Šta je novo?

Izbori 2025

Називање ствари правим именом није екстремна десница. На линији сам ту са студентима који су за поштовање Устава.

И не знам који смо то ми али знам да ви, који год да сте, нисте за поштовање основних државотворних, демократсккх и легалистичких начела.

Једини стандард који вам треба је економски и једино становиште који као такви можете имати јесте туђинско.

Називање ствари правим именом није екстремна десница. На линији сам ту са студентима који су за поштовање Устава.

И не знам који смо то ми али знам да ви, који год да сте, нисте за поштовање основних државотворних, демократсккх и легалистичких начела.

Једини стандард који вам треба је економски и једино становиште који као такви можете имати јесте туђинско.
У преводу: да је гузица сита, а све около нек изгори.

Ja tumačim kao nameštenu anketu, jer 47% šargarepicinih rođaka sigurno ne bi glasalo za nju, a kamoli 47% birača sa pravom glasa.
Možda da naučiš da čitaš pre nego što kreneš da se praviš pametan, a uvek se praviš pametan. Lepo reče čovek na prethodnoj strani da nije skapirao anketu i to je poštenije.

Za Biljanu ne bi glasalo 47 posto birača u Beogradu sa pravom glasa nego 47 posto od 40 posto birača sa pravom glasa jer se 60 posto izjasnilo kao neopredeljeni ako bi u drugom krugu bili Šapić i Biljana.

Srecom, studentski pokret je pokazao, dokazao, i pokrenuo i druge da ne razmisljaju tako. Kroz pozrtvovanje i zajednistvo.

Sasvim je logicno da nekoga u Beogradu ne zanima tema Kosova, to je nekakva prljava teritorija na kojoj zivi neki cudni, nazadni svet. I omca oko vrata. Pa priznanje nezavisnosti je najmanje sto mozemo da ucinimo, i mnogo je lako, samo pljusnes potpis-a tolike muke oko toga. A tek kulturni i verski spomenici...to je najnazadnije od nazadnog, treba i u centru Beograda crkve porusiti i napraviti nesto smisleno.

Lika, Bosna, Crna Gora, i sada Kosovo, su omca oko vrata onima koji nisu odatle. Gade se i tih ljudi i tih teritorija. Kada bi sutra neka nova Austro-Nemacko-Madjarska stavila sapu na Vojvodinu, odrekli bi je se sa zadovoljstvom. Sa sve Zemunom, al do Madlenijanuma. Tu vec krecu fensi kafici i lajfstajl.

1000042764.jpg

Nađite neandreja🤣

Jedini način, samo napred. Tužna i raspadnuta država, mora se naći način da se priđe svim tim ljudima. Šetači kerova i naručivači Glova o kojima se ovde stalno piše su i u Beogradu debela manjina, ovo je Srbija:

Dovoljno je setiti se primera vizne liberalizacije iz 2009. i 'op, porasla podrška na 2/3 građana Srbije + 20% neodlučnih za članstvo... 14% protiv... i to posle proglašenja Kosova za državu i naleta priznanja...

Dovoljan je jedan konkretan, suštinski mig Evrope i šta to sve znači i na kojim sve društvenim poljima od radnih prava, preko privrede, imovine do obrazovanja, nasleđivanja, brakova... I pukli ste ponovo.

Ali trubite i dalje o okupatorima i veleizdajnicima, ako vam je tako lakše i čini vam se da je ekstremno desno neka većina...

To se u par meseci da ne kažem nedelja menja ako ima volje...
nemam ništa protiv toga da se podsetimo 2009. godine. recimo, ja sam zapamtio kultni slogan šengene beli, voždovac te želi, kao izraz jedne duboke posvećenosti ds-a lokalnim pitanjima. treba ga se setiti i ono kad se (recimo, prošle godine) vučiću prigovara kako je jedan baš zao čovek zato što na lokalnima izborima kao temu uvodi izjašnjavanja o državnim i nacionalnim pitanjima, te kako takve podvale niko nikada usvijet nije radio. nego, kako li se beše završio taj izborni ciklus na voždovcu? ah, da. sad, imajući u vidu to da su nam naši evropski prijatelji 2008. podarili i sns, ovakav ishod se takođe da tumačiti izraz jedne duboke vere u eu, slažem se. zato svi vi evroverci i jeste na jednoj strani, a pristojan svet na drugoj.

posvećenost evropske unije zaštiti radnih prava u srbiji je nadaleko poznata. eu zvaničnici su tamo tokom ds privatizacija, a i za vreme kasnije vučićeve konačne razgradnje radnih prava, tikove zaradili od namigivanja po tom pitanju. nisu? al evo, saće, samo da zašilje penkalo. bitno je samo da evropski plamen plamti dovoljno dugo.
ne znam o kakvoj imovini se priča, ali ovde je ugrožena prvenstveno nekadašnja javna (po postpetooktobarskim instrukcijama... joj, ne znam čijim, na vrh mi jezika) i ona koja se nađe na udaru investitora (koji su do kapitala mahom stigli razvaljivanjem te iste javne imovine, braneći boje one političke opcije koja im je to u tom trenutku omogućavala).
u privredi se takođe sve odvija po planu.
za nasleđivanja i brakove ti verujem, tu će sigurno u nekom trenutku stići oštro saopštenje. uostalom, to je jedino i bitno, zar ne?

Poslednja izmena:
Ja za moj komšiluk mogu da kažem da bi glasao za SNS.
Na prošlim izorima uzeli su 57-58%
Koji je kraj u pitanju? Realno bumeri plus ijekavičari svih uzrasta su u mnogim krajevima i mestima većina, i sa njima pobeđuju. Realno i najpoštenije izbore u uslovima medijskih sloboda bi u Busijama i Plavom horizontu radikali u bilo kom obliku imali 70%

To je све до играња емоцијама људи. Мало халабучеш против усташа, мало правиш патетичне приредбе за олују и ето ти наклоност дела избегличке популације. Да је опозиција паметна, саботирала би монопол СНС на тој теми просто својим присуством тим обележавањима.

Како која, Ђилас је ту крајње без сврставања нпр, Мики, Понош, Саво такође, а Милош Јовановић и Нестор чак контра том наративу бивше ЛДП.
И председник је ишао у Сребреницу, па опет јаше на жалопојкама о Олуји и БМК естетици.

Ozbilljno pumpanje u Priboju na ispraćaju ćacija za Niš. Na mestu okupljanja rano jutros postavljen je razglas tako da se pumpalo "na mikrofon". Razne verbalne doskočice i prozivke na račun ličnih afera pojedinaca ali i podela toalet papira i sendviča za put. Postavljen je i štand sa jajima ali nije upotrebljen. Iako je bilo par desetina ljudi, velika pometnja se napravila.
Par ćacija se zaletalo da napravi tuču ali su se uspešno krili iza živog štita žena, želeći da iniciraju da budu udareni. Bukvalno imaju tim koji je spreman da dobije batine. Neretko provociraju sa decom u naručju.

Lokalne glavešine po prvi put nisu smele da se ukrcaju na mestu polaska nego ih je odvijeni minibus skupljao na drugim lokacijama.

Uskoro video

zato svi vi evroverci i jeste na jednoj strani, a pristojan svet na drugoj.

Putuj malo. Možeš i do Poljske i pogledaj šta je napravila za 30g, gde je tada naša startna pozicija bila sa vama tako pristojnima nije moglo gore da se padne...

I zaista nema potrebe da koristiš moj post o tome kako je lako povratiti podršku javnosti da bi se hiperperfidno (u maniru najdosadnije tetke) raskenjavao o koje čemu drugom, s jedinim ciljem sebi dati na značaju a ništa zaista smisleno ne replicirati...

Jer se zaista nikako ne nadovezuje na ono o čemu sam govorio... Kakve veze ima slogan lokalnih izbora Voždovca sa jedinstvenim evropskim tržištem rada i sudske zaštite radnih prava jednom kad si članica, i nadležnosti gde možeš kao oštećeni radnik da pokrenes postupak, pitanje socijalne zaštite ako ostaneš bez posla u drugoj zemlji članici i mnogo toga još... I sad ću ja da odgovaram na nešto potpuno drugo na šta si se ti danas iz pitaj boga kog razloga uzkočoperio da se bespotrebno raskenjavaš i uvlaciš druge u to... 😕 Mani me, mene svakako nisi ni impresionirao niti nadahnuo na bilo šta... Jedna nebitna periferna pojava u forumskom svetu... Produži dalje.

Пољска је нато излог према Русији и послужила је за дестабилизацију Украјине.

Она је дакле друга Југославија али без идеолошких заблуда, без системске корупције, без култа личности, без етничких и верских подела и због геополитичке ситуације са отвореним кредитним линијама без већих условљавања. А има и скоро дупло више становника.

Такође, стицајем околности 50% територије им је заправо немачка земља, са вековним развојем инфраструктуре, привреде, градова, културе...Ми овде смо већински имали остатке османске развалине.

Poslednja izmena:
Vrh