Šta je novo?

Izbori 2024

Inače malopre sam bio do Kalenića. Još dinstaju naprdnjake. 😁 I to ne ono kao da se stoji uz malo buke, nego je neprestano zviždanje i vikanje, kao da si uzeo odlomak 15.3.

Murije brdo, jedno 6-7 kombija.
Ja sad proso, ludilo
Nikad vise murije nisam video u zivotu

Ne razumem šta si mislio pod "došli sa zapada"?
Pa dosli su Rusi koji su ziveli na zapadu ovde. Tamo ili su zatvarene filijale u kojima su radili ili su poostrili uslove za radne vize, a bilo je i malo sikaniranja, paranoje da su spijuni i dozivljavali su odredjene neprijatnosti.

Naravno, ne znam sto, pitam se bas, povratak u Rusiju im nije bila opcija pa su dosli kod nas i u jos neke druge zemlje.

Ниси разумео. Руске ИТ фирме су се преселиле из Русије да би наставиле послове које су имале уговорене са клијентима из држава које су увеле санкције Руској федерацији.

Ja ljudi nisam videla veće kmetove od ove policije i jos im se dopada....

Kako ih ponizava uprava, izvodi, blamira....

na X iz zovu ŠTANDARMERIJA....
bruka brate, od onog Pionirskog p....

Poznajete li vi nekog od oklopnih? Šta kazu? Kako im usade osećaj da brane zemlju i drzavni poredak kada iza leđa imaju stotine kriminalaca? Kako se pogledaju u ogledalu dok se briju?

Mene bi bilo ozbiljno sramota, i ovo sad, ovi bilmezi na standovima stoje od jutros, cista provokacija i ti kao " stub i branik mira" stojis u sred cirkusa kao kr****....

I sto je najgore, mislim da bi radije raspalili po studentima,
izuzev Niške policije i njima svaka cast, kazu da su vec mesecima korektni.

Pa dosli su Rusi koji su ziveli na zapadu ovde. Tamo ili su zatvarene filijale u kojima su radili ili su poostrili uslove za radne vize, a bilo je i malo sikaniranja, paranoje da su spijuni i dozivljavali su odredjene neprijatnosti.

Naravno, ne znam sto, pitam se bas, povratak u Rusiju im nije bila opcija pa su dosli kod nas i u jos neke druge zemlje.

Не знам одакле ти ово. Ако и их и има, њихов број је занемарљив. Имао сам контакт са бар 50 Руса релоканата и сви су дошли из Русије. Нико ни из једне друге државе. И цирка 90% њих су дошли због посла или посла члана породице, без обзира на политичку опредељеност. Осталих цирка 10% су углавном напустили Русију углавном због страха од мобилизације у септембру 2022. (између осталог један пријатељ кога знам од раније).

Poslednja izmena:
Da su svi panduri isti i na strani režima, sve bi ovo bilo jako drugačije a studenti i građani ne bi imali informacije šta da rade a šta ne, kada i gde, kako, itd.

Ja u zadnje vreme češće koristim taj termin "murija" jer mi kao celina, kao kolektiv, idu na živce što ometaju da se sprovede narodna pravda i što su se i pre svega ovoga bavili glupostima i video sam mnoge lenčuge među njima. Ali to ne znači da smatram da su baš svi isti. Kao ono kad kažemo "prokleti Amerikanci" ali naravno da se ne misli apsolutno na svakog, jer ima tamo i naših ljudi i ljudi koji su tamo rođeni a opet se zalažu za nas i našu zemlju koliko mogu.

Не знам одакле ти ово. Ако и их и има, њихов број је занемарљив. Имао сам контакт са бар 50 Руса релоканата и сви су дошли из Русије. Нико ни из једне друге државе. И цирка 90% њих су дошли због посла или посла члана породице, без обзира на политичку опредељеност. Осталих цирка 10% су углавном напустили Русију углавном због страха од мобилизације у септембру 2022. (између осталог један пријатељ кога знам од раније).
Ima ih, miks.

Mada, ako su svi iz Rusije, divne li zemlje iz koje gradjani beze.

Ja vam dam fore da ih zli zapad tera i vi ne prihvatite 😭

Salim se, ima ih i sa zapada.

Ниси разумео. Руске ИТ фирме су се преселиле из Русије да би наставиле послове које су имале уговорене са клијентима из држава које су увеле санкције Руској федерацији.

И не само руске фирме, него и стране фирме које су пословале у Русији.

И многе велике фирме. Рецимо Јандекс је отворио највећу канцеларију ван Русије у Београду. Канцеларија Београду запошљава 2000 људи. Током изградње канцеларија, ангажовали су читаве архитектонске екипе из Русије које су радиле на спољном и унутрашњем уређењу канцеларија (неке од тих архитеката познајем). Узми на Google Play Store куцај Yandex - издавач свих њихових апликација је Mikromobilnost LLC Belgrade.

Poslednja izmena:
Kako je lepo ziveti u svom oblaku.
Englezi istrebili huliganizam. Xaxaxa izgleda da je prvi april poranio na forum.
Elem 90 posto rusa je doslo kod nas kao sto je vec vise puta receno zbog posla i gubitka istog na teritoriji rusije. Ako cemo po brojkama vise nemaca je zbog visih primanja otislo u okolne zemlje da radi (severne) nego sto je rusa doslo u beograd. Da li to znaci da su pobegli od njihovog naci kepeca solca?

Ja znam neke kojim sa pozatvarali bankovne račune (običan svet, nikakve lične sankcije, milioni i slično).
Ali mislim da nema puno takvih koji su došli ovde.

st*** jedna pred kuću mi došli namerno jer namerno znaju da smo ovde na Bulbulderu tanki sa živcima i da ne trpimo ovu stoku. Namerno žele da isprovociraju ovaj narod. Al ponosan sam na moje komšije od jutros smo stajali i uspeli smo da im prenesemo sve što mislimo o njima. Oterali smo bagru koja se povukla sinhronizovano. Iznenaðen sam i policijom koja ih je isto jako lepo izvreðala.

IMG_1336.jpeg

Dobro, sto glumis debila, objasni mi?

Ја сам ти написао лепо да познајем велики број руских релоканата и да ниједан од њих није дошао у Србији са запада. А ти кажеш да има и ових и оних, ничиме не потрепљујући твоју тврдњу. И онда ја глумим дебила? :ROFLMAO:

st*** jedna pred kuću mi došli namerno jer namerno znaju da smo ovde na Bulbulderu tanki sa živcima i da ne trpimo ovu stoku. Namerno žele da isprovociraju ovaj narod. Al ponosan sam na moje komšije od jutros smo stajali i uspeli smo da im prenesemo sve što mislimo o njima. Oterali smo bagru koja se povukla sinhronizovano. Iznenaðen sam i policijom koja ih je isto jako lepo izvreðala.

Pogledajte prilog 233534

Мени само није јасно шта раде ти штандови цео дан ту? Шта изигравају?

Мени само није јасно шта раде ти штандови цео дан ту? Шта изигравају?
Dele upaljače i blokčiće. Danas su podeleili jedan. A realno provociraju nas. Namerno na Bulbulder. Bilo je više pandura sa Zvezdare nego njih...jedna dileja samo matorac...koji neće smeti da se pojavi nigde više.

zavisi sta istripujes u glavi
mozda nisu sugradjani nego su ustase

kao sto i nama oni jesu botovi

ono sto nam je zajednicko svi cemo za sto godina da mirisemo ljubicicu naopacke
Kontam, tako to ide jelte, prvo ubedis sebe da drugi nisu ljudi, posle lako opravdas sve
Ali ipak, zar te ne udari realnost u glavu bar u ovom slucaju? Mislim ono, ja sam se danas prosetao i naleteo na 3 protesta. I to nije prvi put da mi se to desilo. Ako su stvarno sebe ubedili da smo mi svi ustase ispada da su ustase vecina u Srbiji

Pogledajte prilog 233534

Policija njih vređala?

Vrh