Sta bi uopste bio "pozitivan talas iz Rusije" leb te je*o? Meni je to nesto nepojmljivoMoze da prica ko sta hoce, cesto i da bude u pravu, kada je spoljna politika u pitanju, ali putinoljublje je dovelo do masovne pojave ovakvih likova u drustvu.
Nikakav pozitivan talas nas nije zapljusnuo iz Rusije u prethodnim decenijama, samo uticaji koji su formirali ovakve lobanje kojih se ne secam ni iz detinjstva, a rastao sam 90ih.
Путинофилија је само замена за Титоизам. Али је то само жвака за сељака.Moze da prica ko sta hoce, cesto i da bude u pravu, kada je spoljna politika u pitanju, ali putinoljublje je dovelo do masovne pojave ovakvih likova u drustvu.
Nikakav pozitivan talas nas nije zapljusnuo iz Rusije u prethodnim decenijama, samo uticaji koji su formirali ovakve lobanje kojih se ne secam ni iz detinjstva, a rastao sam 90ih.
"The fighting between Russian fans with the English, that is a disgrace," Putin said at Russia's annual economic forum in Saint Petersburg.Pogrešno identifikujete sociološku pojavu kulta nasilja u Srbiji koja nastaje 80-ih i dalje se razvija 90-ih, a povezana je sa kulturom nasilja koja stiže sa zapada. Realno posmatrano među Srbima je poznavanje ruske subkulture minimalno, a tek je ona pod jakim uticajem zapada.
Sa Putinom, kao političkom figurom od 2000, ovakvi likovi nemaju nikakve veze.
Tako je Srbija izabrala radikale 2012. godine, Amerika Trampa itd.Kada određeni narod ima osećaj nepravde decenijama u kontinuitetu i procenjuje da se određeni političari suprotstavljaju toj nepravdi, ili makar da govore u javnosti o toj nepravdi, normalna je društvena pojava da u određenom delu te populacije dođe i do emotivnih odnosa...filije.
Pogledajte proces kontinuirane satanizacije istog tog Vladimira Vladimiroviča Putina u zapadnim medijima. I porazgovarajte sa prosečnim srednje ili visoko obrazovanim evropejcem, i procenite stepen emocija koje pobuđuje VVP kod njega.
Jel cinjenica ili nije da se kod nas 99,9 posto krimosa i batinasa lozi na Putina? Mada, sigurno je da je 100 posto, ali ajde ostavicemo tih 0,1 posto, retko je nesto bas 100 posto.Ja nešto ne vidim ni jednu veliku državu u svetu kao simbol slobode i poštovanja prava pojedinca.
Govorim o državama koje imaju 100 miliona stanovnika i više.
Suštinski problem zapadnog koncepta je ekonomski kapitalistički model, on sam po sebi ne može u krajnjoj iteraciji da ima potrebu za slobodom pojedinca. Zbog krize kapitalizma vidimo naglo opadanje ljudskih sloboda na zapadu.
Ruska država u periodu globalno- političke ugroženosti može u teoriji da iznedri neki u potpunosti nov sistem, koji bi mogao da se bazira na većim slobodama pojedinca, i mislim da je nakon Prigožinovog pokušaja puča, započeo taj proces, i smatram da ga sprovodi VVP.
Код нас се народ генерално ложи на јако и велико, СНС је вешто манипулусао тим феноменoм, док се ДС самоуништио контрирајући томе.Jel cinjenica ili nije da se kod nas 99,9 posto krimosa i batinasa lozi na Putina? Mada, sigurno je da je 100 posto, ali ajde ostavicemo tih 0,1 posto, retko je nesto bas 100 posto.
Zamisli da taj lider slobodnog sveta i broj jedan borac protiv svih svetskih nepravdi izadje i sasece sve te budale. Jedna porukica takvim budalama da ako se vec loze na njega ne znaci da treba da terorisu ljude i bave se kriminalom i ja postajem njegov fan, a oni stavljaju prst na celo.
Ali naravno da se to nece desiti, stavise, on ce gurati takve budale, kao sto ih je gurao i do sada.
Lepe goste im zove i promovise drzavna televizija
Pogledajte prilog 233489
"The fighting between Russian fans with the English, that is a disgrace," Putin said at Russia's annual economic forum in Saint Petersburg.
"But I truly don't understand how 200 of our fans could beat up several thousand English," he said, to laughs and applause from the audience.
Hehe saljivdzija.