Onom nekom, ne mogu sad ni da se setim kako se zove, nebitno.
Da i meni ovo izgleda kako poslednja šansa. Mada život neće stati, šanse će uvek biti. Ali vreme ne može da se vrati, mladost se ne vraća.Srbija ima jos jedan referendum, u slucaju poraza, tako ce i biti, odose svi. Zato se i ne sme dozvoliti ovoj rezimskoj opoziciji ni da pokusa da usere.
Ako nam je to sudbina ne možemo od toga pobeći. Normalni i pošteni će otići odavde i imati bolji život. Ovi što ostanu ovde će se podaviti u glibu koji su sami napravili.Srbija ima jos jedan referendum, u slucaju poraza, tako ce i biti, odose svi. Zato se i ne sme dozvoliti ovoj rezimskoj opoziciji ni da pokusa da usere.
Moj ti je savet da hvataš prvu šansu. Možda ćeš imati i drugu, ali je mala verovatnoća za to. Ne samo za odlazak, za bilo šta u životu. Kada propustiš voz, pitanje da li će i kada doći sledeći.Da i meni ovo izgleda kako poslednja šansa. Mada život neće stati, šanse će uvek biti. Ali vreme ne može da se vrati, mladost se ne vraća.
Isto ono što sam na juče pisao ovde i kako će mu ovaj put u Moskvu doneti preko potrebne poene kod stanovništva..Jesu za studente ali i za Vučića. Kako to može samo oni znaju.
Zamislite tek posle 10-og, on će biti heroj za prosečnog Srbina.
Ne pričao o meni, ja sam prešao 40 godina i nisam spreman za napolju. Razmišljam o svojoj deci kao i ostaloj deci koja će ovde izguti vreme, talenat i živceMoj ti je savet da hvataš prvu šansu. Možda ćeš imati i drugu, ali je mala verovatnoća za to. Ne samo za odlazak, za bilo šta u životu. Kada propustiš voz, pitanje da li će i kada doći sledeći.
Srbija je cela SNS, bez obzira na podršku studentima. Odlazak Vučića u Moskvu je poen koji može biti presudan. Jedan zagrljaj sa Putinom dovodi do zaborava svega što su loše napravili.
1) Koja provincija?Vratio sam se sa prvomajskog odmora koji sam proveo u provinciji kao veliki pesimista. Svi, apsolutno svi su za SNS. Imaju oni i internet i društvene mreže i TV kanale, ali džaba. Jesu za studente ali i za Vučića. Kako to može samo oni znaju.
Više puta sam nekim klincima, završavaju srednju školu, pametna deca koja otskaču od ostalih tamo, sugerisaa da gledaju inostranstvo. Jedan je odličan majstor,ide sa ocem da radi, veliki talenat i zlatne ruke, njemu sam posebno rekao da ne gubi vreme ovde, iako već sada dosta zarađuje. Momak sluša alternativni rok, ubiše ga narodnjaci po selu. Moj predlog je da pokušaju Holandiju, Skandinaviju, Španiju gde se manje zaradi ali lepo živi. Znači Evropa, neće ona da propadne iako propaganda tvrdi suprotno (ima je i na ovom forumu). Nema ništa od Rusije, ona je na putu propadanja i gubljenje snage, nad nama će Kina da vlada, oni se super razvijaju i postaće najbolji i najači, lepo grade i paze svoju zemlju, ali ne i kolonije.
AMIN!Човек читајући овај форум може да падне у депресију. Ја 15 година гласам увек за опозицију па опет нисам толико негативан и намрачен као појединци овде.
Много времена и енергије је изгубљено, али борба траје. Ко хоће да бежи, нек бежи, али нек не кука нон стоп.
Едит: СНС нема капацитет за придобијање нових гласача, а "грљење са Путином" је потез који је реално веома слаб у оваквој ситуацији.
То ти је све до естетике и рецидива Титоизма. Који крај Србије је у питању ако није тајна?Vratio sam se sa prvomajskog odmora koji sam proveo u provinciji kao veliki pesimista. Svi, apsolutno svi su za SNS. Imaju oni i internet i društvene mreže i TV kanale, ali džaba. Jesu za studente ali i za Vučića. Kako to može samo oni znaju.
Više puta sam nekim klincima, završavaju srednju školu, pametna deca koja otskaču od ostalih tamo, sugerisaa da gledaju inostranstvo. Jedan je odličan majstor,ide sa ocem da radi, veliki talenat i zlatne ruke, njemu sam posebno rekao da ne gubi vreme ovde, iako već sada dosta zarađuje. Momak sluša alternativni rok, ubiše ga narodnjaci po selu. Moj predlog je da pokušaju Holandiju, Skandinaviju, Španiju gde se manje zaradi ali lepo živi. Znači Evropa, neće ona da propadne iako propaganda tvrdi suprotno (ima je i na ovom forumu). Nema ništa od Rusije, ona je na putu propadanja i gubljenje snage, nad nama će Kina da vlada, oni se super razvijaju i postaće najbolji i najači, lepo grade i paze svoju zemlju, ali ne i kolonije.
Šumadija i Toplički kraj, obišao svoj rodni kraj i malo tazbinu1) Koja provincija?
2) Koje generacije?
3) Što se ovog ostalog tiče, bukvalno si uradio sve suprotno od onoga što studenti traže.
ај одлазак добрих преко где је боље је пумпање у корист хуље. Нама треба обрнути прицес.