Да, да, људи који су својим знањем и трудим уписали факултет морају да се повинују вољи неког тамо пленума...Pa prijavili su se na online nastavu, ne na nastavu uživo. Ako žele da nastave obrazovanje (obrazovanje se nikad ne prekida u životu), onda neka idu na plenum i neka glasaju za prekid blokade, odnosno protiv nastavka blokade.
Ja kada sam god pricao da su st*** ovde se pojavi par ljudi "pa imaju i oni decu da hrane", "nije ni njima lako", "vecina je uz nas ovo je manjina", "pa ne mogu da daju otkaz sta ce ljudi bez posla", itd.ПоЛиЦиЈа јЕ нА нАшОј СтРаНи. ЛуПаМо јАјА зА УсКрС.
Када ће људи схватити да нема сарадње са полицијом. Примају наређења са врха, и није им проблем да примене сваки облик силе.
A na plenumu su vanzemaljci, a ne ljudi koji su znanjem i trudom upisali faks?Да, да, људи који су својим знањем и трудим уписали факултет морају да се повинују вољи неког тамо пленума...
Pa dobro, nije nas Djuro puno tukao, oprostice nam sto nije mogao visePa šta znam, nešto se nije nije desio masakr evo sad u NS, ne znam, kao da to ne ide baš kao što bi hteli. Niti ih puno dođe, niti su svi agresivni.
На пленуму су студенти исти као и они који имају потенцијално другачији став, студенти који су у истом положају као и неки студент другачијег става. Како то да је нормално да један студент може да блокира наставу, а они који би похађали исту, то право немају.A na plenumu su vanzemaljci, a ne ljudi koji su znanjem i trudom upisali faks?
Patern?!-ОБРАЗАЦ, заједно са таргетима, бенефитима и осталим будалаштинама, људи саберите се, представљате образовани, свесни део популације.Ili su ljudi govna ili mozemo izvuci jasan patern kako se nesto organizuje, a kako ne. Znamo ko tamo vrslja, a ovde to ne sme.
Ae nek dokazu da nisu govna.
Као да има неке разлике, и лик који је написао ћаци и они морају то због своје напаћене деце.AĆAB ne ACAB.
U suštini i nema i žalosno je što je do toga došlo, ali krivci nisu studenti koji blokiraju i oni bi učili, a ne primali pandurske štitove u glavu i sklanjali pregažene kučiće sa ulica.На пленуму су студенти исти као и они који имају потенцијално другачији став, студенти који су у истом положају као и неки студент другачијег става. Како то да је нормално да један студент може да блокира наставу, а они који би похађали исту, то право немају.
Нема логике у томе да један студент другом студенту, а нарочито професору може да забрани похађање и одржавање наставе или улазак у зграду факултета.
Уживо из НС. Може се премотати да се виде занимљиви делови као опкољавање декана у возилу хитне помоћи.
Hvala.Patern?!-ОБРАЗАЦ, заједно са таргетима, бенефитима и осталим будалаштинама, људи саберите се, представљате образовани, свесни део популације.
Ovo su krvoločni AĆAB-i koji su se jedva se izborili sa 30 000 ljudi 2020. godine i to tek sa svom mogućom opremom, suzavcima...Као да има неке разлике, и лик који је написао ћаци и они морају то због своје напаћене деце.
Људи који оду у Каменицу на кратко јер су превише глупи да би радили ишта друго и за то бивају јако лепо награђени. Мањина њих која гаји неки илузије о том послу је требало да одрасте и да увиди да они служе само одржавању власти и ничему другом. То што и они имају породице, хране децу и остале ствари је лош изговор, и ја имам особе које издржавам и дугове наслеђене од ћалета па сам више пута одбио поприлично веће плате од тренутних из етичких разлога.
А и ако свако од нас наброји насиље, игнорисање и помоћ од стране полиције, врв ће најмање бити помоћи.
Да, да, људи који су својим знањем и трудим уписали факултет морају да се повинују вољи неког тамо пленума...
Običan pandur ti je onaj u običnoj uniformi ne ove kornjače. I oni su često korektni i njima ljudi drže kišobran, tucaju se jajima sa njima...
NijePandur samom činjenicom što je pandur je neprijatelj naroda.
Može da bude korektan do sutra, njegova funkcija je da štiti postojeći poredak.
Nije
Njegova funkcija je da sprovodi zakon.
Ako studenti blokiraju fakultet ne odrzava se nastava. Ima pravo da udje ali posto hoce da odrzi nastavu, studenti brane. Da nece ne bi bio problem.Šta je hitno?
Vi svi idete na svoje poslove, a pozivate na blokadu nastave i blokiranje nečijih obaveza i prava.
Oko 200 studenata DIF-a se prijavilo za online nastavu, i to po rečima studenata koji blokiraju fakultet. Dekan ima pravo da uđe na fakultet.
Zašto bi njemu i delu studenata to bilo onemogućeno?