Šta je novo?

Izbori 2025

Радуле ми је својеврсни баромоетар лудила и покварености али оних који га тако зову, као и погрешних политичких помераја у друштву и међу опозицијом. Један од таквих случајева лудила јесте било гласање за Шапића 2018е.

Једини политичар на нашој сцени који је у свом политичком деловању у прошлости макар мало закачио оно што данас студенти захтевају јесте управо он.

Ludi Radule je prokockao moj glas i dokazao da ga nije dostojan, iako je uvek imao briljantne momente, kao ovaj facebook post.

Na prethodnu temu selektivne demokratije, mogu da dodam da kada je selektivna, to nije demokratija. Ako mislite da glasate i glasaju, samo za ono sto se vama svidja, a kada postoji opasnost da bude suprotno, onda su to neki neuki, ubogi seljaci, bosanci, neinformisani, i treba im oduzeti pravo na glas i zameniti ga ekspertom...naravno, ekspertom po tvojoj meri. To ima svoje ime, nije demokratija.

Zasto insistirate da ste za demokratiju, ako ste za oligarhiju?

A sto se same evropske unije tice, mene to podseca na jednu svojevrsnu friend zonu. Unija je dobra riba(mada propala), a Srbija je najbolji drug koji je svuda vozi, pazi, tesi i tu je da skoci na taster. I posle 25 godina maltretiranja, on je i dalje tu, spreman i oran, dok mu se s druge strane raspada zivot. I koga zanima jel on hoce nju kad ona nece njega. A mogao bi da se odlepi, sredi sebe, pa bi ga mozda i htela.

1000048087.jpg

Нзм јесу ли ове две девојке лгбт, али ако смо народ коме је прече да ли неко више боли бате или секе него то што имамо политичке затворенике онда ни не заслужујемо боље

Нзм јесу ли ове две девојке лгбт, али ако смо народ коме је прече да ли неко више боли бате или секе него то што имамо политичке затворенике онда ни не заслужујемо бољe
Ok.

Poslednja izmena:
Кад смо већ код изборног система и унапређења истог (Радуле га спомињао), некако сам се задесио на страници о изборима у БиХ 2024. где сам наишао на сегмент о унапређењу изборног система. Пилот пројекат је био 2024. док је у плану да заживи 2026.

Невероватно ми је да је БиХ корак (или више) испред нас што се тиче унапређења изборног система. О чему се ради видећете доле у линку.

Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini 2024.

Ако је пенал за хомофобе онда је објективно добра ствар.
А то што они који су и сами угрожени се највише и солидаришу није нека мистерија универзума.

Кад смо већ код изборног система и унапређења истог (Радуле га спомињао), некако сам се задесио на страници о изборима у БиХ 2024. где сам наишао на сегмент о унапређењу изборног система. Пилот пројекат је био 2024. док је у плану да заживи 2026.

Невероватно ми је да је БиХ корак (или више) испред нас што се тиче унапређења изборног система. О чему се ради видећете доле у линку.

Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini 2024.

Искрено, ништа није невероватно када схватиш да живимо у земљи чија је држава заробљена од стране картела. То је буквално гола истина тренутне ситуације. И нема никакве везе са "развијеношћу", као што ни неуспешност постављања калдрме није знак да ова земља не може да постави калдрму. То су само знакови да картел не жели или не мари да ради ствари како треба јер му није у интересу или има преча посла.

Једину наду коју ја видим да се ствари овде заиста врате на нормални колосек јесте да се људи уједине око збацивања картела са власти, хапшења истог и остваривања фер демократских процеса на којима се поштује закон и Устав, како би грађани сами могли да на сваке четири године бирају политику коју желе и све стране пристале на такав вид друштвеног уговора. Чак и ако им не одговара (а свакако ће увек бити стране којима не одговара).

Коме је драже да му државу контролише и паре троши криминални клан од тога да мандат једно време има партија коју не подржава тај ни не заслужује да живи у нормалној земљи

Ja za moj komšiluk mogu da kažem da bi glasao za SNS.
Na prošlim izorima uzeli su 57-58%

Da nije bilo bojkota imali bi komunalnu miliciju koja ne zavisi od SNS-a. Da podsetim komunalna milicija je u nadležnosti opštine Medijana koja je jedina opozicona opština u Srbiji osvojena na izborima 2.6.2024. koju je deo opozicije bojkotovao. Eto primera zašto ne treba bojkotovati izbore, a da ne govorimo o OIK, LIK-u i RIK-u. Ali lakše je pljuvati opoziciju i dumovati jer je to najjeftinije.

Ma neće je ukloniti to je sigurno. Osim ako nisu uspeli da obezbede dovoljan broj jedača pljeskavica, pa da im ovo bude izgovor. Ali eto, ako ništa drugo ostaće ovo kao još jedan dokaz bahatosti i nefunkcionisanja sistema.

Ma neće je ukloniti to je sigurno. Osim ako nisu uspeli da obezbede dovoljan broj jedača pljeskavica, pa da im ovo bude izgovor. Ali eto, ako ništa drugo ostaće ovo kao još jedan dokaz bahatosti i nefunkcionisanja sistema.
Na kraju će da bude da su diskriminisani, i da im nije dozvoljeno ni binu da postave...

Еврофанатике и евроатлантисте рецимо сматрам чистим примером савремених недићеваца и сарадника окупатора, те несвесним и несавесним особама али у условима распрострањености и општеприхваћености колаборације не могу да их негирам и ускратим им загарантована права јер тиме постајем оно против чега се борим.

Dovoljno je setiti se primera vizne liberalizacije iz 2009. i 'op, porasla podrška na 2/3 građana Srbije + 20% neodlučnih za članstvo... 14% protiv... i to posle proglašenja Kosova za državu i naleta priznanja...

Dovoljan je jedan konkretan, suštinski mig Evrope i šta to sve znači i na kojim sve društvenim poljima od radnih prava, preko privrede, imovine do obrazovanja, nasleđivanja, brakova... I pukli ste ponovo.

Ali trubite i dalje o okupatorima i veleizdajnicima, ako vam je tako lakše i čini vam se da je ekstremno desno neka većina...

To se u par meseci da ne kažem nedelja menja ako ima volje...

Vrh