(VIDEO) Građani grlili policajce nakon odlaska SNS aktivista sa Đerma
Građani su se okupili na više mesta u Beogradu zbog postavljenih štandova SNS-a.

Povraticu
Kontam, tako to ide jelte, prvo ubedis sebe da drugi nisu ljudi, posle lako opravdas sve
Ali ipak, zar te ne udari realnost u glavu bar u ovom slucaju? Mislim ono, ja sam se danas prosetao i naleteo na 3 protesta. I to nije prvi put da mi se to desilo. Ako su stvarno sebe ubedili da smo mi svi ustase ispada da su ustase vecina u Srbiji
Kad das talogu drustva polozaj i novac koji znaju da nikad ne bi mogli da steknu osim da budu sluge rezima bez kicme i obraza, isti ti ce preko mrtvih gaziti jer znaju da u normalnom drustvu nikad ne bi to mogli postici a da ce nakon pada rezima biti u opasnosti od prosekucijeNe radi se o ubeđenju, već o tome što masa tih ljudskih odrona zavisi od SNS-a i njihovog ostanka na vlasti. To uključuje i policiju u koju su ubacili gomilu svojih ljudi.
Ma dobro toNe radi se o ubeđenju, već o tome što masa tih ljudskih odrona zavisi od SNS-a i njihovog ostanka na vlasti. To uključuje i policiju u koju su ubacili gomilu svojih ljudi.
Da da..ona debela u onoj beloj kabanici kad je pokušala da nam priðe, jedan pandur joj je rekao pomeri se debela.Policija njih vređala?
neki od nas ce budemo i pepeo nemoj tako
момак из обезбеђења
Уопште не причам о томе. Причам о ономе што свако може закључити а што је битније од те узурпације парка и причам ти о материјалу за наставак Хуљине пропаганде.Obezbeđenja? Šta tačno obezbeđuje, javni park? Gde je legimitacija, ili dokument koji pokazuje ko ga je angažovao da obezbeđuje? Koji zakon njemu dozvoljava kao fizičkom licu da zabranjuje pristup bilo kome u javni park?
Podela na crvenocrne i normalne, demokratske gradjane je okostala i prevazidjena i drago mi je da to studenti vecinski jasno vide. Ne zaboravimo da je sns spoj crvenocrnih bandita i zutih prodavaca svega strancima za budzasto tako da ne treba ziveti u podelama od pre 25 godina jer one prosto nisu vise aktuelne.Delija je primer zasto je uzaludno cekati da SNS glasaci umru. Tako se i cekalo da Slobinu umru.
Pogresno je verovanje da je to neka odredjena generacija koja glasa za SPS/SNS. Ne, to je svaka generacija.
Mladost ih malo cuva od otvorenog clanstva u crveno-crnima, ali vec tu su na ivici sa raznim stavovima, a onda sa starenjem, odumiranjem mozdanih celija i smanjivanjem broja seksualnih odnosa, polako crveno-crne ideje postaju sve blize, a mrznja prema normalnosti i demokratiji sve veca.
Samo je pitanje da li ce to biti sa 35, 45, 55 ili 65.
Prvo mrznja prema levim i demokratskim opcijama postaje veca nego mrznja prema crveno-crnima i tako se prelazi na njihovu stranu, a onda se postepeno gutanjem njihove propagande postaje otvoren clan.
Za 20 godina, Vucic ce biti neko ko je bio sve u pravu, a mi smo bili debili sto smo ga sklanjali. Zivi bili i doziveli to ovde na forumu.
Van toga, filmic ne bas najbolji, ali to je cisto stvar necijeg talenta i nema veze sa BG snobizmom i slicnim stvarima.
Za mnoge pobune se stvara lep mit kako ih predvodi niza klasa, ali to je retko kad istina, to vazi i ovdeА парцијално филм чак и потврђује наратив Жвалавог о побуни елите.