Uh, nisam siguran. Na njegovoj strani su još uvek stariji sugrađani, svaki dan nas psuju u dobacuju na blokadama, u provinciji - selima i varošicama isto tako, doći će masa ljudi iz Bosne i Crne gore, kažu može da slaže 10%, ja mislim i više.
I ono što najviše brine, to je da će neko iz "široke koalicije" ako se uopšte formira, preći kod njega. DSS na primer, šta god pričali ne ulivaju mi poverenjeju, a napraviti koaliciju bez njih je nemoguće
У случају студентске листе, не би било политичара, па тако ни страначких прелета. Једино би било могуће прелетање појединаца, али само у случају баш тесног резултата, и слабе селекције кандидата.
Што се тиче његових присталица, логично је да их има, свуда су око нас, али осули су се, и броје мање од 2 милиона, и то са све урачунатом крађом. Студентска листа може и до 2,5 милиона, уз подршку свих, то је јасно као дан. Не заборавите да би се ови избори претворили у референдум.
Имамо посла са човеком који краде чак и изборе које убедљиво добија, само да би послао поруку своје надмоћи, зато треба очекивати свашта. Било би ту и паралелних листа студената, и мањинских кукавичјих јајашаца, и прљаве кампање, и поништавања, забрана, али не постоји механизам који може да надомести пола милиона мањка
Међ' опозицијом постоје и они који "100%" подржавају студенте, али је велико питање да ли би били спремни да позову да се изађе и гласа за њихову листу. Ту пре свега мислим на Несторовића и Јовановића, затим Поноша. Потпуно је реално и да би припадници мањина гласали за ту листу, пре него за СВМ, СДА и сличне странке.
Наравно, ово је све под условом да студенти заиста уједињено затраже изборе.