Ulaze sa voki vokijama da izvide i patrolna kola teško ćemo ovako u 3.20 da spasimo barikade...
Kad se svi odjave u ponoć jbg
Sve ostaje na studentima... Ja sam noćas sa kolegama pravnicima (ja na bajsu) špartao i vraćao motorna vozila sa kontejnera nazad u sporedne ulice... Svađali se da nekom informerkom... Bila je super noć.. Al plašim se da ima da rasture ovo uskoro...
Pogledajte prilog 243130
Narod do otrpilike zna, jer ja to svima pričam od kada postoje - ali nekako su ih uvek pratili jer su iole jedini imali sadržaj kakav takavИронија је да су управо Н1 и нова С убачени елемент.
Драго ми је да широке масе коначно то схватају. Требало им само 10 година.
Teže bi bebi oteli cuclu...Sad gledam snimak i koliko ja vidim kolega nije bio nikakva pretnja da bude ovako brutalno oboren i uhapšen kao najgori kriminalac. Nije bio fizička pretnja uopšte, a prethodno nije bilo razgovora ili upozorenja da će policija upotrebiti silu.
DOKLE SRBIJO! DOKLE DA NAM PREBIJAJU STUDENTE i tretiraju ih kao najgore kriminalce dok PRAVE KRIMINALCE ŠTITE KAO SOPSTVENU DECU. DOKLE!!!
Druže, policija je mafija. Mnogi od njih diluju drogu i onda ucenjuju likove kojima to prodaju. Najviše se odnosi na Žandarmeriju. To je krug ucenjenih. Srbija je u ozbiljnom problemu i grotlu mafije, a mnogi u narodu se češljaju. Gde je taj slobodarski narod, gde su navijači?Sad gledam snimak i koliko ja vidim kolega nije bio nikakva pretnja da bude ovako brutalno oboren i uhapšen kao najgori kriminalac. Nije bio fizička pretnja uopšte, a prethodno nije bilo razgovora ili upozorenja da će policija upotrebiti silu.
DOKLE SRBIJO! DOKLE DA NAM PREBIJAJU STUDENTE i tretiraju ih kao najgore kriminalce dok PRAVE KRIMINALCE ŠTITE KAO SOPSTVENU DECU. DOKLE!!!
Lako je biti internet junak i banovati nekog. Mogao si junaštvo da pokažeš jutros, al ti si odlučio da budeš reporter. A reportera imamo koliko hoćeš, a hrabrih ljudi u tragovima i zato nas je*******u već 15 godina. I kad se neko odvaži da pokaže zube bude za čas etiketiran kao ubačeni element... Al nemoj da kloneš duhom, smem da se kladim da bi i ovaj što je odgojen na epskim pesmama i što ne bi propuštao hitnu pomoć odreagovao manje više isto.Da samo znam razloge zašto su neki banovani... Goran, Sodarac... šta su oni to pa rekli?
Na kraju krajeva ne viđam ni borića. Koji je možda bio na nekoj suprotnoj strani al se ne sećam da je ikada zvučao kao pravi gad.
Krivo mi što nemam tviter, nadam se da će mi ovaj drugi snimak dođi u slobodne medije danas u vesti... jer nas je svega par bilo sa uključenim kamerama... ja svakako nisam aktivan na yt da bi ovo bilo primećeno. Tamo kačim samo jer ne može dikrektno ovde.