Šta je novo?

Izbori 2025

Ок. Од сад сам изричито против било којих избора на којима учествују ови монструми. Ствари су никад јасније и нека полурешења нису више могућа јер су етички неприхватљива. Избори би била нека врста реафирмације ове хорде којој просто није место у нормалним друштвено-политичким процесима.

Част и брука живе довијека. Све ово је давно описано у темељима српске историје, културе и традиције. Ко се тога држи преко овог зулума не прелази олако.

Advokat Vladimir Terzić za “Novu” govori o mogućem proglašenju vanrednog stanja.

“Aleksandar Vučić će, uz pomoć predsednice Narodne skupštine Srbije Ane Brnabić i premijera Đura Macuta, verovatno ponovo zloupotrebiti ovlašćenja iz čl. 200. Ustava Republike Srbije, pa će proglasiti vanredno stanje bez odluke Skupštine. To je učinio i 2020. godine, u vreme pandemije COVID-19, kada navodno Narodna skupština nije mogla da se sastane i donese odluku o proglašenju vanrednog stanja”, kaže Terzić i dodaje:

To će biti ponovno otvoreno kršenje Ustava, na koje smo već navikli od ovog režima, samo što će ovaj put posledice tog kršenja biti drastičnije. Mislim da režim priprema oštro uskraćivanje osnovnih sloboda – kretanja, protesta, govora i slobodnog iznošenja mišljenja, radi gušenja opravdanih protesta u Srbiji. Ideja je da se pod vanrednim stanjem vanredno podrži Ćacilend kao paravojna formacija, koja će imati veća prava od policije, koja putem bolovanja i izbegava ja otvorenog sukoba polako otkazuje poslušnost nenarodnom režimu, kao uostalom i sam ministar unutrašnjih poslova, čiji fizički stav govori – ovo je kraj, ne mogu više”.

Terzić objašnjava da je deo policije već spreman da otvori bolovanje, jer, kako tvrdi, niko ne želi da se sukobljava sa većinom građana koji samo žele izbore.

“Represija najlojalnijeg dela policije, gde rukovode finansijaki namireni lojalisti, nastaviće teror nad građanima Srbije, još veća represija se očekuje. Oni će imati pomoć ćacilendista iz Pionirskog parka, i stranačko kriminalnu logistiku iz “Paviljona”. Ostatak policije je već spreman da “ode na bolovanje”, jer niko ne želi da se sukobljava sa opravdanim protestom očigledne većine građana koji samo traže izbore, radi formalizacije većinske volje u državi. Niko ne želi da zlostavlja i muči građana u ime manjine koja je sklona kriminalu i jedino u tim krugovima ima potpunu lojalnost. I policajci su deo društva, tu je većina za striktnu primenu zakona a ne za zloupotrebu zakona u korist manjine na vlasti”, zaključuje Terzić.

Ološ naprdni se sprema da ukine ili sroza zakon o zaštiti potrošača

Повређени отац и муштерија из радионице у Ваљеву.
Pogledajte prilog 249028

ПАЖЊА! СЛИКЕ СУ НЕПРИКЛАДНОГ САДРЖАЈА!
Odavno su oni uz svesrdnu pomoc zapada krenuli na sve nas. Cilj je iskljucivo ponistenje Srbije, kao sto je to bio cilj zapada poslednjih 150 godina. Zapadnjaci su u manje od sto godina moju porodicu 3x doveli do samog ponistenja i cistom srecom je moja prababa prezivela egzodus u Prvom svetskom Ratu. Moja baba je pukim slucajem prezivela bombardovanja u Drugom svetskom Ratu izvukli su je iz suta i krhotina na pocetku rata, brata su joj odveli u logor i njega je preziveo samo zato sto je bio vrstan automehanicar. Trebao im je kvalifikovani rob. Na kraju rata su nas " saveznici " toliko izbombarodvali da je ona sama govorila da sa " saveznicima " Srbija nikad vise ne sme imati nista. Mojoj drugoj babi su nemci poubijali kompletnu porodicu, ona se spasila jer kad je kaznena ekspedicija dosla da sabere nekoliko stotina ljudi iz njenog mesta ona je bila u sumi. Streljali su joj, oca, majku, babu, dedu, brata invalida koj je izgubio ruku i nogu jer dok je riljao naleteo na granatu iz Prvog svetskog Rata. Prema pricama ocevidaca naterali su majku da sina drzi uspravno jer nisu hteli da ga streljaju u kolicima. Kada je na strazevicu bacena bunker buster bomba, moja kuca se za dlaku nije urusila svima redom na glavu. Sada je zapad nasao novog ustasu, koljaca i ubicu Srba i Srbije i sve ovo sto gledamo je finansirano iskljucivo novcem sa zapada. I dok se mi ovde trvemo sa zapadofilnim botovima, ko je kriv za ovo sto se dogadja, zvalibabine kaznene ekspedicije idu po kucama i premlacuju posten narod. Jedni zglupljuju narod dok drugi ide i premlacuje narod po kucama. Sledeci put kad vas zvalibabine horde napadnu a vi okrenite guz**cu da vidite kako cete se provesti.

Ок. Од сад сам изричито против било којих избора на којима учествују ови монструми. Ствари су никад јасније и нека полурешења нису више могућа јер су етички неприхватљива. Избори би била нека врста реафирмације ове хорде којој просто није место у нормалним друштвено-политичким процесима.

Част и брука живе довијека. Све ово је давно описано у темељима српске историје, културе и традиције. Ко се тога држи преко овог зулума не прелази олако.
Dobro dosao u klub. Samo revolucija i lustracija. Kakvi bre izbori? Njima ne da nije mesto u drustveno politickim procesima vec im nije mesto nigde vise ni bilzu Srbije osim ako se ne radi o tamnicama u kojim ce biti utamniceni doveka.

Na X (nije nikakav izvor vazan), se pojavilo suskanje da ce u petak posle neke utakmice da uvede zabranu javnih okupljanja....mozda mu to ne smeta za EXPO, mada je to kao vanredno stanje.
Вероватно се мисли на утакмицу против Словенаца у четвртак у арени.

Додатно је на шушкања утицало отказивање концерата на Ташу, наводно због овог терена за мали фудбал који је тамо тренутно, што је наравно глупост.

1755681854713.png

Danas tajni spontani skupovi naroda na 50 mesta, dođite svi, samo niko ne zna gde 🤣

Samo vi ne reagujte... I'm out. Sve se i ovde ionako pretvorilo u botovanje. Od NATO botova, preko zapadnih botova, do zvalibabinih botova. Jako je tesko raspravljati se sa botovima.. Po veri tvojoj bice ti. Najveci je problem u sta covek veruje.
Ja kao student iz Požarevca neću regovati!

I meni se vise svidja da svi ostanete kuci ili npr kao Zajecarci sinoc, malo zvizdali sns i onda na levo krug i otisli pred sud.
Sta god se uradi, tv masinerija je spremna -

ako ne bude nasih oni ce slobodno da trube "masa je pokazala sta zeli, blokaderi su se razbezali"

Ako bude izlazak bice "sacica zgubidana izasla da provocira" naravko da je to glavni cilj sns idiota.

E sad, dobro je da im se utera strah u krzno, narocito ovima "morao sam zbog posla", nije svejedno kad se okupe ljudi protiv tvog skupa i prozivaju te imenom i zvizde...

A opet, hapse i za pogrdnu reč, sve mora biti besprekorno.

Takođe, 50 gradova on moze jednom da okupi, nama je to svaki dan i to je nasa snaga!

Mozda je najbolje kombinovati, samo mirno cak i da oni krenu, uz parole RUKE SU VAM KRVAVE, , KRIMINALCI, HOCEMO IZBORE,
dakle da se ISKORISTI PRENOS NJIHOVIH TV TROVACNICA DA SE CUJU PAROLE.

uz to, videcete komsije i prijatelje jasno, pa je to jos veca sramota.

Definitivno je jasno da smo bili bolje organizovani kada su fakulteti davali instrukcije, ali ocigledno je da je sad decentralizovano pa ko kako hoce. Ipak, to stvsra konfuziju sta i kako, narocito kod ove eskalacije.

Sto se tice zabrane okupljanja, bas sam citada smda Skaj Mjuzik nece organizovati nista do NG, ne verujem da dotle moze da drzi to, a opet Ćacilend na Trgu Nikole Pasica komotno stoji od 10.04..... o lude kuće zbog jednog ludog čoveka

Ћациленд ће да постоји све док трају протести или док се не смени власт. Ради се све по приручнику борбе против обојених револуција. Организују се контра протести, гура се прича о томе да су ти про владини протести масовни док је на опозиционим/студентским протестима "шачица" протестаната, заузели су парк (простор) испред најважније институције у држави, како га демонстранти не би заузели....
Вучић и људи око њега истински верују да је против њих организована обојена револуција, односно раде све по приручнику за сузбијање истих.

Питао сам Четџипити да ми да основне цртице из књиге (приручника) под називом "Руководство по противодействию цветным революциям".

Примери стратагема које се помињу​

1. „Определить дракона“ („Предухитрити змаја“)
    • Идеја је да власт не чека да се протест размахне, него да делује превентивно.
    • То подразумева:
      • хапшење или неутрализацију лидера опозиције пре масовних акција,
      • забране протеста и окупљања,
      • постављање барикада и блокада на прилазима местима окупљања,
      • затварање кључних путева ка централним трговима,
      • организацију властитих „паралелних“ догађаја, којима се одузима медијска пажња.
  2. „Симулировать неведу“ („Симулирати незнање“)
    • Техника у којој власт делује као да „не примећује“ активност опозиције.
    • У позадини се:
      • прате организатори,
      • прикупљају докази и информације,
      • дозвољава да опозиција „покаже карте“.
    • Када се сакупи довољно података и кад је најпогоднији тренутак, власт креће у акцију – хапшења, растурање протеста, медијске дискредитације.
  3. Реторички тон​

У предговору и првим поглављима књига је писана више као политичко-пропагандни памфлет него као академска студија.

• Опозиција и протестни покрети описују се као „вирус западне демократије“ или као „политички бацил који уноси хаос“.
    • Сама књига се представља као корисна не само властима већ и „диктаторима, лидерима, политичарима, новинарима и патриотама“.
    • Циљ је да се створи утисак хитности и егзистенцијалне угрожености државе, што оправдава примену „радикалних“ мера.
У књизи Едуарда Черепанова „Руководство по противодействию цветным революциям“ (2015) постоји више места где он говори о тактици опозиције да заузме кључне јавне просторе (тргове, паркове, улице) или простор испред државних институција — и о томе како власт треба да реагује.

1. Значај простора у „обојеним револуцијама“
    • Черепанов наводи да опозиција најчешће бира централне тргове и паркове (Кијев – Мајдан, Београд – Трг Републике, Тбилиси – испред парламента), јер ти простори имају симболичку снагу и медијску видљивост.
    • Заузимање простора испред главних државних институција (парламент, влада, председништво, ТВ кула) приказује се као један од „обавезних корака“ сценарија обојене револуције.
  2. Препоручене мере власти
    • Он саветује властима да не дозволе трајно заузимање таквих места – ни тргова, ни паркова у близини институција.
    • Као мере предлаже:
      • брзу реакцију полиције пре него што се протест „укопа“ на једном месту,
      • постављање „патриотских контрамитинга“ како би се „разбио монопол на простор“,
      • организацију масовних културних или спортских догађаја на кључним трговима, да би се спречило њихово коришћење за протест.
  3. Стратегија „не дати опозицији симболички центар“
    • У више пасуса пише да је „губитак јавног простора“ велика пропагандна победа опозиције, јер кад народ види да је централни трг у рукама демонстраната – ствара се утисак да власт више нема контролу.
    • Зато инсистира да држава мора по сваку цену задржати контролу над главним трговима и местима испред институција.

➡️ Дакле, у књизи се експлицитно говори о борби за простор (трг, парк, зграде власти).

Poslednja izmena:
Lik koga podržava zapad sprečava navodnu obojenu revoluciju od naroda koji nema apsolutno nikakvu podršku zapada😁

Samo u Srbiji 🤠

Lik koga podržava zapad sprečava navodnu obojenu revoluciju od naroda koji nema apsolutno nikakvu podršku zapada😁

Samo u Srbiji 🤠
Могу да се кладим у свој живот да сви ти људи у врху власти размишљају потпуно другачије. Не легне он у кревет са мишљу да му је запад подршка јер он је цео свој живот провео у мржњи према западу. Он истински верује да је он најбоља опција за Србију и да су ови који хоће да дођу издајници који желе да продају Србију. Он размишља да су уступци које прави према запади неопходни како би се одржао на власти и урадио најбоље за Србију јер ће у противном доћи неки који ће да дају и оно што се не тражи итд.
Не постоји ни трунка шансе да он зна колико је штетан за дугорочну безбедност и напредак ове државе, заправо је потпуно обратно.

Када једног дана буде скинут са власт, имаћемо неки потресан снимак на јутјубу на коме говори (из УАЕ или Русије) како су га глобалисти и запад скинули да би уништили Србију.

Upravo tako
Isto kao kad nas eks Slobini glasači ubedjivaše u suton Slobine vlasti da je on doveden od Bildelberg grupe, od cije...da uništi Srbiju.
A eno mu spomenika u Moskvi.

Pa onda kad je Hag pustio Šešelja, da su ga pustili da sabotira Vuĉića...opet cija

I evo nas opet...isti mentalni sklop, želja da se opere savest od lošeg glasanja i onda će ponovo glasati za novoga Slobu...

Могу да се кладим у свој живот да сви ти људи у врху власти размишљају потпуно другачије. Не легне он у кревет са мишљу да му је запад подршка јер он је цео свој живот провео у мржњи према западу. Он истински верује да је он најбоља опција за Србију и да су ови који хоће да дођу издајници који желе да продају Србију. Он размишља да су уступци које прави према запади неопходни како би се одржао на власти и урадио најбоље за Србију јер ће у противном доћи неки који ће да дају и оно што се не тражи итд.
Не постоји ни трунка шансе да он зна колико је штетан за дугорочну безбедност и напредак ове државе, заправо је потпуно обратно.

Када једног дана буде скинут са власт, имаћемо неки потресан снимак на јутјубу на коме говори (из УАЕ или Русије) како су га глобалисти и запад скинули да би уништили Србију.
Не видим зашто су његове емоције битне и то шта говори себи да би могао да заспи. Његова кључна потпора свих ових година је на западу, не зато што је запад демонски, а русија божја земља, него зато што је Србија у првом реду западна прћија, највише немачка, па десет места празно па долазе кинези и руси. Ту се јавља проблем код западофила, они не могу да појме да њихов вољени запад подржава владара који на унутрашњем плану влада по узусима источних деспотија.

И тиме ја не скидам ни делић одговорности са глупих Срба који бирају деценијама сопствене катастрофе, само кажем да ко мисли да овде запад нема пресудан утицај на власт и њену политику је наиван, често свесно јер му се тиме руше заблуде које воли. Да је вучић остао у радикалима са истом идеологијом никада не би могао да дође на власт макар и мртви гласали за њега.

Не видим зашто су његове емоције битне и то шта говори себи да би могао да заспи. Његова кључна потпора свих ових година је на западу, не зато што је запад демонски, а русија божја земља, него зато што је Србија у првом реду западна прћија, највише немачка, па десет места празно па долазе кинези и руси. Ту се јавља проблем код западофила, они не могу да појме да њихов вољени запад подржава владара који на унутрашњем плану влада по узусима источних деспотија.
Битне су његове емоције јер тако можемо боље да разумемо генезу проблема. Разлог због кога сам све ово написао у претходним порукама је покушај да поделим са вама своје виђење проблема у ком се налазимо. Ми имамо један огроман део популације који је врло сличан Вучићу на том плану.
Опет понављам, то што он има од запада није ни на који начин потпора. То је колонијални третман где он ради по наређењу како они не би инвестирали у његово скидање. А сам си рекао да овде Немачка преко својих фирми има огромну моћ.
Потпору има од Русије и Кине и то директну и јавну са највиших могућих позиција.

Е сад моје виђење разлога је следеће:
1. Запад му аминује да буде племенски поглавица јер тиме добијају стабилност и могу без суштинских проблема да управљају Србијом на начин који је за њих најмање компликован. Србија није и неће бити способна да уђе у Европску унију (не само због Космета) јер наша популација то у великој мери не жели. А пошто не желимо и не можемо да будемо са њима (што би за њих вероватно било најбоље решење) они су одабрали да престану да подржавају мањину у држави која жели институције и демократију.
То је и разлог зашто имамо повремене нападе на Вучића од стране европских медија. То је разлог постојања Н1... Мора да зна да му држе омчу око врата и да притисак може драстично да се појача.
2. Кина и Русија га активно подржавају јер је то једини прозор у Европу за њих. Они знају да би им Вучић био најближи сарадник на свету када би географски било могуће, али пошто није, они трпе његове искоке (наоружавање Украјине) и поред тога му пуне его и повећавају подршку својим саопштењима. Они су свесни да би било која друга власт у Србији била далеко мање наклоњена Русији и Кини него што је то ова.

ПС: Пре неки дан сам написао неком лику на једном другом форуму. Људи који су радикали (попут њега) требају себи да обезбеде бољег лидера. Некога ко стварно има став, самопоштовање и интегритет. Некога ко није спреман да уништи нацију ради свог умишљеног циља и сујете. Радикали, социјалисти и њихови огранци су ВЕЋИНА политички активних становника ове државе. Људи који мрзе запад су ВЕЋИНА становника ове државе. Не могу ја који сваким својим атомом мрзим Радикале и сличне да им тражим лидера, морају то сами да ураде.

Koštunica.
Ima tu još prilepaka, ali on je najzaslužniji.
Slažem se. Taj pogubljeni profesor koji je zalutao na mesto Predsednika je glavni uzrok kočenja svih onih stvari koje je tadašnja vlast morala da uradi. Njegova fascinacija "službama" i likovima tipa Bulatovića, Tomića, Ljilje itd. je pogubno uticala na njegove odluke.

Najboljii dokaz da se zapad grcevito bori da zadrzi SNS rezim na vlasti u Srbiji je, enormna kolicina prozapadnih botova, NATO botova, muljaca, lazova, izvrtaca istine, sludjivaca naroda na svakom forumu koj sam pogledao. Bez obzira gde pogledate videcete samo dve vrste agresivnih botova, prevashodno SNS, a za njima prozapadni botovi. Zagadili su svaki forum, svaku diskusiju, svaku raspravu. Gde god se okrenes samo te salecu...

Vrh