S
stex_pb
Guest
Izglasano je propuštanje tramvaja ka garaži da se vozači odjave. Ja se odjavljujem isto
RTS sad baš namerno ne treba blokirati, nego ih pustiti da ne rade svoj posao. Ovamo gradovi i putevi blokirani, ljudi će imati problema da dođu normalno na posao, pa će se pitati otkud sad sve ovo i, nadam se, provaliti da ih možda neko ne informiše kako treba.
U Krnjači došlo do ozbiljnog prepiranja da li da se SNStrelin Citaro koji se preprečio, propusti ka Kovilovu i garaži, odlučili da ga ne puštaju.Izglasano je propuštanje tramvaja ka garaži da se vozači odjave. Ja se odjavljujem isto
Situacija je sazrela, nasilje da, ali u pravom trenutku i na pravi nacin.Inace, meni je ova vecerasnja eksplozija bunta i inata sjajan pokazatelj koliko su promasene price kako bilo kakvo nasilje odgovara iskljucivo rezimu
Naravno, nikako bezumno nasilje, ali je situacija i prezrelaSituacija je sazrela, nasilje da, ali u pravom trenutku i na pravi nacin.
U suprotnom je stvarno kontraproduktivno.
Ima jedan tvit ali me sramota da postavim a lepo opousuje sve
JEZIVO KOLIKO MI JE ...GNUT
Izvinite bas je nepristojno ali ovo niko nijw ocekivao. Ovakvu rwakciju naroda pa makar ih sve rasterali do jutra, opet je narod pokazao da mu je stalo
Убацим им ја елементI da iskoristim priliku da se nacestitam mile majke smrdljivim n1 i nova za njihovu celodnevnu borbu sa uBaCeNiM eLeMeNtImA