Nažalost, to nije merodavno, ako mi veruješ...Pogledaj ujutru kad se botovi probude i aktivirajuKomentari.
Nažalost, to nije merodavno, ako mi veruješ...Pogledaj ujutru kad se botovi probude i aktivirajuKomentari.
Nadam se da si u pravuNaravno da ne mislim da je oslobodjen, ali kao da se nesto desava i neko ih malo sabotira iznutra.
Jel slušao neko, šta je gazda rekao?
Ja što vidim sažetke, bukvalno ništa, uz jedno "a biće i jeftinih stanova" od Ane Brnabiće na kraju.
Ima li nečeg novog, nekih pretnji, bilo čega?
Da da funkcioniše. Da se uključiš na Dušanovcu i plavom mostu sat vremena.Иначе, трајно затворити овај део аутокоманде за колски саобраћај. Данас је Београд био најпријатнији за боравак и путовања у свим правцима у последњих 30 година.
Ja izdrzao do 2 ujutruI, momci, kakva je trenutna situacija na Autokomandi sa prisutnim članovima foruma? Jel ste ovde, ili je revolucionarnost zamrla u mekanoj postelji relativizacije?
Njega boli uvo, on na Zvezdari.Da da funkcioniše. Da se uključiš na Dušanovcu i plavom mostu sat vremena.
Стигла директива из Москве да је друг Аца неподопан. Видећеш сад удруживање проруских снага.![]()
"MI-Snaga naroda": Rekonstrukcija Vlade šminkanje mrtvaca
Pokret MI - Snaga naroda saopštio je danas da je rekonstrukcija Vlade Srbije u ovim okolonostima "šminkanje mrtvaca"n1info.rs
Ili tvrde pazar ili prelaze na drugu stranu
Pa onda nek drug kepec izađe na njihove televizije i proglasi druga acu za drugog zelenskog i pada aca koliko vec sutra...Стигла директива из Москве да је друг Аца неподопан. Видећеш сад удруживање проруских снага.
Dal je neko uopste realno razmatrao da ce onog metiljavog debila da isture za predsednikaOде небитни премијер. Толико о томе да га загревају за председника.
Ja bih samo dodao prelazna ekspertska vlada. Džabe prelazna vlada svih vladajućih i opozicionih. Da nam ne dođe Tomislav Momirović i glumata ministra saobraćaja, a da je od saobraćaja seo u auto i vozio.Krajnji ishod ove političke krize je prelazna vlada.
Нису имали кога другог.Dal je neko uopste realno razmatrao da ce onog metiljavog debila da isture za predsednika
Milicu ZavetnicuНису имали кога другог.
Žrtvuje ih kao Gašića i ostale koji su morali da podnesu ostavke, pa se krili na nekoj drugoj uhlebljenoj poziciji dok narod, kao zlatna ribica, nije brzo zaboravio šta se desilo pa ih je vratio na visoke pozicije.Pominje se i ostavka gradonacelnika NS. Sve će ih žrtvovati do večeras samo da ostane na vlasti