš da kažeš i pretpostavio sam da se neće svi slagati sa mojim komentarom. On je posledica gledanja snimka i čitanja opisa šta je bilo pošto su ga zaustavili. Nema spora da je murija puna životinja i sadista ali to je jedna polovina ove priče. Druga polovina je sve ovo što je ova mentolčina za volanom uradila. I za šta bi ga 95% Srbije izmlatilo. E meni je samo drago što se našao neko da to ostvari, pa makar bili i panduri.

Pogotovu što znamo da će mu izopačeno sudstvo ionako dati neku smešnu kaznu.

A da li su panduri prekoračili ovlašćenja? Da, svakako da jesu. Mada za ovakve mentolčine nekad to i mora.

Poslednja izmena:
Razumem šta želiš da kažeš i pretpostavio sam da se neće svi slagati sa mojim komentarom. On je posledica gledanja snimka i čitanja opisa šta je bilo pošto su ga zaustavili. Nema spora da je murija puna životinja i sadista ali to je jedna polovina ove priče. Druga polovina je sve ovo što je ova mentolčina za volanom uradila. I za šta bi ga 95% Srbije izmlatilo. E meni je samo drago što se našao neko da to ostvari, pa makar bili i panduri.

Pogotovu što znamo da će mu izopačeno sudstvo ionako dati neku smešnu kaznu.

A da li su panduri prekoračili ovlašćenja? Da, svakako da jesu. Mada za ovakve mentolčine nekad to i mora.
Ti smatraš da si kompetentan da sudis ko je mentolčina, ako sam dobro razumeo.

Pre neki dan jedan reče na TV da sam ja na mestu policajca sve bih blokadere koji napadaju policiju pobio. Tako nesto

i ko je kompetentniji od vas dvojice?

Pa to se lepo stavi na papir pa se izračuna. Mislim tako i sudovi rade (u normalnim društvima).

Ovaj koji vozi raspali kombi a švercuje migrante, beži muriji, jurca pored drugih u saobraćaju pri velikim brzinama, probija rampe, šutira kad ga zaustave i privode, vozi nadrogiran i bez dozvole i proživljava akcione Holivudske filmove nije ništa drugo do mentolčina koja, pored zatvorske, treba da oseti i fizičku kaznu.

Pa to se lepo stavi na papir pa se izračuna. Mislim tako i sudovi rade (u normalnim društvima).

Ovaj koji vozi raspali kombi a švercuje migrante, beži muriji, jurca pored drugih u saobraćaju pri velikim brzinama, probija rampe, šutira kad ga zaustave i privode, vozi nadrogiran i bez dozvole i proživljava akcione Holivudske filmove nije ništa drugo do mentolčina koja, pored zatvorske, treba da oseti i fizičku kaznu.
Ne pitam za njega, nego za tebe.

Ko si ti i ko ti je pravo da sudis?

Kakva je sustinska razlika izmedju tebe i onih sto kažu gazi stoku blokadersku i udri milicijo moja?

A ko ste pa vi da odlučujete unapred, još pre objave MUPa, da li su panduri prekoračili ovlašćenja? ' ste bili tamo?

Ronite suze nad dijabolom koja igra GTA duž cele Srbije pa dobije zaslužene batine. Mislim slobodno ronite i dalje, samo ne uvlačite mene u svoje rasprave. Vi mislite kako vi želite, ja ću kako ja želim i to je to.

Ronite suze nad dijabolom koja igra GTA duž cele Srbije pa dobije zaslužene batine. Mislim slobodno ronite i dalje, samo ne uvlačite mene u svoje rasprave. Vi mislite kako vi želite, ja ću kako ja želim i to je to.
Ako se meni obracas, sve si pogresno napisao. Niti ronim suze niti te uvlacim bilo gde.

Pitam samo ko si ti da sudis? Od jednog iskusnog forumsa ocekivao mnogo jaci odgovor.

Evo i klipa.

Jasno se vidi prekoračenje sile. Ne može se selektivno primenjivati zakon, vidimo dokle je to dovelo i kako takvi nemaju milosti ni prema nama kao što nemaju ni prema ovakvim budalama, a sve to jer su navikli da im je sve dozvoljeno.

Pao, na zemlji je, hapsi, odvozi, trpaj u zatvor i ćao.

Ako ne ume jedno 7 ljudi da obuzda čoveka na zemlji i stavi mu lisice bez da ubiju boga u njemu - otkaz. To se uči kako se radi, ako ne znaš, jbg, traži drugi posao.

Ni ja ne ronim suze da se zna. Ali ako cemo po takvoj pravdi, onaj sa gliserom je takođe vozi brzo i ugrozi plivace, onda bih volela da su izmlatili i njega? I zasto nisu.

Jos nesto, nisam advokat, ali mozemo da "branimo" vozaca migranata da je "samo pokusavao da pomogne nekim ubogim dusama", kao sto nas predsednik radi....

Ja sam samo za to da niko ne izlazi iz svojih okvira, aslucaj male Danke to potvrđuje.
Bajbolje je sve u okviru zakona i nema dileme.
Prekoracenje se vidi, jasno je, oni smeju batinama da odgovore samo ako neko nasrne na njih, a ne "naljutio si me".
Razumem sta ti hoces da kazes, barem odgovor meni, ali nisu oninu stanju da procesuiraju da li je nesto za kaznu ili ne, i realno ja to ni sebi ne bih dala, najbolje nek sudija brine.
Mene brine sto moji ćaciji u okruzenju svi odobravaju ovakvu policiju, ali se samo nadam da nece doci nanjihov prag jer bi razumeli sve tada

За коначно дистанцирање од црвених банди морају се отворити архиве. Србија је једина држава која то није урадила и док је тако, ми се суштински нећемо ослободити тог јарма.
Промена менталитета је почела, страшно касно и успорено, али је почела. Унормалићемо се за тридесетак година. Живи били.
Можда у твом или нашем балону.

Менталитет се мења али на горе. Нација депресивних коцкара, нездраве сиротиње и богатих криминалаца.

Упоредо са социјалним раслојавањем видим и културолошко. Бахати и примитивни су бахатији и примитивнији а културни и еманциповани су у потреби за дистанцирањем од првих још културнији, финији и пасивнији.

Зато типујем да се ради о балону. Надам се да грешим.

Vrh