Mesec prođe, opozicija kurcеm ne mrdnuše.Ja pricam da je vreme da se radi. I da se ne plasi izbora. I da pocne da se ceni zivot jednom ovde.
Izbori sad? Ne!
Ali kad? Sve sto moze i treba da se uradi povodom izbornih uslova, moze i mora sad da se uradi. Imamo januar pred sobom.
Meni, licno, neki izbori u martu, aprilu, maju... nisu nista strasno, stavise.
Kako mislite da ce borba za pravedan RTS da izgleda? Dve godine cemo drzati opsadu zgrade? Ne znam sta to moze da se uradi za dve godine sto ne moze za dva meseca, narocito sad ova dva meseca kad smo u sred protesta.
I opozicija mora da bude spremna. Ne vidim da je iko skocio na DS i Zajedno kad su se ujedinili da to znaci da se spremaju da izadju na namestene izbore. Samo sam cuo - bravo, ujedinjujte se, spremajte se. I sam sam isto rekao.
Idemo dalje. A zamisli tek osvezenja da predstave neke nove kadrove i program. SSP i DS ujedinili, ali u nesto sto nece voditi Djilas i Milivojevic nego neki profesori, doktori, strucnjaci, a oni ce se skloniti sa strane.
ово да ставе као ударну вест на насловницу новина које се продају по целој земљи, да и пензоси који купују ствари на трафици виде да је СНС на страни отцепљивања ВојводинеТелевизија N1 се придружује блокади и генералном штрајку.
Pogledajte prilog 226803
Обузео их је очај.
Pogledajte prilog 226813Aktivisti SNS uz pomoć komunalne milicije postavili transparent "Vojvodina Republika"
Aktivisti SNS okačili su transparent "Vojvodina Republika" na Varadinskom mostu u Novom Sadu dok ih je čuvala komunalna milicija.n1info.rs
Ја сам за то, али ће његови гласачи и бабе да кажу «ја у то не верујем.»ово да ставе као ударну вест на насловницу новина које се продају по целој земљи, да и пензоси који купују ствари на трафици виде да је СНС на страни отцепљивања Војводине
буквално сваки покушај им се обије о главу ово је невероватно
Hvala bogu sto su glupi ko k*****ово да ставе као ударну вест на насловницу новина које се продају по целој земљи, да и пензоси који купују ствари на трафици виде да је СНС на страни отцепљивања Војводине
буквално сваки покушај им се обије о главу ово је невероватно
"Skup u Jagodini je slobodan, nikog ne primoravamo da dođe"Они који нису уцењени послом добијају 15.000 за митинг секте.
Pogledajte prilog 226771
Тосе нисам андо и надô.
Pogledajte prilog 226772
Ovde imamo samo fotografiju komunalnih milicionera koji drže transparent.@mihajloboric87
Aktivisti SNS uz pomoć komunalne milicije postavili transparent "Vojvodina Republika"
Aktivisti SNS okačili su transparent "Vojvodina Republika" na Varadinskom mostu u Novom Sadu dok ih je čuvala komunalna milicija.n1info.rs
Vojvodina moze postati nezavisna jedino ako ove stetocine ostanu na vlasti jos koju deceniju. Zna se ko je svaku teritoriju izgubio.Ovde imamo samo fotografiju komunalnih milicionera koji drže transparent.
Nekako mi izgleda da je fotografija nastala prilikom skidanja transparenta, a da je komunalna došla da ukloni transparent.
Nisu ni oni tako očigledni.
Зато СНС има 800.000 чланова јер су нашли идеалну странку коју основали глупи. Глупан подржава глупог. Логика.Hvala bogu sto su glupi ko k*****
Čitaju moje objave na beobuildu.https://n1info.rs/region/hrvatsko-m...-se-preporucuje-da-odloze-putovanja-u-srbiju/
Da li samo zbog jučerašnjeg događaja ili zbog onog što imaju info da sledi?