Šta je novo?

Izbori 2025

Пошто имамо на форуму пуно присталица Русије и како мисле да је тамо супер, ево добили смо то...
Протести се растерују, протестери се хапсе... баш као тамо...

Пошто имамо на форуму пуно присталица Русије и како мисле да је тамо супер, ево добили смо то...
Протести се растерују, протестери се хапсе... баш као тамо...
Каква глупост. Имаш брутално разбијање протеста по француској, енглеској, код њих полиција није ништа нежнија него у Русији. Проблем је у евроталибанизму. Док се тог поданичког менталитета не одрекнемо, нема нама напретка.

EU ćuti, a ovi i dalje opravdavaju Brisel. Da ste najveći EU fanatik, gde je Brisel da pritegne režim? Jel su živi? Ovo ne znači da sam rusofil, nego sam besan na EU bandite.

Ne vidim šta bi EU dobila bolje smenom režima ovde. Trenutno su na vlasti najveći poslušnici i trgovci suverenitetom koje Srbija može da ponudi. Ne postoji veći klijentelista od Vučića koji bi ovde mogao doći na vlast.

EU nema nikakav racionalan razlog da podržava pad ove vlasti kad im oni upravo daju sve što žele na tacni.

Zaleće se, u USA, i paralelno ih gađaju suzavcem, gumenim mecima i vodenim topovima.
Зато што у САД протести изгледају овако

108156469-1749472774335-gettyimages-2218782185-MEI-USA-BH-AICEPLA-20250608-161.jpeg

downtown-los-angeles.webp

И то против државних одлука које имплицитно или експлицитно подржава бар мала већина грађана

Код нас је мафија "уздржана" јер зна да би насиље било варница при бурету барута незадовољства, будући да мафија нема подршку већине грађана, чак ни оних који су уцењени да за њих гласају а камоли сада када су изгубили већину и поред тога. Код нас би насиље полиције било (и донекле је било) све мање популарног режима над мирним протестом а ако мафија то жели онда даје бланко чек народу да претходни мирни протест заличи на неки амерички

hq720.jpg

original.jpg

или француски

-1x-1.webp

Смрт америци, смрт еу, смрт русији, смрт свим тлачитељима и империјалним монструмима. Баталите сад те глупе расправе него да видимо да нас данас буде 10 пута више, да стане цео град. А то да л су жандари, интери или криминалци која је па разлика, 80 посто тих јединица, нарочито интервентне су искомплексирани пропали криминалци који значку користе као замену за муда и кард бланш да се баве криминалом и успут малтретирају. Од поганог кера никад човек!

Mislim da uopste ne treba trositi energiju na blokade posle ponoci.

Ako vec ne radis, naspavaj se, pa sutra na blokadu prepodne.

Mi koji radimo cemo doci posle 17h i to je sasvim dovoljno za ovaj vid borbe.
Generalno, treba igrati kul i pametno i znati da je ovo sve maraton.

Sve one priče o nekom velikom žrtvovanju su potpuno sulude, nerealne, a na kraju i nepotrebne.

A poturaju ih oni koji ništa živo ne rade i piskaraju to sedeći ispred kompjutera. Tako da, ne treba se ni obazirati.

Панчево јутрос.
Jedino je žalosno što postoji šansa da neko pogine, ali mislim da je i žvalavi vođa svestan da bi mu to bio kraj istog trenutka.
Да је свестан, као што није, не би нам чинио зло заједно са двоножним вепром званим Шешељ. Он мрзи Србију и радије ће да је истреби зарад велике шиптарије по сваку цену.

Poslednja izmena:
Vrh