Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 56.362
Super, ako ga vidiš, prenesi mu da mu je još jedan rekao da je go.no prodano.
Super, ako ga vidiš, prenesi mu da mu je još jedan rekao da je go.no prodano.
Такође бих волео да чујем како је Бели испао лош?Voleo bih da ovo pojasniš. Čoveka poznajem lično. Ne razumem u čemu je nekog isfolirao i nasamario i kako to misliš dok se deklarisao protiv SNS?
Ovo mene zanima.Ako se i opozicija kandiduje otkriće se ko je saradnik sa okupatorom.
Koji mu je bio motiv da se kandiduje? Ozbiljno pitam, pošto ne znam.Kao što sam i mislio. Nemaš pojma. Samo klevećeš jer si čuo negde nešto.
Da, žrtvovali su sve ovo do sada, ali će ih mrzeti da sednu na bus i putuju par sati u svoje mesto da glasaju.Ако буде избора, колико су студенти спремни да иду по својим местима који студирају у Београду. Да не буде опет, да их мрзи да оду својим кућама да гласају.
Verovatno ce ukinuti buseve taj dan hahaDa, žrtvovali su sve ovo do sada, ali će ih mrzeti da sednu na bus i putuju par sati u svoje mesto da glasaju.
Био је кандидат на председничким изборима, циљ је био да буде излазност што већа да не дође до победе у првом кругу. Анимирао младе, нажалост није дошло до другог круга јер је СПС подржао Вучића и није имао свог кандидата.
После је покрет "сарму пробо ниси" (ваљда се тако звао) изашао на изборе у Младеновцу, скупио неки проценат али је СНС формирао власт.
Koji mu je bio motiv da se kandiduje? Ozbiljno pitam, pošto ne znam.
Meni je Manojlović najperspektivniji od svih opozicionara, ako sad bude išao protiv studenata, razočaraću se.
I da se prijave da budu kontrolori koji će paziti na kutije.Ако буде избора, колико су студенти спремни да иду по својим местима који студирају у Београду. Да не буде опет, да их мрзи да оду својим кућама да гласају.
Evo samo za tebeШта ли кажу Манојло и ЗЛФ? Иду ли против студената?
Како оно беше иде она мантра из њихове кухиње? Мора да се гласа за оног ко има шансе и ко може да уједини народ против режима?
Ako ih budu sabotirale ove jajare koje 13 godina ne mogu nista da urade niti da se dogovore da zajedno sruse bandita onda sigurno sami nece moci. A ocekujem ozbiljne sabotaze jer ce da ih pukne kompleks cak i ove koji nisu cacijevi ubaceni elementi.Što se tiče izbora mišljenja sam da studentska lista sa profesorima ne može sama da pobedi SNS. Kasnije ću detaljno obrazložiti zašto to i mislim.