Šta je novo?

Izbori 2025

Da li se zna kako će raditi prevoz danas zbog protesta? Koje linije idu koje su otkazane?

Pre tipa dve godine sam čuo katastrofalne priče o stanju u Priboju, koliko su ljudi zastrašeni i koliko celim tim krajem vladaju kriminalne grupe. I kad vidim ovakve snimke i akcije @stex_pb baš me raduje da se i u takvom mestu ljudi oslobađaju od straha.

I ovakve akcije vidim da se dešavaju po celoj Srbiji, što mi je za sada dobar znak, jer ljudi konačno shvataju da oni upravljaju svojom okolinom i da je na njima da se bave time i da se konačno uključuju u lokalnu politiku.

Слаб скуп и бројчано а посебно енергетски. Једва дочекао да се затвори Бранков мост па да и ми мучени бициклисти мало продишемо али авај, студенти из неког разлога имају фиксацију са малтретирањем народа на Бранковом мосту који их подржава и сваки пут на различите начине али увек на том истом месту.

Овог пута су се досетили да само они имају ексклузивно право кретања коловозом а да народ мора тротоаром да се гура.

Такође и ови трипови са бајкерима, докле више?! Батица пошто је бајкер може 80 на затвореном мосту? Каква је то уопште квалификација "Бајкер"?!

1 од 5 милиона на хиљаду и један начин.

Kvalifikacija je- laka konjica. U slucaju sranja, jedina organizovana grupa koja nije potpuno goloruka.

Не видим баш никакв смисао у томе. У случају срања они да ми јурцају са 250 до 500 кубика кроз десетине хиљада људи?

Па ватам га ја за гушу први.

Притом, ја још не видех ништа осим њихових ловачких прича. Ко су они уопште да организују било шта против било кога?

И капирате ли ви да су такве фиксације и играрије и такав вид некакве парабезбедносне организације суштински негација народног, друштвеног отпора, револта и спонтане реакције. Спутавање народне буне 1/1

Ja se nadam da je ovo poslednja blokada bez nekih "specijalnih zahteva". Brankov most može biti blokiran 20 godina, to ovom režimu ne smeta niti ih dotiče. Mora se prelaziti u nove vidove protesta. Videli smo kolika masa je na strani pravde, sada to treba kanalisati.
Za početak im razvaliti ono ruglo kod skupštine, simbolično.

Голобради пацифисти и регулатори омраженог пешачко-бициклистичког саобраћаја су за сада успели да развале једино моментум и ајде, једну полтронску хуљину владу која је замењена истом таквом . Видим већ су кренули и да их спрдају колеге са блокаде СКЦ-а, КЦБ-а, приватно и Филозофски.

И даље им желим сву срећу и успех али није добро, то се види и то се осети. Ни највећи оптимисти то овде више не могу да негирају.

Milim da vi pojedini ne treba da idete neko vreme na blokade, a realno malo ste se i zasitili svega. Sedite kuci i ne pratite sve ovo.

Hocete da postignu nesto za 6mes, bez sukoba, bez zatvora, a ovakvu vlast smao Mikosevic imao iako nisam sigurna u to da li je i kriminal bio ovoliko jak....
Uspeli su da probude celu Srb, da mesecima energija ne opada, tu je, mozda nije pokazana na svakom skupu, ali je narod zeljan promene

Kakvi spec.zahtevi? Guzva na mostovima kmeee, kako moze bajker,a ne moze bajs kmeee.... a ne pitate kako moze 20 kola hitne pomoci kako cujem?! Kako moze ćacilend na sred puta? Kako mogu vas presrecu i tuku u sred prestonice?
32 grada je napravilo nekakav skup, svi su sad pametni i svi sve znaju.... Ako vam treba retrospektiva, DANAS JE 7 meseci kako je neke ljude ubio beton, od tad je bilo mnogo mnogo slicnih situacija,samo je pitanje vremena kada ce nemar uzeti jos neku zrtvu.

1000038077.jpg

Milim da vi pojedini ne treba da idete neko vreme na blokade, a realno malo ste se i zasitili svega. Sedite kuci i ne pratite sve ovo.

Hocete da postignu nesto za 6mes, bez sukoba, bez zatvora, a ovakvu vlast smao Mikosevic imao iako nisam sigurna u to da li je i kriminal bio ovoliko jak....
Uspeli su da probude celu Srb, da mesecima energija ne opada, tu je, mozda nije pokazana na svakom skupu, ali je narod zeljan promene

Kakvi spec.zahtevi? Guzva na mostovima kmeee, kako moze bajker,a ne moze bajs kmeee.... a ne pitate kako moze 20 kola hitne pomoci kako cujem?! Kako moze ćacilend na sred puta? Kako mogu vas presrecu i tuku u sred prestonice?
32 grada je napravilo nekakav skup, svi su sad pametni i svi sve znaju.... Ako vam treba retrospektiva, DANAS JE 7 meseci kako je neke ljude ubio beton, od tad je bilo mnogo mnogo slicnih situacija,samo je pitanje vremena kada ce nemar uzeti jos neku zrtvu.
Ово је толико дубок, инертан и поражавајуће припрост начин релативизације и негирања стварности да се ипак не бих упуштао ни у расправу.

Овакви скупови управо расипају енергију, управо давају простор и време "ћацијима", управо продужавају агонију друштва...Годинама исте приче а распад и насиље експоненцијално расту јер им овакве константне пасивизације друштва то омогућавају.

Настави ли се овако Хуља побеђује и на тим потенцијалним изборима. Но, нисте ви гладни, што се каже. Имате ви још 13 година за бацање.

И који клинац са Биковићем?! Шта је следеће? Лечић? Разумем да су клинци, али да толико не знају ко је ко а хоће да спашавају Србију? Јбг, на крају увек просечност исплива у први план а бескомпромисни, они са идеалима и принципима буду скрајнути, омражени и дискредитовани.

Poslednja izmena:
Ово је толико дубок, инертан и поражавајуће припрост начин релативизације и негирања стварности да се ипак не бих упуштао ни у расправу.

Овакви скупови управо расипају енергију, управо давају простор и време "ћацијима", управо продужавају агонију друштва...Годинама исте приче а распад и насиље експоненцијално расту јер им овакве константне пасивизације друштва то омогућавају.

Настави ли се овако Хуља побеђује и на тим потенцијалним изборима. Но, нисте ви гладни, што се каже. Имате ви још 13 година за бацање.

И који клинац са Биковићем?! Шта је следеће? Лечић? Разумем да су клинци, али да толико не знају ко је ко а хоће да спашавају Србију? Јбг, на крају увек просечност исплива у први план а бескомпромисни, они са идеалима и принципима буду скрајнути, омражени и дискредитовани.
Pa šta predlažeš? Vidim dosta stvari koje su ispravili u odnosu na 1 od 5 miliona i ostale propale skupove jer sam prisustvovao svakom, a vidim i neke propuste. Ali zanima me tvoje mišljenje.

Богами, овде је Делија у праву 1 кроз 1. Ове викенд шетње и блокаде мостова на сат времена погађају само људе који иду негде, а Вучића ни мало.

Треба гађати тамо где боли - блокаде судова, тужилаштва, је****г министарства просвете - узети пример блокаде РТС као калуп.

Vrh