Šta je novo?

Izbori 2025

Dva sata Lazovića omg, ne znam da li bih izdržao dva minuta.

Zašto je uopšte bitno šta on misli i ima da kaže?

Jel rekao kad misli zavrsiti fakultet i da poradi na sebi? I jel mu Tito idol, ne treba fakultet...

Baš ste toksični vas dvojica od ranog jutra.

Evo ja imam završen fakultet. Ko sve danas ima završen fakultet možda i bolje što ga Lazović nema 😁

Da poradi na sebi ako si Centarfore mislio u smislu imidža, tu se slažem, mada ne mogu svi biti Miki Aleksić.

Zbog ovakvih papazjanija mislim da nema ništa od pobeđivanja Orkova na izborima.

Najgore je što kad čovek napiše "dobro, a ako vam/studentima smeta Pera/Mika/Laza, vi predložite nekog drugog"... ispada kao da onda on sam navija za tog Peru/Miku/Lazu. A mislim meni lično je svejedno, rekoh već sto puta, dao bih glas bilo kome ko iskreno neće sa SNSom, samo da ovima vidimo leđa pa ćemo posle da pravimo još 100 novih izbora (kao što ih i imamo svake godine, jer smo zemlja majmuna).

Ali ne, Srbi i studenti hoće savršenstvo i idealno. Jer su i sami savršeni i idealni.

Najluđe je što se neki ljudi ponašaju kao da smo demografski faking Kina sa 2 milijarde ljudi i jedno 10 miliona genija, pa nam se može da probiramo i imamo najviše prohteve. A ne bedna Srbija sa 6 miliona ljudi ukupno, od kojih su svi pošteni i sposobni ili van politike, ili su već bili u politici pa se sklonili, ili su u pitanju ljudi koji su odavno otišli iz ove rupčage. Tako da na kraju dana ti ostane fazon 20 poštenih i sposobnih koji nisu pre bili u politici a voljni su da se bore sa Orkovima.

I ona studentska deluzija, da će ljudi koji su pošteni a ostvareni u nekoj profesiji, da batale svoju karijeru i životni put i da idu da se bave politikom samo da bi smenili SNS i posle i sami bili smenjeni i napljuvani nakon 2 godine iz ko zna kog razloga i nečijeg hira... Jeste, evo sve trče da to urade sebi.

Poslednja izmena:
Baš ste toksični vas dvojica od ranog jutra.

Evo ja imam završen fakultet. Ko sve danas ima završen fakultet možda i bolje što ga Lazović nema 😁

Da poradi na sebi ako si Centarfore mislio u smislu imidža, tu se slažem, mada ne mogu svi biti Miki Aleksić.
Više znamenitih Srba nema fakultet nego što ima. Tesla prvi.

Jesi ti slušao intervju? Koji je to jedan kvalitet koji ovaj čovek ima da bi ga neko slušao dva sata? Šta to ima od njega da se čuje? Šta je, inteligentan, duhovit, šarmantan, uspešan, zanimljiv, misteriozan, sposoban, seksi...?

Stvarno ne vidim poentu.

Može li neko ko je gledao da prepriča šta je to čuo tako zamimljivo i pametno ovde.

Van toga, neka ga, nek se cima, bori, podrži jednu listu, idemo svi zajedno, meni ne smeta uopšte.

@Bender Rodriguez
ne mesaj babe i zabe. Od Radeta nikad nista pametno nije moglo da se cuje. Realno je limitiran, izmedju ostalog zato nista nije zavrsio.
Cak i da se pojavi na studentskoj listi, i dalje bih glasao za studente. Ne moze jedan minus da bude jaci od gomile pluseva na tasevima vage koje napravise studenti.

Ma mogu ja da razumem i odbojnost prema njemu. Razumem ja brdo stavova i situacija, i one koji bi glasali za Šarovića i one koji ne mogu da ga smisle, i one za Ćutu i one protiv njega, i za Savu i protiv njega... Ne moram da se slažem sa njima ali mogu da ih razumem.

Ali ipak mislim da se previše izvoljeva i da kad se uradi presek svih ukusa i želja svih Srba, ds neće ostati 10 ljudi. Možda presek i izbaci 500 ljudi koji odgovaraju svima, ali od tih 500, većina neće želeti ni da se upliće u politiku.

Može li neko ko je gledao da prepriča šta je to čuo tako zamimljivo i pametno ovde.

Nek prepriča onaj ko ga je preporucio na temi, ja svakako nisam 🙂

Šta je, inteligentan, duhovit, šarmantan, uspešan, zanimljiv, misteriozan, sposoban, seksi...?

Ti znaš otprilike ko je meni sexy... ;) Al nemam ništa protiv dotičnog, trudi se i uglavnom razumno zbori...

BEOGRAĐANI,
VREME JE DA ODBRANIMO NAŠ GRAD‼️

PETICIJA protiv širenja Beograda na vodi i otimanja kompletnog savskog priobalja.

Nemamo iluzije, ova peticija ih neće zaustaviti u njhovoj nameri, ali ukoliko potpišete, obavestićemo vas o zajedničkom podnošenju primedbi na plan i daljim terenskim akcijama.

Rok je 19. jun!

Kada krenu bageri, biće kasno!

Sve prolazi, BEOGRAD OSTAJE!

POTPIŠI I PODELI 👇👇👇

@Bender Rodriguez
ne mesaj babe i zabe. Od Radeta nikad nista pametno nije moglo da se cuje. Realno je limitiran, izmedju ostalog zato nista nije zavrsio.
Cak i da se pojavi na studentskoj listi, i dalje bih glasao za studente. Ne moze jedan minus da bude jaci od gomile pluseva na tasevima vage koje napravise studenti.

Ја га искрено никада нисам ни слушао, не бих му гла препознао, па пустио ово у позадини мало. Елоквентан је онако, опуштен у комуникацији. С тим што ми је задивљујућа та способност политичара да причају 2 сата и практично ништа не кажу. Ми се боримо за права радника бла трућ. На једина 2 битна конкретна питања је дао одговор да као подржавају студенте, а као не знају да ли би их подржали сутра на изборима туц-муц (значи не би, као ни најзначајнија десна опозиција), а после рече да потпуно подржава Фра-Нем споразум.

Dva sata Lazovića omg, ne znam da li bih izdržao dva minuta.

Zašto je uopšte bitno šta on misli i ima da kaže?
О ЗЛФ-у само у Волтеровом духу - Нит' су зелени, нит' су леви, нит' су фронт.

Шалу на страну, вапимо за већинским избориним системом као хлебом насушним. Чак је и боље одмах, у корену кренути, а не почињати прво од неких на папиру надполитичких листа, које то никако теоријски не бити.

Screenshot_20250529_224217_org_telegram_messenger_LaunchActivity.jpg

Naravno da želim.. Tako treba...

Ne dolazi se sa Čukarice svaki dan u krug dvojke 😁 To što mi odavde prolazimo tuda kao zombiji, ne znači da moras i ti 😁

Vrh