Šta je novo?

Izbori 2025

Samo ne bih voleo da je ovo privremena akcija, odnosno da ne bude već sutra ništa više jer radna nedelja.
Zemunci me opet demantovali - studenti objavili da su blokirane (još?) tri raskrsnice/ulice u Zemunu i da blokade ostaju do ispunjenja njihova tri zahteva: izbori, uklanjanje Ćacilenda i oslobađanje svih uhapšenih.
Bravo!

Ljudi vi ste mudri, moze li da se napravi neka interaktivna mapa, neki sistem da se postavljaju oznake gde su blokade.
OVO JE ZA ISTORIJU, a masa nas zna gde je Sajam, Slavija, eventualno neki veliki Zdravstveni centar, ne poznajemo BG.

Hajde ako nekom nije tesko, nek ostane za uspomenu makar neki presek trenutno pa na slici mape Bg , vidim da je puno lokacija ali pojma mi nemamo.

BEOGRAD 26CM,
NOVI SAD 25CM i raste
NIS i ostali ( Obrenovac, Zajecar, ne znam gde sve,) barem na 24cm

Povlacim sve sto sam rekla za vas, ovo je spontano i od srca, zbog besa, ljutnje i jada!

Nelečeni ovo nije očekivao, niko nije!

RASPISI IZBORE KUKAVICE BEDNA

Blokiranq Gazela.

Lajv sa komande
IMG_20250629_220036.jpg

Šta je na gazeli, samo ljudi ili ima kontenjer, šatori...

Samo nek se širi 😄 blokade i građanska neposlušnost na svim nivoima su nam falili još od marta.

Samo da se upišem od juče na temi i odo napolje 😊

Posle 21.15 sam bio sve vreme kod ugla Krunske i kneza Miloša...

Na ovom prvom snimku se vidi vozilo hitne pomoći koje kordon policije ne propušta iako su građani uredno propustili i mirno čekali kordon da učini isto. Policija ipak odlučuje da krene pendrecima da odbija masu i tako stvori prostor za vozilo a da se niko ne približi Ćacilendu... To jako razgnevilo okupljene, te se glavnina sukoba nastavila posle...

Vrh