Šta je novo?

Izbori 2025

Које инструкције су нам дате које нисмо испунили, нисам упознат. Што се тиче већине, тврдим да већина људи овде није за корупцију и јавашлук и лако би прихватила грађење бољег система. Ни снс ни у једном тренутку није имао подршку ни близу већине, они владају на деморализацији већине која гледа како он влада, а онда и како га запад све време тапше по леђима и назива драгим александром док су им у исто време хронично пуна уста људских права, демократије и позиције надмоћног морала.
Буквално ниједну инструкцију нисмо урадили са вољом да је урадимо. За све је било потребно много повлачења за уши и претњи.
Ако тврдиш да већина људи није за корупцију онда никада ниси причао са људима. Корупција је најдубље укорењен начин понашања људи у Србији.
I treba da bude fokus samo na nama jer niko neće to uraditi umesto nas.
Recimo da dete dobije 1 ili 2 u školi.
Dete treba da bolje uči pa će sutra dobiti neku bolju ocenu. A ponekad je taj nastavnik samo đubre koje zaista kinji to dete. I možda vredi razmisliti o promeni škole. Nipošto ne treba prestati učiti ili se samo prepustiti.

Kakva god da je Srbija danas, ipak je na većem nivou od većine članica EU koje su primljene 2004, a definitivno od Bugarske i Rumunije 2007.

A kad te neko ne želi (država, firma, žena) i stavi ti to otvoreno na znanje, pravo pitanje je u kom trenutku odustaješ i ulažeš svoje resurse u drugom pravcu (samo u svoje prioritete)?
Тако је. А ако дете не можеш да пребациш у другу школу а наставник је ђубре онда покушаваш да нађеш начин да те ђубре не узима на зуб.
Србија је економски далеко боља од Румуније и Бугарске када су они ушли у ЕУ, али Срби не желе у ЕУ и не желе да се прилагоде. Не желе да направе уступке.
И у крајњем случају ни не кривим нас што не желимо, јер ни ја сам не желим. Србија треба да остане изван ЕУ бар у наредних 20 година.
Ненадлежна институција заправо мрзи Србе. Мрзи их јер зна, у дубини душе, да га не воле, да мора да плати за подршку.
И шта се ради курвама које се продају за паре? Е па оне се малтретирају. Зато он понижава народ где и кад стигне.

А онда кад се остатак народа који га свакако не воли побуни, онда се улази у модус радикалског размишљања, само што је оне Хрвате којима је претио заменио са Србима.

Да је Бог упомоћ свима нама и да се ово зло што пре победи.
Он је убеђен да га Срби воле, да су људи који воде протесте плаћени издајници са запада а да су људи који су Срби а учествују на протестима заведени.
Шансе да не верује у то су минималне.

Koje instrukcije, nisam upucen, vezano za sta tacno? Opet tvrdim da vecina nije za korupciju i da je to jedan od glavnih razloga sto vecina nije za sns. Ima dosta ljudi koji su poklekli i makar se delimicno prilagodili sistemu korupcije, ali bi rado odustali od toga kad bi stvari krenule da se menjaju. Ovi protesti i smena vlasti mogu biti odlicna prilika za to.
Koje ustupke i kakva se prilagodjavanja ocekuju od nas da bismo bili ozbiljno shvaceni za prijem. Sve sto pises su opsta mesta, molim te konkretizuj.

Odavno su oni uz svesrdnu pomoc zapada krenuli na sve nas. Cilj je iskljucivo ponistenje Srbije, kao sto je to bio cilj zapada poslednjih 150 godina. Zapadnjaci su u manje od sto godina moju porodicu 3x doveli do samog ponistenja i cistom srecom je moja prababa prezivela egzodus u Prvom svetskom Ratu. Moja baba je pukim slucajem prezivela bombardovanja u Drugom svetskom Ratu izvukli su je iz suta i krhotina na pocetku rata, brata su joj odveli u logor i njega je preziveo samo zato sto je bio vrstan automehanicar. Trebao im je kvalifikovani rob. Na kraju rata su nas " saveznici " toliko izbombarodvali da je ona sama govorila da sa " saveznicima " Srbija nikad vise ne sme imati nista. Mojoj drugoj babi su nemci poubijali kompletnu porodicu, ona se spasila jer kad je kaznena ekspedicija dosla da sabere nekoliko stotina ljudi iz njenog mesta ona je bila u sumi. Streljali su joj, oca, majku, babu, dedu, brata invalida koj je izgubio ruku i nogu jer dok je riljao naleteo na granatu iz Prvog svetskog Rata. Prema pricama ocevidaca naterali su majku da sina drzi uspravno jer nisu hteli da ga streljaju u kolicima. Kada je na strazevicu bacena bunker buster bomba, moja kuca se za dlaku nije urusila svima redom na glavu. Sada je zapad nasao novog ustasu, koljaca i ubicu Srba i Srbije i sve ovo sto gledamo je finansirano iskljucivo novcem sa zapada. I dok se mi ovde trvemo sa zapadofilnim botovima, ko je kriv za ovo sto se dogadja, zvalibabine kaznene ekspedicije idu po kucama i premlacuju posten narod. Jedni zglupljuju narod dok drugi ide i premlacuje narod po kucama. Sledeci put kad vas zvalibabine horde napadnu a vi okrenite guz**cu da vidite kako cete se provesti.

hm....

HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA

123.JPG

Pa ne znam - imaš najbolje moguće opravdanje. Ako misliš da će gazde praviti problem - prijavi da si bolestan ili uzmi 2 dana neplaćeno (ili idi na proteste samo petkom posle posla :) )
Nije opravdanje nego sasvim realno pitanje. Kako da prijavim bolovanje ako sam u policijskoj stanici? Kako da uzmem od lekara doznake ako sam u pritvoru? Šta ako se odredi pritvor od 30 dana? To su pitanja koja muče zaposlene a nisam video da je neko dao nekakve instrukcije/ideje

Примећено улажење у разбијене снс просторије. Или реновирају или припреме за блокаде.

Хоћу да се дружим!

Галантни девизни пензијонер, дружио би се ради дружења са зрелом дамом млађег узраста, која би се са њим мало дружила. блокатери стоп!

Poslednja izmena:
Propade im plan jbg. Naravno, cela ideja je bila da smo mi maskirani i naoružani, a oni fini i dobri, ali ne pomaže i ne uspeva više ništa.

Idemo dalje.

Непоменик је најавио смену и хапшење судија и тужилаштва, јер су уз студенте и народ. Морао сам да му цензуришем лице. Не могу да га смислим, нити да га гледам. Одвратан ми је.
Untitled.png

1755718635832.png

Буквално вришти Гебелсову политику.
1755718375137.png

Među okupljenima su bili i gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović i Marko Milošević iz SPS-a, unuk Slobodana Miloševića.
Protestna šetnja pristalica SNS u Leskovcu, koji su demonstrirali protiv blokada, blokirajući gradske ulice, završila se večeras kod fudbalskog stadiona "Dubočica".

Učesnici su nosili parole poput: "Doživotni predsednik Vučić", "Hoću da radim" i "Hoću moju Srbiju nazad".

Nekoliko građana, koji su stajali u parku dok je prolazila kolona pristalica SNS-a, policija je legitimisala zbog pištaljki, javila je novinarka Bete.

Policajci su kazali da "po Zakonu o policiji imaju pravo na to i da je to njihova procena".
Pristalice SNS-a okupile su se u Vranju na raskrsnici kod sedišta te partije, odakle su blokirali Partizansku ulicu i krenuli ka zgradi javne uprave.

U Boru je okupljanje pristalica SNS završeno nakon sat vremena. Organizovana je i protestna šetnja.

Nekoliko desetina učesnika skupa u Bačkoj Topoli razišlo se posle pola sata.

Skupova je bilo i u Pančevu, Rumi, Loznici.

Непоменик је најавио смену и хапшење судија и тужилаштва, јер су уз студенте и народ. Морао сам да му цензуришем лице. Не могу да га смислим, нити да га гледам. Одвратан ми је.
Pogledajte prilog 249099
Pogledajte prilog 249100
Буквално вришти Гебелсову политику.
Pogledajte prilog 249098
Najbitniji front trenutno, jos uvek se sudstvo drzi koliko tolilko.

Propade im plan jbg. Naravno, cela ideja je bila da smo mi maskirani i naoružani, a oni fini i dobri, ali ne pomaže i ne uspeva više ništa.

Idemo dalje.
Da li je tacno da su za subotu najavili 80 gradova?
Jednu devojku su preobukli pa na TV Prva ptosvetni radnik, a na Pinku student , dede i babe drze transparente " Hocu da Radim", "Hocu da Studiram"......

Pogledajte prilog 249101
Ovaj tvit je jedna od najnečasnijih i najmostruoznijih stvari koju sam ikada video na internetu.
Можда је променила страну. Ето материјала за креативне људе, ставити слику њих и наших протеста, овај твит и написати "Хвала Милена што си прешла на праву страну".

Нека се касније она вади, штета би већ била урађена.

Vrh