Malopre je negde bio okacen tekst da neko "proverrno" ima info, neki novinar, da ga je čika pitao " što si kupio rafale?" On se vadio da su samo avioni, ne ceo sistem, a on mu rekao " koga si pitao da ih kupis?"... ja sam pre ocekivala da negoduju zbog prodaje oruzja drugoj braći Ukraine, ali i ovo mozda ima smisla.Zašto je ponižen u Moskvi?
I kako je ucenjen u Parizu i Berlinu?
Da da, evo i 2018. je baš tako bilo.
jel su ga baš tim tonom pitali?Malopre je negde bio okacen tekst da neko "proverrno" ima info, neki novinar, da ga je čika pitao " što si kupio rafale?" On se vadio da su samo avioni, ne ceo sistem, a on mu rekao " koga si pitao da ih kupis?"... ja sam pre ocekivala da negoduju zbog prodaje oruzja drugoj braći Ukraine, ali i ovo mozda ima smisla.
U svakom slucaju, jasno je da nije imao isti status kao pre, sta god da je
Napisano se odnosi na Moskvu
Sto ovi lideri slobodnog sveta fotkaju ajfonom, jel nemaju neku domacu proizvodnju, bolju i napredniju?Ево где је Фицо.
Pogledajte prilog 238082
A ево га наш председник.
Pogledajte prilog 238083
Нису смели да га ставе ближе Путину због Лукашенка.
U diplomatiji i politici se to jasno vidi u odnosu na mesto sedenja na velikim proslavama. Vrlo prosto.И дочекан на најнижем могућем дипломатском нивоу.
Зна се шта је то на језику дипломатије.
Ајфон прављен у Кини, не видим проблем.Sto ovi lideri slobodnog sveta fotkaju ajfonom, jel nemaju neku domacu proizvodnju, bolju i napredniju?
Tako je, sede oni nestašni, pa ih brzo oteraju u ćošak. Nešto slično kao Vučić 2018 VS 2025 na Paradi u Moskvi.u skoli se po kazni sedi u prvom redu takodje
Ali softver i sve ostalo je u USA.Ајфон прављен у Кини, не видим проблем.
Tako je, sede oni nestašni, pa ih brzo oteraju u ćošak. Nešto slično kao Vučić 2018 VS 2025 na Paradi u Moskvi.
Свеједно, не би га било да нема Кинеза. А опет, пре ће Кинез да направи софтвер, него Амер телефон у физичком облику.Ali softver i sve ostalo je u USA.
Naravno da bi ga bilo. Pored Kine Iphone se sklapa i u Indiji. Zapravo cela I16 serija se sklapa u IndijiСвеједно, не би га било да нема Кинеза. А опет, пре ће Кинез да направи софтвер, него Амер телефон у физичком облику.
Naravno da bi ga bilo, samo po visoj ceni, cime bi gospodji liderki slobodnog sveta bilo jos vece zadovoljstvo da ga kupi.