Šta je novo?

Izbori 2025

Уживо из НС. Може се премотати да се виде занимљиви делови као опкољавање декана у возилу хитне помоћи.

Pa prijavili su se na online nastavu, ne na nastavu uživo. Ako žele da nastave obrazovanje (obrazovanje se nikad ne prekida u životu), onda neka idu na plenum i neka glasaju za prekid blokade, odnosno protiv nastavka blokade.
Да, да, људи који су својим знањем и трудим уписали факултет морају да се повинују вољи неког тамо пленума...

ПоЛиЦиЈа јЕ нА нАшОј СтРаНи. ЛуПаМо јАјА зА УсКрС.

Када ће људи схватити да нема сарадње са полицијом. Примају наређења са врха, и није им проблем да примене сваки облик силе.
Ja kada sam god pricao da su st*** ovde se pojavi par ljudi "pa imaju i oni decu da hrane", "nije ni njima lako", "vecina je uz nas ovo je manjina", "pa ne mogu da daju otkaz sta ce ljudi bez posla", itd.

Bukvalno mi dodje da bacim peglu kad god vidim da ih ljudi grle, ljube i daju cvetice.

Pa šta znam, nešto se nije nije desio masakr evo sad u NS, ne znam, kao da to ne ide baš kao što bi hteli. Niti ih puno dođe, niti su svi agresivni.

Да, да, људи који су својим знањем и трудим уписали факултет морају да се повинују вољи неког тамо пленума...
A na plenumu su vanzemaljci, a ne ljudi koji su znanjem i trudom upisali faks?

A na plenumu su vanzemaljci, a ne ljudi koji su znanjem i trudom upisali faks?
На пленуму су студенти исти као и они који имају потенцијално другачији став, студенти који су у истом положају као и неки студент другачијег става. Како то да је нормално да један студент може да блокира наставу, а они који би похађали исту, то право немају.

Нема логике у томе да један студент другом студенту, а нарочито професору може да забрани похађање и одржавање наставе или улазак у зграду факултета.

Ili su ljudi govna ili mozemo izvuci jasan patern kako se nesto organizuje, a kako ne. Znamo ko tamo vrslja, a ovde to ne sme.

Ae nek dokazu da nisu govna.
Patern?!-ОБРАЗАЦ, заједно са таргетима, бенефитима и осталим будалаштинама, људи саберите се, представљате образовани, свесни део популације.

Као да има неке разлике, и лик који је написао ћаци и они морају то због своје напаћене деце.
Људи који оду у Каменицу на кратко јер су превише глупи да би радили ишта друго и за то бивају јако лепо награђени. Мањина њих која гаји неки илузије о том послу је требало да одрасте и да увиди да они служе само одржавању власти и ничему другом. То што и они имају породице, хране децу и остале ствари је лош изговор, и ја имам особе које издржавам и дугове наслеђене од ћалета па сам више пута одбио поприлично веће плате од тренутних из етичких разлога.

А и ако свако од нас наброји насиље, игнорисање и помоћ од стране полиције, врв ће најмање бити помоћи.

На пленуму су студенти исти као и они који имају потенцијално другачији став, студенти који су у истом положају као и неки студент другачијег става. Како то да је нормално да један студент може да блокира наставу, а они који би похађали исту, то право немају.

Нема логике у томе да један студент другом студенту, а нарочито професору може да забрани похађање и одржавање наставе или улазак у зграду факултета.
U suštini i nema i žalosno je što je do toga došlo, ali krivci nisu studenti koji blokiraju i oni bi učili, a ne primali pandurske štitove u glavu i sklanjali pregažene kučiće sa ulica.

Ti si odlučio da bacaš cveće 1941. godine pred Hitlerove tenkove i sad si ti kao kulturan, a ljudi koji su uzeli puške i odlučili da se bore su divljaci.

Mani me tih spinova.

Уживо из НС. Може се премотати да се виде занимљиви делови као опкољавање декана у возилу хитне помоћи.

Nama odavde to valjda prvo izađe čim uključimo YT ako ide live.. Valjda smo svi već usaglašenog YT algoritma 😁

Mada jeste korisno da je ovako na istoj strani sve 🙂

Sad kad krene slikanje sa Šarovićem to je valjda kraj... Za danas gotovo 😁

Patern?!-ОБРАЗАЦ, заједно са таргетима, бенефитима и осталим будалаштинама, људи саберите се, представљате образовани, свесни део популације.
Hvala.

Као да има неке разлике, и лик који је написао ћаци и они морају то због своје напаћене деце.
Људи који оду у Каменицу на кратко јер су превише глупи да би радили ишта друго и за то бивају јако лепо награђени. Мањина њих која гаји неки илузије о том послу је требало да одрасте и да увиди да они служе само одржавању власти и ничему другом. То што и они имају породице, хране децу и остале ствари је лош изговор, и ја имам особе које издржавам и дугове наслеђене од ћалета па сам више пута одбио поприлично веће плате од тренутних из етичких разлога.

А и ако свако од нас наброји насиље, игнорисање и помоћ од стране полиције, врв ће најмање бити помоћи.
Ovo su krvoločni AĆAB-i koji su se jedva se izborili sa 30 000 ljudi 2020. godine i to tek sa svom mogućom opremom, suzavcima...

Da njih ima dovoljno, ne bi skupljao onu bagru Ćacilendu. A ni to naravno nije dovoljno.

Običan pandur ti je onaj u običnoj uniformi ne ove kornjače. I oni su često korektni i njima ljudi drže kišobran, tucaju se jajima sa njima... Mada ni kornjače nisu sigurno svi krvoloci.

Ne smemo te ljude pljuvati i okretati protiv nas. Nisu heroji, ali nisu ni nužno zlikovci. U slučaju na primer izborne krađe, nisam baš siguran da će slepo slediti naređenje, pre će biti bežanija.

A ovih par stotina njegovih AĆAB-a mogu da ga duvaju protiv par stotina hiljada ljudi, mada ti će i prvi pobeći.

E, sad, nek se malo pandur podseti da je to njegov narod, a to ćeš uraditi tako što mu držiš kišobran, a ne bacaš mu kamen u glavu. Ovim psihopatama je nebitno šta radiš, ali oni su manjina, treba osvestiti većinu. Samo da rade svoj posao, ništa drugo, a zna se šta je njihov posao.

Oni treba da očiste Ćacilend na primer, ne građani.

Zašto se ne organizuju da odu na fakultet i većinom proglase kraj blokada? Garantujem da je to moguće, a garantujem i da nećeš imati razuman odgovor na ovo pitanje.

Običan pandur ti je onaj u običnoj uniformi ne ove kornjače. I oni su često korektni i njima ljudi drže kišobran, tucaju se jajima sa njima...

Meni to bilo tako patetično. Nek bude da grešim, daj bože. Nije da nema korektnih. Ali j*be mi se da mu držim kišobran dok kisne.

Malo ih je hrabrih. Njima imena znamo i svaka čast jer su javno istupili i trpe posledice. Za ostale me zabole levo .... da slavim usrks s njima.

Pandur samom činjenicom što je pandur je neprijatelj naroda.

Može da bude korektan do sutra, njegova funkcija je da štiti postojeći poredak.

Šta je hitno?

Vi svi idete na svoje poslove, a pozivate na blokadu nastave i blokiranje nečijih obaveza i prava.

Oko 200 studenata DIF-a se prijavilo za online nastavu, i to po rečima studenata koji blokiraju fakultet. Dekan ima pravo da uđe na fakultet.
Zašto bi njemu i delu studenata to bilo onemogućeno?
Ako studenti blokiraju fakultet ne odrzava se nastava. Ima pravo da udje ali posto hoce da odrzi nastavu, studenti brane. Da nece ne bi bio problem.
U pravu su ljudi mars sa teme

Vrh