Evo ga i grcko-bugarski ker (8:43):steta sto pas nije presao granicu bugarske i grcke, bila bi bolja fora
U međuvremenu mi imamo granicu sa sopstvenom autonomnom pokrajinom.Živela Srbija, mi u 2025. opet vize!
Buraaaz, EU ti je prevara, veruj mi, bolje ziveti casno kao mi, ne treba nam taj zapadni nemoral, migranti...imaš čak i ovde ljude (a ne samo ispred lokalnih drakstora) koji nam žele da budemo poput mongolije ili "ndr" koreje...
Sećam se kako su na temi o vojsci prošle godine balavili i zavideli Avganistanu jer je "slobodna zemlja koja se otarasila imperija" i tako nešto u tom fazonu. Nisam mogao da verujem šta čitam.imaš čak i ovde ljude (a ne samo ispred lokalnih drakstora) koji nam žele da budemo poput mongolije ili "ndr" koreje...
Ova prva dva pasusa kao da slušam svog priglupog dedu od 87godina koji ni u mladosti nije bio bistar (glasao za slobu do poslednjeg dana kao i 96 nakon gladi i svih poraza izdaja i užasa objašnjavao kako je sloba najbolji)Sećam se kako su na temi o vojsci prošle godine balavili i zavideli Avganistanu jer je "slobodna zemlja koja se otarasila imperija" i tako nešto u tom fazonu. Nisam mogao da verujem šta čitam.
Onda su nedavno tamo pisali kako se pokaje svako kod ode iz Srbije, jer je ovo najbolja zemlja za život na celom svetu. To mi je do sada najjači biser ikada.
A sada drobe o služenju vojske, već su sve razradili. Još malo pa će da se pojavi ideja i o prisilnom predavanju u školama, jer ovim tempom im neće ostati dovoljno ljudi ni u prosveti ni u vojsci.
mnogo mracite
edit: i dalje mi je najneverovatnije da je najkreativniji usklik vucicu pederu
jos ovi grobari sto gotive kladionice to pred toliko decom...
Sećam se kako su na temi o vojsci prošle godine balavili i zavideli Avganistanu jer je "slobodna zemlja koja se otarasila imperija" i tako nešto u tom fazonu. Nisam mogao da verujem šta čitam.
Onda su nedavno tamo pisali kako se pokaje svako kod ode iz Srbije, jer je ovo najbolja zemlja za život na celom svetu. To mi je do sada najjači biser ikada.
A sada drobe o služenju vojske, već su sve razradili. Još malo pa će da se pojavi ideja i o prisilnom predavanju u školama, jer ovim tempom im neće ostati dovoljno ljudi ni u prosveti ni u vojsci.
Нико да пита ако неће бити пара што се не одустане од ЕХПО, Рафала, метроа и сл?
"Žuto pravosuđe"Osumnjičeni za incident tokom blokade u Novom Sadu sklopio sporazum o priznanju krivice
Viši sud u Novom Sadu doneo je presudu kojom je prihvaćen sporazum o priznanju krivičnog dela zaključen između javnog tužioca VJT u Novom Sadu i okrivljenog V.P.n1info.rs
Ovaj više dobio nego neki za ubistva na pešačkom.
Mitrovićev sin je dobio nanogicu na godinu dana za ubistvo na pešačkom prelazu velikom brzinom, u pijanom/drogiranom stanju.Osumnjičeni za incident tokom blokade u Novom Sadu sklopio sporazum o priznanju krivice
Viši sud u Novom Sadu doneo je presudu kojom je prihvaćen sporazum o priznanju krivičnog dela zaključen između javnog tužioca VJT u Novom Sadu i okrivljenog V.P.n1info.rs
Ovaj više dobio nego neki za ubistva na pešačkom.
Naravno da ne...A mafije, pobeze od suzavca... Pa taj misli da su crni dzip i odeca dovoljni da niko i ne pomisli da je jaci od njega...
Jel su dobili nesku kaznu oni iz dzipa?