Anonymo96
Advanced
- Učlanjen(a)
- 10.06.2021.
- Pohvaljen
- 10.852
A на крају ће опет бити реприза 15.3. и ником ништа. Ако буде тако, нећу доћи да не бих узалуд губио време.
A на крају ће опет бити реприза 15.3. и ником ништа. Ако буде тако, нећу доћи да не бих узалуд губио време.
Ali sta ocekujes? Da ljudi upadnu u skupstinu i vlast je oborena cica mica i gotova prica? Ako to ocekujes, slobodno ostani kuciA на крају ће опет бити реприза 15.3. и ником ништа. Ако буде тако, нећу доћи да не бих узалуд губио време.
Не очекујем. 15. марта је требало да најаве блокаду на неколико стотина локација широм Србије до расписивања ванредних парламентарних избора, а не шетња од Скупштине до Славије, неколико безвезе говора и чича мича готова прича. Овако можемо још 10 година да се вртимо у круг и ништа нећемо постићи.Ali sta ocekujes? Da ljudi upadnu u skupstinu i vlast je oborena cica mica i gotova prica? Ako to ocekujes, slobodno ostani kuci
Svašta je moglo da se uradi tog dana, ali je veći problem što se posle tog dana narod nije setio da još odlučnije urade neke druge stvari i da pomognu studentima. Čini mi se kao da je narod udario jak adrenalin od uzbuđenja 14. i 15. marta, koji je onda naglo popustio i kao da su ljudi ostali odjednom bez energije.Не очекујем. 15. марта је требало да најаве блокаду на неколико стотина локација широм Србије до расписивања ванредних парламентарних избора, а не шетња од Скупштине до Славије, неколико безвезе говора и чича мича готова прича. Овако можемо још 10 година да се вртимо у круг и ништа нећемо постићи.
Ja ću doći, da ispoštujem, da dam svoj mali doprinos kao i na svim prethodnim dešavanjima koja su okupljala više od 1.000 zgubidana, bilo gde, bilo kad. I doći ću još da ne može posle niko da kaže da nisam učestvovao i pomogao.A на крају ће опет бити реприза 15.3. и ником ништа. Ако буде тако, нећу доћи да не бих узалуд губио време.
Šešelja sam poslednji put slušala kad je razvaljivao onu bandu u Hagu. Inače je suviše je prost za moj ukus, nisam htela da ga slušam oko ove revolucije.Где нису, Шешељ рекао да је оног секундарца што је оборио девојку код Вука ухватила паника.
Mnogo smo se navikli da se zapad meša.Meni nije sporan 15.3., niti sam zbog njega promenio bilo koji stav. Ok je ispao 15.3., moglo je bolje ali ok je i ovako. Nego najveći šok mi je bilo sve što se ovde odigrava na veče tog 15.3. i posle tog tog datuma, a na već postojeće nizove skandala i sramota, a da zapad ćuti na sve to.
Meni nije potrebno da se zapad meša u Srbiju da pomaže ljudima da smene SNS.Mnogo smo se navikli da se zapad meša.
Imaju oni tamo, ako ne jednako velika ili čak veća, onda bar skoro pa jednaka sra*a koja se ignorišu.
(korupciju zbog koje su ljudi izginuli, upotrebu raznih zvucnih i vodenih topova verovatno ne moram sada da linkujem?)![]()
Benalla affair - Wikipedia
en.wikipedia.org
Ја сам 15.3. остао на улици и кад су студенти рекли да се разилазе. А ово безобразно вређање и омаловажавање људи који сматрају да све ово траје предуго, јер имамо чланове породице који раде као професори у школи и на факултету и којима је све ово јако психички и ментално исцрпљујуће нећу да коментаришем! Вероватно нисте донирали ни динар Фонду за солидарност, нити сте се одазвали позиву на генерални штрајк, али зато говорите људима којима родитељи раде у просвети да су заслужили да их Вучић малтретира доживотно само зато што сматрају да ово предуго траје. Баш сте дивна особа и види се суштинска разлика између Вас и просечног ћација!Propusteno i sta cemo sad? Sta se predlaze? Zasto oninkoji ovde imaju radikalnije ideje nisu to rwalizovali 15.03.nego se svi povukli?!
Sve znate, znate i da je sve propalo, da ce propasti, da ovaj nece rapisati.
E pa, ako mene niko ne pozove da se ostane u BG nego se opet dodje na setnju i rasipanje energije kako kazete, ja ako zelim ja cu ostati. Uz mene ce stati jos neko ko tako misli i drugo me ne zanima. Ne idem kuci, dan dva ,pet, mozda sestog dodje joa ljudi...
Sta vi bre hocete od studenata?! Pa ko god da ucestvuje u organizaciji, nije svemocan i najpametniji, rade kako misle da bi trebalo, ali i smai kazu da se organizujemo i sami.
Pominjete neke " upade" izvolte....za *izgovoreno* su onu grupu 76dana u pritvoru drzali, samo napred!
Aham, vi bi da poverenje koje imaju studenti usmere onako kako vama odgovara? Kao zadusne babe, cim se pomene neka akcija isplitate pre i posle sa nekim osudama i kmecanjem, a nisam cula da je iko priveden dok predlaze drugima to isto.
Da li i sama mislim da je predugo, nije efikasno, nw znam kako? DA, ali nemam resenje, zato cu da sledim njihove ideje pa nek sve propadne, nije prvi put, za mene nije kraj, ja vidim stvari drugacije, ranije to nije bio slucaj.
Ako sada ne izadje vise beograđana nego 15.03.onda i zasluzujete da vas ubijaju, tuku, maltretiraju, plajckaju budžet, iseljavaju....
A SVAKO OD NAS treba da u RAZGOVORIMA SA DRUGIMA, da prenese UPRAVO TAKVE INFORMACIJE. Sta ste sebi dopustili i sta vas ceka. Zivite kao u mom selu, kanalizaciju pojedini nemaju, nemqju cistu vodu, parkig mesta, krimosi vladaju....
Ali je mnogo vaznije sto je propusten 15.03.... propustili smo mi mnogo toga, za sta se bore ti kojima je svega dosta i umorni su?
Ma nisam umorna kada je moja bufucnost u pitanju. Kome je dosta svega, ne vidi nista bolje otd...nek sidjr sa kicme i nek zivi u paralelnoj realnosti.
A da, Ovako se covek brine za nas, eto vam ga svima koji ne vidite svrhu borbe
Ne znam iskreno. Relativno često razmišljam o svemu ovome, slušam ljude oko sebe, čitam razne komentare za što veći i raznolikiji uzorak... i ne mogu da dođem do nekog zaključka ili predviđanja.Nego @Bender Rodriguez sta cemo druze kad je sve ovo tacno?
Sta minda radimo? Cekamo 2027? Ok, ali i tad ce nesto da krade, pomirimo se sa situacijom?
Slažem se sa ovim. Ja sam od onih koji čak i da definitivno otkače članstvo u EU, ne bih zaboravio ko nas okružuje i ko nam kroji sudbinu, te da nam je bitno da imamo saradnju sa njima. Neće me sve ovo gurnuti u suprotnu stranu. Samo mi je muka više od tog licemernog vrha EU. I od svih koji je bespogovorno brane.EU je meni tacno pokazala da je dozvolila ovaj javasluk, ali i dalje mislim da trebamo da usvajamo evropski sistem vrednosti, a realno oni nas nikad bogzna nece hteti da prime.
Prvo i osnovno, pisala sam posle @dveipola , sve ostalo pada u vodu.Ја сам 15.3. остао на улици и кад су студенти рекли да се разилазе. А ово безобразно вређање и омаловажавање људи који сматрају да све ово траје предуго, јер имамо чланове породице који раде као професори у школи и на факултету и којима је све ово јако психички и ментално исцрпљујуће нећу да коментаришем! Вероватно нисте донирали ни динар Фонду за солидарност, нити сте се одазвали позиву на генерални штрајк, али зато говорите људима којима родитељи раде у просвети да су заслужили да их Вучић малтретира доживотно само зато што сматрају да ово предуго траје. Баш сте дивна особа и види се суштинска разлика између Вас и просечног ћација!