Šta je novo?

Izbori 2025

Из мојих очију виђење:

- Миран протест на раскрсници до неких 21:00;
- Приметио велики број ротација код Спенса, предосетио сам да су спремни на нову акцију;
- Отишли до ектората и Филозофског;
- Убрзо затим неке експлозије које ми делују да су мали слабији топовски удари;
- Из гужве видим беле шлемове;
- Креће мањи стампедо;
- Удаљујем се назад из кампуса, људи кажу "не тамо, праве сачекушу";
- Код ПМФ-а и ВПШ ветерани+бајкери направили живи зид;
- Стиже мањи одред интервентне бригаде, не делују проблематично;
- После пар минута крећу на живи зид и батињају;
- Брзо се смирује ситуација и ИБ се гледа очи у очи са живим зидом;
- Настављам ка променади на сигурније, успут бајкери дају информације да је почео хаос, чак и да је полицајац запаљен;
- Стижем кући и видим да су припадници МУП-а скроз подивљали.

Не знам шта бих рекао, иду снимци како су вијали људе по кеју, види се како возе своја возила по кеју и траже људе. Делује апокалиптично.
Колико видим испред просторија снс на булевару опет пиротехника од стране олоша, полиција говори да је све у реду иако људи указују на каменицу испред њих бачену од стране олоша.

Овакву жељу да неко млати свој народ не исказује свака нација. Боже сачувај ко нас је проклео да овакви будемо. Има верујем часних људи у униформи, не знам одакле их само оволико који су спремни да прегазе и сломе.

На неком лајву се све до сада могло видети како је полиција ушла у ректорат и набила људе у један амфитеатар. Сад су одузели телефон којим се снимало.

Нека, нека упадају изроди.

1. новембра ће излазити молећи народ за милост. Тамо где је почело, тамо ће се и завршити.

Ovo je jezivo, kakve slike nam stižu iz NS ove večeri. I posle mi neko sere i vojnom roku. Dabogda cela ova država nestala, kad je dozvolila da se ovako iživljavaju nad njenoj mladosti.

Treba nas sravniti sa lica zemlje i dati nekoj stranoj sili da uspostavi novu državu.

Srećom imam EU papire, ako ovo zlo ne pobedimo, odoh ja odavde.

To su oni kerovski saniteti

22501-jpg.242942

Делује да су они твоји непријатељи и неприхватљива опција самом чињеницом да су либерали. А да их лажном Вучићевом опозицијом називаш зато што их не волиш а не зато што стварно верујеш да су Вучићеви.
Ти не умеш да објасниш зашто су опозиција. Ја знам зашто су вучићева лажна опозиција. Директно од њега добијају наређења за акције и финансије. Скупљао им је потписе. Све што раде у јавности иде њему на руку.

Никог нису придобили за борбу против вучића, већ потпуно супротно, гурају их назад вучићу. То што су зелени и либерали су њихови мањи грехови.

Ти не умеш да објасниш зашто су опозиција. Ја знам зашто су вучићева лажна опозиција. Директно од њега добијају наређења за акције и финансије. Скупљао им је потписе. Све што раде у јавности иде њему на руку.

Никог нису придобили за борбу против вучића, већ потпуно супротно, гурају их назад вучићу. То што су зелени и либерали су њихови мањи грехови.
Људи који су њихови потенцијални гласачи су већ 100% против Вучића. Нема ни теоретске шансе да ће просечан гласач ПСГ или ЗЛФ икада гласати за Вучића или било ког другог радикала. Они су ту да привуку гласове либерала и левичара ове државе.
Не знам за то скупљање гласова, наређења за акције и финансије. Нисам никад ни чуо за то до сада.
Оно што они раде по аутоматизму "иде на руку Вучићу" зато што може целу опозицију да идентификује са либералима. И онда тиме да испира већ испран мозак овог народа. Пошто најмање 2/3 бирачког тела има велики проблем са било каквим поменом те идеологије.
Опозиција су из свих горе наведених разлога а пре свега зато што су сви њихови симпатизери цео свој живот против Вучића и њему сличних.

Било је већ речи да политички активисти преузимају зборове, али не само њих већ и школске одборе. Углавном циљају све опције где је потребно удруживање и већински су у питању анархо-комунистичко и екстремно лево оријентисане организације.

Њихов уплив је доста ослабио утицај тих организација, јер природно, већина нормалних људи се гнуша њихових идеја.

Ovde svako tera priču na svoju vodenicu. Politički aktivisti se prvenstveno odnosi na liberalne stranke, a samo se tebi i đuki bizonu priviđaju neke anarho grupe.

Nikad, apsolutno nikad u svom životu ne bih glasao za Šarovića, ali danas mu se mora odati priznanje za izveštavanje, tj. celoj KTV ekipi, bili su maltene u žarištu borbe sve vreme i prenosili LIVE, dok su sve ostale novinarske ekipe, bile na bezbednoj udaljenosti.

Ali svakako, čestitke za ženu.

Вучко дошао да пљује опозицију хахахахах

Елем, видим да сте у фази порицања, маштате о неким изборима, коалицијама, листима...Пред очима и сада и на вашим праговима руши се Устав а цели државни апарат врши репресију над народом и његовом децом. Ово је континуитет репресије од 44е на овамо који се на овај или онај начин ускоро завршава.

Асиметричним деловањем сте стигли довде а нема још много даље од овога да се иде. Нећете имати још много прилика на грешку и склањање. Или ми или они. То су једини избори којих ће бити и одржаће се на улици и на нашим факултетима.

Poslednja izmena:
Nikad, apsolutno nikad u svom životu ne bih glasao za Šarovića, ali danas mu se mora odati priznanje za izveštavanje, tj. celoj KTV ekipi, bili su maltene u žarištu borbe sve vreme i prenosili LIVE, dok su sve ostale novinarske ekipe, bile na bezbednoj udaljenosti.

Ali svakako, čestitke za ženu.
Njima je seckao snimak uživo, trebalo da imaju sve snimljeno i nadam se da će to okačiti.

Oni imaju sve iz prvih redova gde se jasno sve vidi.

Ne znam, suluda je ta priča o ubačenim elementima kad fakultet mora biti oslobođen i nema drugog načina.

Ima tu više stvari:

- definitivno je grupa u prvim redovima napadala policiju sa svim i svačim. Smaraju priče o ubačenim elementima, kao da nema i naših koji su besni, a i neki naši su neki nadrkani navijači i slična ekipa

- sa druge strane, ipak, koliko god suluda priča bila oko ubačenih elemenata, ako postoje, treba ih prepoznati. Da se zna za ubuduće. Došli su ljudi i napali policiju, nema tu šta, to je bio narod, htelo je da se uđe na fakultet koji pripada studentima, ali ako je neko ubačen, mora da se zna. Na snimku KTV bi moglo da se vidi, baš sam par likova pratio, ali bagovao je snimak baš kad je trebalo 😂

- naravno, iako se desio napad na policiju, to je radilo intenzivno možda 200, 300 ljudi od par desetina hiljada prisutnih. Koliko puta sam gledao navijače kako to rade pa ništa. Ili konkretno pojure te koji to rade. Ovo masakriranje svih prisutnih je kao da uzmu da mlate punu Marakanu jer se neka grupa Dileja Sever potukla sa murijom. Nema opravdanja za ponašanje policije

- studenti isto moraju da organizuju proteste, ne može ovako da se radi. Pozvali su, poveli... oni moraju da budu u prvim redovima. Ako jesu oni bili, onda to je to, nasilno smo pokušali da uđemo na faks. Što je ok, ali nemoj samo priče, razbijen miran protest. Nije bilo mirno, po meni, kad je fakultet u pitanju, ni ne treba da bude. Žao mi je što nije organizovano, da se na primer izgura taj gordon, svi da guraju, a ne da se par njih tamo mlati sa motkama, bakljama...

- Šarović nek zna gde mu je mesto. Nema politike, budi novinar, ali, eto, jedi sad govna koja si izasrao, desiće se i da te pljuju po ulici, jbg, zaslužio si, trpi. Ako se promenio, nek pokaže, oprostiće ljudi vremenom. Ako neko i ne oprosti, jbg.

Pogledao sam malo ovaj Šarovićev lajv gde su ga dočekali građani i vidi se standardni radikalski pristup i odgovor na nivou prosečnog naprednjačkog ćacija "sram vas bilo" plus uvrede.

Pod uslovom da čovek veruje da obraćivači EU i sami ne veruju u ingerencije & kompetencije iste spram srpskih unutrašnjih događaja koji traju, onda u toj pretpostavci čuče pitanja: zbog čega to rade i kome su takve finte namenjene?

Screenshot 2025-09-06 at 02-34-56 Home _ X.png

Vrh