Šta je novo?

Izbori 2025

Једина права левица
1747222832911.png

Хуља повлачи изнуђене потезе
Понижен и најурен у САД
Понижен у Москви
Уцењен у Берлину и Паризу

Само требамо остати доследни и сложни око договорених циљева и приципа али не!

Грађанисти убацују у једначину јбну ЕУ у минут до 12. Као да је било мало поделе око ње 25 година! Еј! Четврт века јбт!

Разумем малоумне Срђине следбенике и друге сисаче фондова али део нормаланог и добронамерног народа да опет наседне на ту причу?!

Poslednja izmena:
Pa sad, treći red... Ne bih znao, možda je to poniženje a možda samo slučajnost. Ipak je Xi bio tu, zna se kome idu lovorike. Gde je bio Fico, to može da bude reper.

Franscuzi su stari manipulanti i g..nari, ne bi me čudilo da ucenjuju. Ali pre će biti da su uložili novac.

Nemci igraju čistije, ali deluje mi da oni ne znaju šta hoće. Da vidimo ovog novog, mada kada ga vidim onakvog ko neka roda ne deluje mi da će nešto previše uraditi.

То можда и може и да се тумачи на овај или онај начин али дочек на аеродрому све говори и ту нема непознатих.

Ne mlatite. Bavite se potpuno irelevantnim stvarima za nas. Ko da je bitno gde je sedeo Neandrej. Bilo koji predsednik Srbije bi bilo kad bio na istom mestu. Zna se protokol za sedenje za Dan pobede. U prvim redovima i u sredini su veterani VOR i predstavnici bivših sovjetskih republika, jer su veterani i sovjetske republike učestvovale u VOR, jelte. Predsedavajući Kine je jedino bio izuzetak, ali to je sasvim razumljivo zašto.

Zašto je ponižen u Moskvi?
I kako je ucenjen u Parizu i Berlinu?
Malopre je negde bio okacen tekst da neko "proverrno" ima info, neki novinar, da ga je čika pitao " što si kupio rafale?" On se vadio da su samo avioni, ne ceo sistem, a on mu rekao " koga si pitao da ih kupis?"... ja sam pre ocekivala da negoduju zbog prodaje oruzja drugoj braći Ukraine, ali i ovo mozda ima smisla.
U svakom slucaju, jasno je da nije imao isti status kao pre, sta god da je
Napisano se odnosi na Moskvu

Da da, evo i 2018. je baš tako bilo.

"На военный парад был приглашен премьер-министр Израиля Биньямин Нетаньяху. В этот же день состоятся переговоры президента России Владимира Путина и израильского лидера. Кроме того, на параде присутствовал президент Сербии Александр Вучич."

Tad je bilo 2 strana lidera na paradi, a ove godine 29 ako se ne varam. Tako da je bilo mesta u prvom redu. Sad, osim Sija, i predstavnika bivših sovjetskih republika, svi su sedeli na toj tribini gde je bio Vučić.

Svakako, mlatimo praznu slamu oko nebitne stvari.

Malopre je negde bio okacen tekst da neko "proverrno" ima info, neki novinar, da ga je čika pitao " što si kupio rafale?" On se vadio da su samo avioni, ne ceo sistem, a on mu rekao " koga si pitao da ih kupis?"... ja sam pre ocekivala da negoduju zbog prodaje oruzja drugoj braći Ukraine, ali i ovo mozda ima smisla.
U svakom slucaju, jasno je da nije imao isti status kao pre, sta god da je
Napisano se odnosi na Moskvu
jel su ga baš tim tonom pitali?

И дочекан на најнижем могућем дипломатском нивоу.

Зна се шта је то на језику дипломатије.
U diplomatiji i politici se to jasno vidi u odnosu na mesto sedenja na velikim proslavama. Vrlo prosto.

Tako je isto i u školi. Zna se ko ide u ćošak.

Jeste, gospodja liderka slobodnog sveta se time vodila pri kupovini.

Naravno da bi ga bilo, samo po visoj ceni, cime bi gospodji liderki slobodnog sveta bilo jos vece zadovoljstvo da ga kupi.

Свеједно, не би га било да нема Кинеза. А опет, пре ће Кинез да направи софтвер, него Амер телефон у физичком облику.
Naravno da bi ga bilo. Pored Kine Iphone se sklapa i u Indiji. Zapravo cela I16 serija se sklapa u Indiji

Vrh