Novi direktor UG u Srbiji, bivši direktor RATEL-a, nenajavljeno došao u firmu
Nešto pre 17 časova ispred prostorija United Grupe u Bulevaru Zorana Đinđića pojavio se Vladica Tintor koji se predstavio kao novi direktor UG u Srbiji, pošto o

Nije opravdanje nego sasvim realno pitanje. Kako da prijavim bolovanje ako sam u policijskoj stanici? Kako da uzmem od lekara doznake ako sam u pritvoru? Šta ako se odredi pritvor od 30 dana? To su pitanja koja muče zaposlene a nisam video da je neko dao nekakve instrukcije/idejePa ne znam - imaš najbolje moguće opravdanje. Ako misliš da će gazde praviti problem - prijavi da si bolestan ili uzmi 2 dana neplaćeno (ili idi na proteste samo petkom posle posla)
Памтимо и ми млади.Hoću da se drużim
Šifra Devizni penzioner
Mi stariji pamtimo ovakve oglase
Friške došli sa statusnih letovanja.Jako je sunce, pocrneli malo ljudi...
Među okupljenima su bili i gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović i Marko Milošević iz SPS-a, unuk Slobodana Miloševića.
Protestna šetnja pristalica SNS u Leskovcu, koji su demonstrirali protiv blokada, blokirajući gradske ulice, završila se večeras kod fudbalskog stadiona "Dubočica".
Učesnici su nosili parole poput: "Doživotni predsednik Vučić", "Hoću da radim" i "Hoću moju Srbiju nazad".
Nekoliko građana, koji su stajali u parku dok je prolazila kolona pristalica SNS-a, policija je legitimisala zbog pištaljki, javila je novinarka Bete.
Policajci su kazali da "po Zakonu o policiji imaju pravo na to i da je to njihova procena".
Pristalice SNS-a okupile su se u Vranju na raskrsnici kod sedišta te partije, odakle su blokirali Partizansku ulicu i krenuli ka zgradi javne uprave.
U Boru je okupljanje pristalica SNS završeno nakon sat vremena. Organizovana je i protestna šetnja.
Nekoliko desetina učesnika skupa u Bačkoj Topoli razišlo se posle pola sata.
Skupova je bilo i u Pančevu, Rumi, Loznici.
Najbitniji front trenutno, jos uvek se sudstvo drzi koliko tolilko.Непоменик је најавио смену и хапшење судија и тужилаштва, јер су уз студенте и народ. Морао сам да му цензуришем лице. Не могу да га смислим, нити да га гледам. Одвратан ми је.
Pogledajte prilog 249099
Pogledajte prilog 249100
Буквално вришти Гебелсову политику.
Pogledajte prilog 249098
Da li je tacno da su za subotu najavili 80 gradova?Propade im plan jbg. Naravno, cela ideja je bila da smo mi maskirani i naoružani, a oni fini i dobri, ali ne pomaže i ne uspeva više ništa.
Idemo dalje.
Можда је променила страну. Ето материјала за креативне људе, ставити слику њих и наших протеста, овај твит и написати "Хвала Милена што си прешла на праву страну".Pogledajte prilog 249101
Ovaj tvit je jedna od najnečasnijih i najmostruoznijih stvari koju sam ikada video na internetu.
Najbitniji front trenutno, jos uvek se sudstvo drzi koliko tolilko.