Ђилас је (чини ми се) још пре неки дан подржао пре него што су одлучили, такође и ЗЛФ и НПС и Несторовић су подржали. Дакле, само Сорбона и Понош (још) нису. И међу овима који су подржали, постоје различити нивои подршке, али биће то све ок.
Evo jedan hot take, alternativa.
Ko god ne izadje na izbore sa svojom strankom i listom, bilo samostalno, bilo u koaliciji, ne zasluzuje da se bavi politikom, ni sada ni nikada.
Zamisli, gradis nesto, zalazes se, trosis decenije, imas program, cilj, plan. Ubedjen si duboko da je tvoj put pravi, sve si podredio tome.
Mislim, ako nisi, onda bas nemas sta da trazis.
Ali ako jesi? I onda ces da se povuces sa izbora? Pa da se kandiduje licno Isus, ne bi me naterao da ne izadjem na izbore.
Jedna ozbiljna stranka i ozbiljan lider koji je sve ovo gore, ponosno izlazi, i ako podrzava i studentski pokret, prosto kaze-ja mislim, kao sto ceo zivot mislim, da je moj put pravi i ne vidim bolji. Ako ne glasate za nas, glasajte za studentsku partiju. Ako iz nekog razloga necete ni za njih, onda glasajte za bilo koju opozicionu.
Mi nastavljamo sa svojim programom, i sad i zauvek, voleli bi da sami imamo vecinu, ako ne, onda koaliciju sa studentskom partijom, ako ni to nije dovoljno, onda koaliciju sa ostalim opozicionim partijama.