Šta je novo?

Izbori 2025

Samo mala digresija povodom pisanja sinoc.
Za Zunica sam skoro cula, ali sam videla da i kada je pusten nakon toga nikome nije pruzio podrsku koju su pritvoreni. I nista mi se ne svidja isto kao Sarovic. Zato nisam gledala njegov live ali stidenti su se izjasnili i mislim da bilo kakvo targetiranje studenata u obom trenutku skodi ako je neutemeljeno, a mislim da i medju njima ima svakakvih.
Ali Zunic je sam trazio, studenti bi se brzo ogradili da je tacno, ovako on je ispao vrlo nekorektan, a ti isti studenti su napravili pritisak da bude oslobođen. Barem je zasluzio da svoje kritike sacuva za sebe, snimi sve u live i posalje nekom fakultetu, ali njegov problem

Da napišem i ovde:

Ovde mora da se primeni politika nultog nasilja, čim se pojave žandari, pakuj stvari i odlazi, nikakvi sukobi sa njima, dobacivanja...

Kad oslobode ulicu, za dva sata se treba vratiti na isto mesto ili na neko drugo.

Jednostavno im ne treba davati municiju za hapšenja i lemanje.

Lol, ne. Odnosno, vi bezite da ne sirite strah

Interventna u Zemunu (nije u opremi) ali naroda bas dosta. Mlako na gazeli.

government-shutdown.gif

Lol, ne. Odnosno, vi bezite da ne sirite strah

Interventna u Zemunu (nije u opremi) ali naroda bas dosta. Mlako na gazeli.
Ali šta bismo dobili makljanjem sa njima?

Pohapsiće još ljudi, zaplašiti određen broj i šta onda. Ko će da blokira kad odu.

Ovako oni dođu, mi se okrenemo i odemo. Čim se oni spakuju i saobraćaj krene, mi jovo nanovo. Treba ih vozati kao majmune.

Не него један храбар потез, један барјак на кордон, један симболичан потез може збацити ланце са овог народа. То мудровање и калкулације суданас и довеле до 70оро отете деце

Stvar je što ne smeju da udare, ovo im je najgora noćna mora, da moraju da intervenišu na 50 mesta.

Nema toliko polićacija.

Morali bi onda da uključe i policiju, a tu je lako moguće da bi običan policijac rekao - fak dis šit. Što bi moglo da pokrene lavinu.

Tako da, mislim da džabe diskusija.

Počeo je dnevnik sa zakašnjenjem, ne kontam da li je svež ili je montirani od ranije..nema vesti od večeras.

Edit: ipak ima malo, 30 sekundi

Vrh