Šta je novo?

Izbori 2025

Голобради пацифисти и регулатори омраженог пешачко-бициклистичког саобраћаја су за сада успели да развале једино моментум и ајде, једну полтронску хуљину владу која је замењена истом таквом . Видим већ су кренули и да их спрдају колеге са блокаде СКЦ-а, КЦБ-а, приватно и Филозофски.

И даље им желим сву срећу и успех али није добро, то се види и то се осети. Ни највећи оптимисти то овде више не могу да негирају.
U 9 minuta si se pobunio protiv jedine organizovane, odrasle grupe koja ima naznaku ka organizaciji necega nepacificnog i protiv neodraslih pacifista. Bukvalno dve misli koje nisu ni razlicite, suprotne su. Odluci se. Ili zelis sam da pokrenes neku bolju grupu, nasilniju i organizovaniju. Javi kako ide.

Uostalom, kada kazes "i dalje IM", jasno je da si sebe stavio mimo ovog studentsko-drustvenog pokreta, tako da, ako vec ne pomazes, probaj da ne odmazes. I prvi deo je problematican, "i dalje". Kao da su studenti, nakon sto su napravili, vodili i dalje vode sve ovo, nas, ili tebe, nekako izdali, ali eto, prastas im. Doprinos 0, kritika 9000.

Ja ne mogu da zamislim da kazem "zelim im" i kad se odvija protest uzivo, a nalazim se 2000 km dalje.

Podsetnici su svaki dan oko vas, u petak je bilo dosta ljudi, BG kojem je 5.oktobrq dosao Velja Ilic da obajsni nesto, sada ipak protestvuje, problem Bikovic a ja znam da je podrzavao studente od zimus, svi sve znaju, svima sve smeta, pq organizujte vi akciju? Blokada neka negde...
Sto se tice uloge bajkera, bas kao i veterani i oni su postali simbol vaznosti protesta.
Kada su 15.03.dupe stavili gde mnogi nisu glavu, bili su ok? Pa nek se sad samo sepure, a znam da imaju uvek i neku "intervenciju".
Nego ima ovde par osoba kojima sve smeta, vecina bi radikalnije i to je to...zao mi je dtugari ali stw u mnajini. Ja nikad ne bih volela da me uhapse, pretuku ili da neko moj pogine, a probajte da sklonite ćacilend pa da vidimo.

Vreme ne radinu prilog nelecenog, nista ne radi, samo jos vise glasaca kapira kakav je. Naravno MAMA VISE VOLI ANDREJA pa ce biri primoran da RASPISE IZBORE, jer cemo jaci pritsqk dati i niko nece cekati 2g da se on smiluje

Teško ovom narodu sa ovakvom vlašcu
al još teže sa još gorom opozicijom....

Studenti kao nova nada, razočarali u čist fijasko a pride
dave ovaj narod ko zmija žabu .
Propustili da je progutaju, sviraju li i svirukcaju kur....i dalje
i nikako sviraljku za pojas da zadenu.

Još jedna godina koju skakavci izjedoše....

Nikooooo niiiijeeeee umooooraaaan!
Био сам на живахнијим саранама од онога
U 9 minuta si se pobunio protiv jedine organizovane, odrasle grupe koja ima naznaku ka organizaciji necega nepacificnog i protiv neodraslih pacifista. Bukvalno dve misli koje nisu ni razlicite, suprotne su. Odluci se. Ili zelis sam da pokrenes neku bolju grupu, nasilniju i organizovaniju. Javi kako ide.

Uostalom, kada kazes "i dalje IM", jasno je da si sebe stavio mimo ovog studentsko-drustvenog pokreta, tako da, ako vec ne pomazes, probaj da ne odmazes. I prvi deo je problematican, "i dalje". Kao da su studenti, nakon sto su napravili, vodili i dalje vode sve ovo, nas, ili tebe, nekako izdali, ali eto, prastas im. Doprinos 0, kritika 9000.

Ja ne mogu da zamislim da kazem "zelim im" i kad se odvija protest uzivo, a nalazim se 2000 km dalje.
Одлична замена теза. Критика овог, очигледно у својим деловима, погрешног курса није побуна против студената. Такође, ја сам још и благ у односу на став оних факултета и оних студената уз које и даље стојим 100% па ти је и други део поста о некаквом преласку на другу страну у односу на студенте већ и безобразна замена теза.

Биће да се ја од почетка и и даље држим принципа студентског протеста и захтева а ова њихова главница не. И то се види и осети у овом срозавању подршке. Више верујем енергији и бројци од јуче него форумашком неутемељеном оптимистичном писанију.

А смешно је да овде уопште таргетирамо било кога па и мене због критике док је пола академске заједнице поклекло пред притисцима режима и тражило од студената да прекину са блокадама.

И дај држите неки ниво, молим вас. Чим се неко не слаже са таласањем студената онда је ћаци. Знам да је то сада друштвени стандард али подсетио бих вас да је то бинарни стандард из режимске кухиње.

Poslednja izmena:
А смешно је да овде уопште таргетирамо било кога па и мене због критике док је пола академске заједнице поклекло пред притисцима режима и тражило од студената да прекину са блокадама.

И дај држите неки ниво, молим вас. Чим се неко не слаже са таласањем студената онда је ћаци. Знам да је то сада друштвени стандард али подсетио бих вас да је то бинарни стандард из режимске кухиње.

delija, uz duzno postovanje, ni ti nisi neka cvecka sa tim etiketiranjem i binarnim prozivanjem.
i stalno govoris u mnozini, te vi ste ovo zeznuli, te ono :)
tako da to je deo naseg diskursa, i tako ce i ostati jos dosta godina.

ali nek smo zivi i zdravi
mozda random u sledecem zivotu dodeli bolju teritoriju u riziko

delija, uz duzno postovanje, ni ti nisi neka cvecka sa tim etiketiranjem i binarnim prozivanjem.
i stalno govoris u mnozini, te vi ste ovo zeznuli, te ono :)
tako da to je deo naseg diskursa, i tako ce i ostati jos dosta godina.

ali nek smo zivi i zdravi
mozda random u sledecem zivotu dodeli bolju teritoriju u riziko
Таргетирам наравно али режимске спаваче из академске заједнице за које имам инфо да су то и лажну опозицију.

Ево, сходно томе, Правни им је логична мета јер им је декан режимски полтрон и велеиздајник, саучесник у рушењу уставног поретка.

Upravo nelečeni ima solo na pinku... meni on deluje kao "Balkanski spijun" plan i šema pokusaja obojene revolucije...isto prica od decembra.

Jutros Tepić iznela neka dokumenta iz Francuske, zanima me kakav ce biti demant. Moj prvi impuls je da ona spinuje, ali moguce je sve, zato bih volela da vifim ima li zvanicni demant tuzilastva ili se pravimo ludi...

Takođe, bila je psiholog jutros na N1, nesto tumači govor tela i kaze da bi jedan citat najbolje opisao naseg vođu
"on zna da mi znamo da on zna da je gotov"...lepo

I rekla je da je logicno da je narod umoran, bezvoljan i u tom slucaju treba se povuci malo, napraviti pauzu od svega i realno sagledati.

A ja mislim da za razliku od 1od5 miliona, Ribnikar i svi drugi protesti....nikada ovoliki deo naroda nije video ovaj stepen korupcije u institucijama. Mozda nece protestvovati uvek ali znaju za koga nece glasati.

Pitanje borbe za izbore mozemo svi da radimo, nemamo puno opcija, ali ni ideja, barem ja.
Blokada Expa je verov jedna opcija koja je radikalna i zahteva veliki broj ljudi,
Sufova i tuzilastva...nista bogzna se ne dobija, rade online i boli ih uvo.
Kad Dacic kaze da je u 32grada juce bilo ukupno 30.000 ljudi i da smo pukli....ja bas mislim da je suprotno

Francuzi su razbili Skaj aplikaciju, znaju sve.....
И шта је тренутно водећа ЕУ земља урадила са тим?

- Одлучила да до краја покори, искористи и корумпира предметну државу кандидата

Мислите о томе

Znaju i naši, po njenoj priči 4g. Sve je nabrojala koji tužioci. I kaze da ce svaki dan u 13h iznositi po deo prepiski i dokumenata jer ima oko 1000strana dokumentacija
Kaze da jenu Fran.na sluzenju samo taj jedan, ali da nasi nisu procesuirali sa kim je u vezi ( ma nemoguceee)
Nego, pitam se pitam, otkud ovo sada u rukama Marinike? Ja se secam tih prica, ali nisam obratila paznju, ali ona ima dokumentaciju?

Mislim da malo gurate u teoriju zavere sa tom hipotezom da "Francuska iskorišćava tu informaciju da ucenjuje Vučića, odnosno da drži nas sve zarobljene pod kriminalcem". Šta je trebalo tačno Francuska da uradi? Da napravi međunarodni skandal i da optuži predsednika druge države da je kriminalac? Informacija je prosleđena našim nadležnim institucijama i na njima je da završe posao, privedu sve uključene i sprovede istragu. Doduše slažem se da je moglo da padne prozivanje naših institucija od strance francuskih za nereagovanje na ovako ozbiljne informacije, ali i to je skandal na istom nivou.

I na kraju, isti ljudi koji se žale na izostanak reakcije Francuske su isti oni ljudi koji se žale kada se iste te države mešaju u poslove i politiku drugih država. Dogovorite se sami sa sobom nekad.

Уценили криминалца да би он нашим парама преплатио летеће контејнере и непостојећи метро. Не разумем где је то теорија завере. Одлично Французи знају да су информације "предате нашим истражним органима" у ствари у рукама хуље. Они на тај начин перу руке.

Кад су ти исти Французи могли да до темеља униште једну Либију и њеног легалног владара муче и убију на сред телевизије само што се дрзнуо да им такне у интересе.

Они могу да ураде шта год желе са прћијама попут Србије, али бирају да то не раде јер воле да имају главне у шаци које користе за прање својих прљавих пара.

ulica zivi.jpg

Уценили криминалца да би он нашим парама преплатио летеће контејнере и непостојећи метро. Не разумем где је то теорија завере. Одлично Французи знају да су информације "предате нашим истражним органима" у ствари у рукама хуље. Они на тај начин перу руке.

Кад су ти исти Французи могли да до темеља униште једну Либију и њеног легалног владара муче и убију на сред телевизије само што се дрзнуо да им такне у интересе.

Они могу да ураде шта год желе са прћијама попут Србије, али бирају да то не раде јер воле да имају главне у шаци које користе за прање својих прљавих пара.
Da. "Legalnog vladara":rolleyes:
Verovatno mislis i da je Asad bio "legalno izabran" kao i caca njegov :ROFLMAO:

Poslednja izmena:
Притом, ја још не видех ништа осим њихових ловачких прича. Ко су они уопште да организују било шта против било кога?

Ne vidiš, jer uglavnom palamudiš i iznosiš dezinformacije na ovom forumu, u kojima sam te već par puta demantovao.
Bajkeri su ozbiljni carevi koji, na primer, na biciklističkim turama rade posao bezbednosti ozbiljnije i od policije. Mnogo puta sam prisustvovao trenucima gde su sprečili incidente, a njihova organizacija i komunikacija u toku zatvaranja ulica gde tura prolazi je za svaku pohvalu.

Mrzi me da citiram i odgovaram na tvoje ostale komentare, okićene gomilom epiteta kako bi delovali relevantnije i elokventnije.

Poslednja izmena:
I za to je ko kriv?
Па зар се 6 месеци не боримо против ненадлежног, док од те исте ЕУ не добија сву могућу подршку? Где си ти видео да је нека власт подржана од стране ЕУ пала због незадовољства грађана? Па та геноцидна ЕУ је пружила подршку новом режиму у Сирији где се спроводи геноцид над сваком ко је против про-талибанске власти.

Da. "Legalnog vladara":rolleyes:
Verovatno mislis i da je Asad bio "legalno izabran" kao i caca njegov :ROFLMAO:
Класичан еу талибански коментари ме уопште не интересују. Све што је у калупу "еу је непогрешива и колевка демократије, док су сви остали кметови и идиоти" углавном долази од ликова без самопоуздања, са израженим комплексом ниже вредности.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se u Srbiji dogodio organizovan pokušaj pravog "istinskog državnog udara", jer su skoro sve državne institucije bile uključene, od javnog medijskog servisa pa i policije, najavljujući da će "neki izbori 2026. i 2027. godine biti neizvesni".

U puču učestvuje vojska i mora da bude nasilja, a državni udar je kroz institucije, rekao je Vučić u razgovoru sa studentima iz Pionirskog parka.

Vrh