Šta je novo?

Izbori 2025

,,... Не дамо зборове странкама... ,,

Nemam ništa protiv zborova, uvek je medju ljudska komunikacija donosila boljitak. 😃
Samo mi nije jasno
Koja to konkretni stranka bi prisvojila zborove ? Konkretno i potkovano, ja ne vidoh ni jednu da bi ih skroz uzeli
a svi bi da se po malo mešaju i mešetare.
Pa kako ih niko nece,
kome se onda ne daju ? 🤐

Два техничара и докторка добили отказ јер су одбили да буду слуге режиму.
1757085208213.png

,,... Не дамо зборове странкама... ,,

Nemam ništa protiv zborova, uvek je medju ljudska komunikacija donosila boljitak. 😃
Samo mi nije jasno
Koja to konkretni stranka bi prisvojila zborove ? Konkretno i potkovano, ja ne vidoh ni jednu da bi ih skroz uzeli
a svi bi da se po malo mešaju i mešetare.
Pa kako ih niko nece,
kome se onda ne daju ? 🤐
За њих је најбоља и најчаснија одлука оставка и политичка пензија. Нека лепо изађу и кажу - нисмо били довољно способни да будемо опозиција овом режиму, подржите студентску листу на изборима. И то је то, нема претеране филозофије. Нико од њих не заслужује ухлебљавање од нас.

Infantilna depolitizacija društva a politika da i dalje pripada SNS-u.
Неће им ништа припадати више. Студентска листа може до већинске народне подршке. Није деполитизација, напротив, политизација у новом руху. Оно што нам треба пуних 35 година.

Па зашто студентска листа не крене у политичку причу? Шта се чека?
Треба формирати неку врсту одбора за сваки град и за сваку месну заједницу.

Па зашто студентска листа не крене у политичку причу? Шта се чека?
Треба формирати неку врсту одбора за сваки град и за сваку месну заједницу.
Krenula je.

Било је већ речи да политички активисти преузимају зборове, али не само њих већ и школске одборе. Углавном циљају све опције где је потребно удруживање и већински су у питању анархо-комунистичко и екстремно лево оријентисане организације.

Њихов уплив је доста ослабио утицај тих организација, јер природно, већина нормалних људи се гнуша њихових идеја.

Nadam se da vam je jasno da studentska lista bila ona i idealna ne može samostalno uzeti 50+ posto glasova.

Moram sad biti internet ratnik i reći - ajmo, ajde, svi u napad!

Наравно да није идеална, али у неком тренутку се мора урадити отклон од вучићеве опозиције. Сад је тренутак да се иде на све или ништа, време за компромисе је прошло. Последња ствар која је потребна у власти након СНСа је неки риђи прилепак који ће радити на смекшавању лустрације за радикале. Морају сви заједно у затвор.

Za danas je kasno da se u Beogradu pravi bilo šta ali biće još prilika narednih dana.

Inače u Novom Sadu su opet počeli da se peglaju sa kerovima, evo upravo kreću nemiri posle zaletanja kerova. zvor: javio mi ortak preko kurira koji zna čoveka koji živi u Novom Sadu.

Šalim se, gledam na odvratnom izdajničkom bespotrebnom N1. Pokrili celu stvar iz više uglova. Čak prate kerove i izveštavaju gde idu i koliko ih je.

Usput, i ovaj put svaka čast Novosađanima.

Наравно да није идеална, али у неком тренутку се мора урадити отклон од вучићеве опозиције. Сад је тренутак да се иде на све или ништа, време за компромисе је прошло. Последња ствар која је потребна у власти након СНСа је неки риђи прилепак који ће радити на смекшавању лустрације за радикале. Морају сви заједно у затвор.
Istraživanja NSPM pokazuju da taj scenario nije moguć.

Istraživanja NSPM pokazuju da taj scenario nije moguć.
Istraživanja pokazuju da narod hoće jednu kolonu.

Studentska lista će imati još veću podršku kad krene puna kampanja i objave se imena.

Jel računaš sve stranke koje podržavaju studentsku listu? Svi će biti jedna kolona. Dakle, moraš da sabiraš Studente sa Kreni Promeni, DS...

Ostaju Đilas i ekipa sa njihovih 2 posto, a i to će pasti.

Vrh