Superiska su vecinom, vidi se da su dosli sa zapada ili su protivnici midzeta diktatorskog, odnosno normalni ljudi, koji su dosli su iz Rusije.
Ne razumem šta si mislio pod "došli sa zapada"?
Superiska su vecinom, vidi se da su dosli sa zapada ili su protivnici midzeta diktatorskog, odnosno normalni ljudi, koji su dosli su iz Rusije.
Ja sad proso, ludiloInače malopre sam bio do Kalenića. Još dinstaju naprdnjake.I to ne ono kao da se stoji uz malo buke, nego je neprestano zviždanje i vikanje, kao da si uzeo odlomak 15.3.
Murije brdo, jedno 6-7 kombija.
Pa dosli su Rusi koji su ziveli na zapadu ovde. Tamo ili su zatvarene filijale u kojima su radili ili su poostrili uslove za radne vize, a bilo je i malo sikaniranja, paranoje da su spijuni i dozivljavali su odredjene neprijatnosti.Ne razumem šta si mislio pod "došli sa zapada"?
Pa dosli su Rusi koji su ziveli na zapadu ovde. Tamo ili su zatvarene filijale u kojima su radili ili su poostrili uslove za radne vize, a bilo je i malo sikaniranja, paranoje da su spijuni i dozivljavali su odredjene neprijatnosti.
Naravno, ne znam sto, pitam se bas, povratak u Rusiju im nije bila opcija pa su dosli kod nas i u jos neke druge zemlje.
Ima ih, miks.Не знам одакле ти ово. Ако и их и има, њихов број је занемарљив. Имао сам контакт са бар 50 Руса релоканата и сви су дошли из Русије. Нико ни из једне друге државе. И цирка 90% њих су дошли због посла или посла члана породице, без обзира на политичку опредељеност. Осталих цирка 10% су углавном напустили Русију углавном због страха од мобилизације у септембру 2022. (између осталог један пријатељ кога знам од раније).
Ниси разумео. Руске ИТ фирме су се преселиле из Русије да би наставиле послове које су имале уговорене са клијентима из држава које су увеле санкције Руској федерацији.
Ima ih, miks.
Dobro, sto glumis debila, objasni mi?
st*** jedna pred kuću mi došli namerno jer namerno znaju da smo ovde na Bulbulderu tanki sa živcima i da ne trpimo ovu stoku. Namerno žele da isprovociraju ovaj narod. Al ponosan sam na moje komšije od jutros smo stajali i uspeli smo da im prenesemo sve što mislimo o njima. Oterali smo bagru koja se povukla sinhronizovano. Iznenaðen sam i policijom koja ih je isto jako lepo izvreðala.
Pogledajte prilog 233534
Dele upaljače i blokčiće. Danas su podeleili jedan. A realno provociraju nas. Namerno na Bulbulder. Bilo je više pandura sa Zvezdare nego njih...jedna dileja samo matorac...koji neće smeti da se pojavi nigde više.Мени само није јасно шта раде ти штандови цео дан ту? Шта изигравају?
![]()
(VIDEO/FOTO) Građani pesmom i osmehom pobedili naprednjake koji su postavljali štandove u Beogradu
Posle gotovo 12 sati građani, koji su nezadovoljni time što su kod pijace Đeram montirani štandovi Srpske napredne stranke izašli su na ulice i protestovali, "ispratili" su aktiviste SNS. Na Kalenić pijaci okupljeni pevaju aktivistima "A sad adio", a kako javlja reporter N1 Mladen Savatović...n1info.rs
Vratimo se temi![]()
neki od nas ce budemo i pepeo nemoj takozavisi sta istripujes u glavi
mozda nisu sugradjani nego su ustase
kao sto i nama oni jesu botovi
ono sto nam je zajednicko svi cemo za sto godina da mirisemo ljubicicu naopacke
Kontam, tako to ide jelte, prvo ubedis sebe da drugi nisu ljudi, posle lako opravdas svezavisi sta istripujes u glavi
mozda nisu sugradjani nego su ustase
kao sto i nama oni jesu botovi
ono sto nam je zajednicko svi cemo za sto godina da mirisemo ljubicicu naopacke
st*** jedna pred kuću mi došli namerno jer namerno znaju da smo ovde na Bulbulderu tanki sa živcima i da ne trpimo ovu stoku. Namerno žele da isprovociraju ovaj narod. Al ponosan sam na moje komšije od jutros smo stajali i uspeli smo da im prenesemo sve što mislimo o njima. Oterali smo bagru koja se povukla sinhronizovano. Iznenaðen sam i policijom koja ih je isto jako lepo izvreðala.
Pogledajte prilog 233534