Više znamenitih Srba nema fakultet nego što ima. Tesla prvi.Baš ste toksični vas dvojica od ranog jutra.
Evo ja imam završen fakultet. Ko sve danas ima završen fakultet možda i bolje što ga Lazović nema
Da poradi na sebi ako si Centarfore mislio u smislu imidža, tu se slažem, mada ne mogu svi biti Miki Aleksić.
Može li neko ko je gledao da prepriča šta je to čuo tako zamimljivo i pametno ovde.
Šta je, inteligentan, duhovit, šarmantan, uspešan, zanimljiv, misteriozan, sposoban, seksi...?
@Bender Rodriguez
ne mesaj babe i zabe. Od Radeta nikad nista pametno nije moglo da se cuje. Realno je limitiran, izmedju ostalog zato nista nije zavrsio.
Cak i da se pojavi na studentskoj listi, i dalje bih glasao za studente. Ne moze jedan minus da bude jaci od gomile pluseva na tasevima vage koje napravise studenti.
![]()
Ruska obaveštajna služba: Srpska vojna industrija pokušava da puca Rusiji u leđa
Spoljna obaveštajna služba (SVR) Ruske Federacije optužila Srbiju da pokušava da zabode nož u leđa Moskvi prodajom municije Kijevu.n1info.rs
О ЗЛФ-у само у Волтеровом духу - Нит' су зелени, нит' су леви, нит' су фронт.Dva sata Lazovića omg, ne znam da li bih izdržao dva minuta.
Zašto je uopšte bitno šta on misli i ima da kaže?
Dole litija, a ovi šabančići od 150 cm u kratkim šorcićima i prslucima rokaju ove kvazipatriotske seljane na maks, prelazim u tim ,,dosta je šetnji". Vreme je da se oslobodio park.
![]()
![]()