S ovim se slažem, ali samo kada su u pitanju izbori koji se održavaju na daleko većem broju BM, odnosno na parlamentarnim, predsedničkim izborima i izborima u velikim gradovima. Tada se ponavljaju izbori na sporadičnim BM, ta informacija se objavi negde usput i onda ljudi ili ne znaju da su ponovljeni izbori ili ne vide poentu da opet glasaju ako rezultati sa tog BM neće uticati na konačne rezultate.Мислим да су шансе опозиције да преокрену Косјерић само теоријске. Генерално увек на поновљеним изборима СНС успе да извуче своје гласаче и не очекујем да ће имати мање од 120. Са друге стране опозиција у главном не успева да понови број гласова, али овде ако успеју да одрже тензију, можда и успеју. Моја процена је да ће после поновљених избора на овом месу разлика од 51 благо порасти, а ако неко мисли да ће ићи у супротном смеру надам се да ће он бити у праву а не ја.
Ово је било очекивано дуго. ПОКС је од старта ребрендирани СПО, сарадник режима.Vladimir Jelić menja Vojislava Mihailovića na čelu POKS-a
О њему још пре 13 година
Vladimir Jelić (SPO) promenio tri direktorska mesta za šest meseci
ПОКС подгузна мува власти, само да буду испод сваке црте заједно са НДСС. А да притом први на листи буде права опозиција, да се прелију проценти тамо где треба.
Jedino tako može da se dođe do prosečnog glasača. Blokadni hor, tango, Jarboli itd su lepi i dopadaju se većini od nas, ali prosečan glasač se sa tim ne identifikuje.Evo, prvi klip na koji sam naleteo kad sam mu ušao na tviter profil koji je gore postavljen.
Ovo opozicija nije skapirala svih ovih godina. Ili im je rečeno da se prave kao da ne kapiraju. Moguće i oba.
I posao je političara je da bude dobar u svom poslu. Nema nikakve sramote u tome da budeš popularan, štaviše, trebaš kao političar težiti tome, naročito danas kad treba skidati diktatora krimosa.Jedino tako može da se dođe do prosečnog glasača. Blokadni hor, tango, Jarboli itd su lepi i dopadaju se većini od nas, ali prosečan glasač se sa tim ne identifikuje.
Sećam se protesta 1 od 5 miliona i sličnih. Nije mogla da se vidi ni jedna srpska zastava, kao da je to bilo sramota. 15.03. sam se jako pozitivno iznenadio, rekao sam to je ono što je falilo do sad. Protesti su mnogo ranije trebali da se oboje patriotizmom.
Sekta je uzurpirala patriotizam. Ponaša se kao da ima monopol nad njim. Zato ih najviše i boli Vidovdan. Izbijaju im jedan po jedan štih iz rukava dok ih skroz ne ogole.
Evo, prvi klip na koji sam naleteo kad sam mu ušao na tviter profil koji je gore postavljen.
Ovo opozicija nije skapirala svih ovih godina. Ili im je rečeno da se prave kao da ne kapiraju. Moguće i oba.
E, Doktor je dobra pesma, radio sam ja mashup Cecinog Doktora i Tame Impala-eJedina Cecina pesma gde je meni srce na mestu je maskarada...![]()
Slab je aspirin, precedniku treba Klozapin.Nek studenti puste aspirin. Eto da napravimo kompromis neki i svi srećni.![]()