S
stex_pb
Guest
Visoki predstavnici SNS u nekim mestima zovu organizatore zborova, hvale njihov rad i pozivaji na saradnju u zajedničkom rešavanju problema 

Због позива. А друга ствар је што се код нас култура неговања традиције борбе у 2. светском рату потиснула, па нам 9.5. ни није државни празник.
Cek, ja moram direktno da pitam, MI NEMAMO ONO POSTROJAVANJE VOJSKE i SVA proslava koja je dostojna nase istorije?!
Juuu, ja sam sokirana, mislila sam da nisam ispratila dobro
Па били су сложни док анемичност и бесмисао прве такве идеје након серије добрих није омогућила супротно.naravno da ima simbolike
ne daj boze da se srbi sloze
Па били су сложни док анемичност и бесмисао прве такве идеје након серије добрих није омогућила супротно.
A sudeći po Berićevom telegram kanalu vojska je paradirala na centralnoj proslavi.![]()
Obraduj me, jel Priboj tu? Znam, nada umire poslednjaVisoki predstavnici SNS u nekim mestima zovu organizatore zborova, hvale njihov rad i pozivaji na saradnju u zajedničkom rešavanju problema![]()
И да ли онда славити ослобођење или не? Мислим да треба, али са отклоном од идеолошке догме КПЈ.
"Zanimljivost" za koju do sad nisam znao:Србија је ослобођена 9. маја 1945. и окупирана 11. новембра те исте године на лажним изборима (које је иначе, опозиција бојктовала). Бесмислено је порицати тријумф победе над фашизмом поготово узимајући у обзир да су већина оба покрета отпора чинили Срби а партизани су победили тек када су им се придружили Срби четници. Издаја и 55-отогодишња окупација је дошла касније али само ослобођење од усташлука је било и остаће национални тријумф
Ћута, Понош, Милош Француз, Несторовић нешто одвале, и таман када помислиш да не може ниже и глупље од опозиције, сасвим изненада улеће један опозициони играч, да по ид*отлуку далеко иза себе остави све остале:
Дакле, баве се туђим грађанским ратом, у којем међу Србима, укључјући и учеснике протеста и противнике власти, далеко већу подршку/симпатију има Московски ентитет Источнославије него Кијевски ентитет Источнославије. Зашто је став у Србији такав везано за белосветску политику на коју не можемо да утичемо, и из зоне која на нас минимално утиче од прве секунде потписивања Бриселског споразума 2013. уопште није важно. Тема је довољно небитна, са ненадлежним туристом у Москви у овом истотијском тренутку, да би минимум и знања и разума било игнорисање те теме. Али не лези враже! У политичком маркетингу постоје углавном две разумне тактике: 1) пропагирај у својој циљној групи 2) пропаганда за све (кеч ол). А сада је ЗЛФ измислио тактику "Кеч ноубади". За Нобелову награду за политику.Zašto je relevantan ovaj ugostitelj?
![]()
ZLF: Poseta Moskvi je poseta diktatoru koji je izveo agresiju na susednu državu
Zeleno-levi front (ZLF) ocenio je danas da odlazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića na vojnu paradu u Moskvu ne može da predstavlja čin sećanja na antifašistički savez koji je stvorio temelje današnje Evrope već da je to proslava "diktatora koji je izvršio agresiju na susednu državu"www.danas.rs
Pa čekamo studente da izbace listuPa koga ćemo onda umesto SNS?