Šta je novo?

Izbori 2024

mnogo mracite

edit: i dalje mi je najneverovatnije da je najkreativniji usklik vucicu pederu
jos ovi grobari sto gotive kladionice to pred toliko decom...

imaš čak i ovde ljude (a ne samo ispred lokalnih drakstora) koji nam žele da budemo poput mongolije ili "ndr" koreje...
Sećam se kako su na temi o vojsci prošle godine balavili i zavideli Avganistanu jer je "slobodna zemlja koja se otarasila imperija" i tako nešto u tom fazonu. Nisam mogao da verujem šta čitam.

Onda su nedavno tamo pisali kako se pokaje svako kod ode iz Srbije, jer je ovo najbolja zemlja za život na celom svetu. To mi je do sada najjači biser ikada.

A sada drobe o služenju vojske, već su sve razradili. Još malo pa će da se pojavi ideja i o prisilnom predavanju u školama, jer ovim tempom im neće ostati dovoljno ljudi ni u prosveti ni u vojsci.

Sećam se kako su na temi o vojsci prošle godine balavili i zavideli Avganistanu jer je "slobodna zemlja koja se otarasila imperija" i tako nešto u tom fazonu. Nisam mogao da verujem šta čitam.

Onda su nedavno tamo pisali kako se pokaje svako kod ode iz Srbije, jer je ovo najbolja zemlja za život na celom svetu. To mi je do sada najjači biser ikada.

A sada drobe o služenju vojske, već su sve razradili. Još malo pa će da se pojavi ideja i o prisilnom predavanju u školama, jer ovim tempom im neće ostati dovoljno ljudi ni u prosveti ni u vojsci.
Ova prva dva pasusa kao da slušam svog priglupog dedu od 87godina koji ni u mladosti nije bio bistar (glasao za slobu do poslednjeg dana kao i 96 nakon gladi i svih poraza izdaja i užasa objašnjavao kako je sloba najbolji)

A u ovome dole ih podržavam, što više ulja na vatru budu dolivali (a pve fix ideje o služenju vojske to definitivno jesu) u ovo vreme - to će im kraj brže doći!

Glupi Evropljanin samo predje granicu. Srbin, bre, mora da ceka tamo satima, pa se socijalizuje, pa upoznas, bre, neku ribu, pa kad treba nesto da se prosvercuje, snalazis se, razvija se, bre, mozak tako, zato ti mi imamo onaj kvantni um, pogledaj Jokica sta radi onim glupim Amerikancima.

Sta sad to ti tu da samo tek lagano zivis, radis, putujes...

Кренуло је аутовање лојалиста по друштвеним мрежама. Тачно је тај блеф ту за дисциплиновање њихових редова.

mnogo mracite

edit: i dalje mi je najneverovatnije da je najkreativniji usklik vucicu pederu
jos ovi grobari sto gotive kladionice to pred toliko decom...

Više mu je, čini mi se, zasmetao "Vučić kurčić" kod Narodnog pozorišta pre par godina... Čak je to spomenuo na TV-u, pa su ovi to brzo prefarbali.

Replicirali su meni ovde razni Borići i Rafali kako su Iran i Severna Koreja slobodne zemlja i kao šta im fali... Šta tu ja nešto talasam i kvarim party? Ljudi sa ko zna kakvih foruma došli ovde, susreli se sa drugačijim mišljenjem i ne mogu da veruju šta im se desilo... Tako da je najbolje za te takve pametnjakoviće da lepo odu u najbliži MUP, izvade pasoš, sednu u avion i odu negde dok nam još nisu potrebne vize. Ne moraju daleko, dovoljno je da odu do Beča, Rima i sl. Posle neka se vrate i vide gde nas je doveo taj njihov "patriotizam".

BTW... Samo što Novosti finansiraju rusi, a za Informer OK.

Spisak tema im je hit "Horoskop", "Prognoza", "Aleksandar Vučić" i "Pjer" (?)... Šta ti drugo u životu treba?

Screenshot 2025-01-04 at 11.48.39.png

Pa onda tom logikom treba da dovedemo ove strane placenike pa nece biti sankcija i bice para i nece biti krize.

Ako gledas samo rts, pink, happy onda logicno da to niko nece da pita...

Нико да пита ако неће бити пара што се не одустане од ЕХПО, Рафала, метроа и сл?

Ne može od toga da se odustane, pošto onda nećemo biti lideri u regionu... Nadam se samo da hrvati neće kupiti podmornicu, ne znam šta ćemo onda?

A mafije, pobeze od suzavca... Pa taj misli da su crni dzip i odeca dovoljni da niko i ne pomisli da je jaci od njega...
Jel su dobili nesku kaznu oni iz dzipa?

Ovaj više dobio nego neki za ubistva na pešačkom.
Mitrovićev sin je dobio nanogicu na godinu dana za ubistvo na pešačkom prelazu velikom brzinom, u pijanom/drogiranom stanju.

Vrh