Propusteno i sta cemo sad? Sta se predlaze? Zasto oninkoji ovde imaju radikalnije ideje nisu to rwalizovali 15.03.nego se svi povukli?!
Sve znate, znate i da je sve propalo, da ce propasti, da ovaj nece rapisati.
E pa, ako mene niko ne pozove da se ostane u BG nego se opet dodje na setnju i rasipanje energije kako kazete, ja ako zelim ja cu ostati. Uz mene ce stati jos neko ko tako misli i drugo me ne zanima. Ne idem kuci, dan dva ,pet, mozda sestog dodje joa ljudi...
Sta vi bre hocete od studenata?! Pa ko god da ucestvuje u organizaciji, nije svemocan i najpametniji, rade kako misle da bi trebalo, ali i smai kazu da se organizujemo i sami.
Pominjete neke " upade" izvolte....za *izgovoreno* su onu grupu 76dana u pritvoru drzali, samo napred!
Aham, vi bi da poverenje koje imaju studenti usmere onako kako vama odgovara? Kao zadusne babe, cim se pomene neka akcija isplitate pre i posle sa nekim osudama i kmecanjem, a nisam cula da je iko priveden dok predlaze drugima to isto.
Da li i sama mislim da je predugo, nije efikasno, nw znam kako? DA, ali nemam resenje, zato cu da sledim njihove ideje pa nek sve propadne, nije prvi put, za mene nije kraj, ja vidim stvari drugacije, ranije to nije bio slucaj.
Ako sada ne izadje vise beograđana nego 15.03.onda i zasluzujete da vas ubijaju, tuku, maltretiraju, plajckaju budžet, iseljavaju....
A SVAKO OD NAS treba da u RAZGOVORIMA SA DRUGIMA, da prenese UPRAVO TAKVE INFORMACIJE. Sta ste sebi dopustili i sta vas ceka. Zivite kao u mom selu, kanalizaciju pojedini nemaju, nemqju cistu vodu, parkig mesta, krimosi vladaju....
Ali je mnogo vaznije sto je propusten 15.03.... propustili smo mi mnogo toga, za sta se bore ti kojima je svega dosta i umorni su?
Ma nisam umorna kada je moja bufucnost u pitanju. Kome je dosta svega, ne vidi nista bolje otd...nek sidjr sa kicme i nek zivi u paralelnoj realnosti.
A da,
Ovako se covek brine za nas, eto vam ga svima koji ne vidite svrhu borbe