Не! Овде их ставити.Te sve što gaze treba izolovati i proučavati. Nikada ih ne pustiti napolje. Jer normalan čovek neće namerno da pregazi nekog šta god da se desi. Ovo nisu normalni ljudi i treba ih ukloniti iz društva. Sigurno ih ima još, ali ovi su se sami otkrili i uštedeli svima trud.
Kakva ekipaSAROVIC SE JAVI
Kod Ušća smo..Autokomanda, stigla je druga grupa sa Slavije. Čeka se NBG.
U pitanju je Milica Stojanović. Verovatno ima nekoga bitnog ko je čuva. Surčin je uporište SNS-a, svi svima čuvaju leđa. Mnogo mi je poznata, samo ne znam odakle. Javlja telefonom nekome, pritom izgleda kao da je zgazila skakavca.Nesto mi deluje da je klinka pozvala nekog i ovi se stvorili da je bezbedno sklone od rulje i da nece biti nikakve kazne jer je "necija". A zato je i gazila jer zna da ima ledja i da nista nece biti. Nadam se da gresim
Ka Tužilaštvu sada pa onda pred RTS u 19:30.Jel ima neko konacno mesto okupljanja?
Bolestan sam i ne mogu da dodjem na Autokomandu da bi neko rekao da se peske ide do RTS-a.
Вероватно ће бити РТС мета због жандармерије вечерас. Не могу ни ја да дођем. Мрцвари ме нос већ осми дан за редом.Jel ima neko konacno mesto okupljanja?
Bolestan sam i ne mogu da dodjem na Autokomandu da bi neko rekao da se peske ide do RTS-a.