Šta je novo?

Izbori 2024

Vise je stvar u tome sto pustaju nase komentare. Mada ni za pluseve i minuse nisu u pravu.

Jel slušao neko, šta je gazda rekao?
Ja što vidim sažetke, bukvalno ništa, uz jedno "a biće i jeftinih stanova" od Ane Brnabiće na kraju.

Ima li nečeg novog, nekih pretnji, bilo čega?

Citiram najbolje sažetu KZŠ u jednoj rečenici sa X:

@SovaSovijaticar

Precednik o studentskim zahtevima:

Ovo imam, ovo imam, ovo jbg nemam, koj će vam k***** ovo, ovo ću nabaviti sutra, najkasnije prekosutra, ovo vam ne treba ni za k***** verujte bratu, ovo.. saška jel imamo ovo?

Studentima od najboljeg studenta pravnog fakulteta, ikada igde

I, momci, kakva je trenutna situacija na Autokomandi sa prisutnim članovima foruma? Jel ste ovde, ili je revolucionarnost zamrla u mekanoj postelji relativizacije?

Mi cemo bez izbora u prelaznu vladu, ministri da budemo, a oni sirotinja nek se cimaju na ulici 😁

Иначе, трајно затворити овај део аутокоманде за колски саобраћај. Данас је Београд био најпријатнији за боравак и путовања у свим правцима у последњих 30 година.
Da da funkcioniše. Da se uključiš na Dušanovcu i plavom mostu sat vremena.

Da da funkcioniše. Da se uključiš na Dušanovcu i plavom mostu sat vremena.
Njega boli uvo, on na Zvezdari.
Pritom lik ne kapira da su ovo bile vanredne okolnosti te da su i mnogi ljudi uzeli slobodne dane ili su im dali da rade od kuće, pa je zato bilo manje vršljanja po gradu i manje gužvi generalno. Kad bi ovo bilo redovno stanje, autoput (motoput, kako god) i sve oko njega bi bili začepljeni non stop.

Стигла директива из Москве да је друг Аца неподопан. Видећеш сад удруживање проруских снага.
Pa onda nek drug kepec izađe na njihove televizije i proglasi druga acu za drugog zelenskog i pada aca koliko vec sutra...

Krajnji ishod ove političke krize je prelazna vlada.
Ja bih samo dodao prelazna ekspertska vlada. Džabe prelazna vlada svih vladajućih i opozicionih. Da nam ne dođe Tomislav Momirović i glumata ministra saobraćaja, a da je od saobraćaja seo u auto i vozio.

Pominje se i ostavka gradonacelnika NS. Sve će ih žrtvovati do večeras samo da ostane na vlasti
Žrtvuje ih kao Gašića i ostale koji su morali da podnesu ostavke, pa se krili na nekoj drugoj uhlebljenoj poziciji dok narod, kao zlatna ribica, nije brzo zaboravio šta se desilo pa ih je vratio na visoke pozicije.

Za ovakve ostavke i otpuštanja treba da postoji zakon da ta osoba doživotno gubi pravo da bude član vlasti u bilo kom obliku i da bude zaposlena u javnom sektoru. Dokle više, već decenijama se vrte isti ljudi u krug na vlasti, samo menjaju pozicije. Vreme je da se stane tome na put.

Vrh