Šta je novo?

Izbori 2024

Ovaj više dobio nego neki za ubistva na pešačkom.
Gledam snimak i lik iz Volvoa lojalistu bukvalno dodirnuo s dve ruke i pojurio dvadesetak metara. Cap 100.000 kazna i tri godine uslovne?!

1000009299.jpg

Istraživanje vukadinovića od sredine decembra,
Dakle po ovome sns + sps ni u ludilu nemaju za većinu a tu razliku mislim da im je neizvodljivo ni sa dovlačenjem onih bednika iz bosne od prošle godine i odakle sve ne...
Čak je pitanje dal bi im tu i nestorović mogao pomoći...

Dakle čak i bez ovih sto glasaju sigurno ali ne znaju jos za koga, bivsa spn ima cak 22,5 a tu je jos plus i sava kao novo lice sa preko 5 i francuz kao predstavnik desničara sa preko 4...
Dakle sve kontra od onog što nam MC i dežurni mrzitelji "građanista" ovde prosipaju -
Da se francuz ili cak i savo jos malo potrude da uzmu jos neki deo anti-građanista i latentnih radikala i ovima ni krađe iz 2023 više ne bi pomogle čak ni na nivou države...

Recimo da šarović uđe u koaliciju sa ndss i poks, ili mu možda ne da služba?
Tu je i pokajnik velja mada je upitnio koliko bi on promila mogao da donese...

Poslednja izmena:
Problem je sto opozicija i gradjanski pokreti i gradjani koji nemaju za koga da glasaju nemaju jasno olicenje nekog sa imenom i prezimenom koji bi mogao da ih privoli da zaokruze njegov broj na nivo lokala do Srbije. To kada se resi i omoguci svakom ciklusu onda se uvodi mogucnost smenjivosti vlasti koji mora da postoji uvek i na svim nivoima.

Свако види оно што жели. Ово истраживање се односи на Београд. На нивоу Србије, црвено-црни блок и даље има озбиљну снагу од скоро два милиона гласова. Али, ствари почињу да се драматично поједностављују.

Алек је поново обукао своје старо одело, уопште се више не претвара да има икакве европске преференције, јер му је јасно како јавно мњење куца. Грађанисти су максимално мотивисани, али и на свом максимуму од 25%, и циљ му је да их што више огади трећој Србији. Отуда приче о Војводини, Нис-у, Хрватима. Не сме дозволити да се направи јединствени блок против њега, јер ће прснути као звечка. Ако успе да удаљи националну од грађанске опозиције, може мирно да спава.

Ajd da ne gledamo ono što želimo nego egzaktno matematički - kako nivo države uvek kaska za beogradom ali prati isti trend (već dokazano) jasno je da je žvalin tabor na svom minimumu i da nastavlja da pada - dakle pitanje vremena kad ce doći na nivo ovoga za beograd iz sredine decembra (oblacenje u svoje staro odelo mu kao sto vidimo ne donosi puno koristi)...

To što će on da "ogađuje" građansku opoziciju nekoj "trećoj srbiji" pretpostavljam zapadofobnoj i rusofiličarskoj, nikako ne sprečava taj deo da se bori protiv njega i recimo ndss i poks da dejstvuju protiv žvale kako bi uvećali svoje procente na račun te srbije - toj srbiji je građanska opozicija beć dovoljno gadna (što se vidi i na forumu) tako da ne vidim šta mu to tačno dodatno donosi...
Zato je pametno iću u dve kolone tj nešto slično kao u cg...
Jedina šansa za neki jedinstveni blok bi bio da neko kao proglas recimo kaze mi smo taj blok sledite nas i jedni i drugi (tj treći)...

За сада, ниједно (од три) истраживањa није показало да му се уопште осипа гласачко тело. Све снаге су му усмерене да мотивише и задржи тај свој блок, и да спречи удружено деловање противника. Први задатак ће лако испунити, а овај други ипак мало зависи и од свих нас, а не само од њега.

Тренутно, уједињена опозиција (и уопште свеукупна опозициона јавност) не делује као реална изборна опција, али ми апсолутно делује као реалност која може да спречи да се неки будући избори одиграју као сви досадашњи. Само стрпљиво истрајати у захтевима, радити све што га живцира, бити потпуно усмерен ка заједничком деловању.

Bukvalno sve pokazuje da mu se iz godine u godinu osipa podrska, mozda je to i premalo u odnosu na ono koliko bi mi želeli ali trend je jasan...

Па то баш ја редовно качим и показујем, али тај тренд износи 50,000 гласова мање годишње. Најновије три децембарске сондаже не показују било какво осипање, цц блок је потпуно исте величине.

50k po 50k...

Ja sam video samo ipsos, al to ne uzimam za ozbiljno posebno sad kada su CC u teskoj defanzivi...

Edit: mada priznajem da sam naivni optimista u nadi da će neko od opozicionih desničara (čiji to inače treba da bude posao) kao što je ndss+poks uspeti da preotme nešto od crveno-crnih...

Poslednja izmena:
Па то баш ја редовно качим и показујем, али тај тренд износи 50,000 гласова мање годишње. Најновије три децембарске сондаже не показују било какво осипање, цц блок је потпуно исте величине.
Tako ce i da bude sve dok se ne utisa njihova propaganda
Stožer režima je medijski mrak; vrtimo se u krug jace od jedne decenije jer u uslovima ispiranja mozga nit mozes da pridobijes glasace nit mozes da pridobijes apstinente.
Opozicija ne vodi nikakvu medijsku kampanju, pojavljuju se samo na N1 jer drugde ni ne mogu. Jedino sto ostaje u ovim uslovima je jako online prisustvo, preko drustvenih mreza (setimo se Rumunije pre samo mesec dana) sto jedino ozbiljno radi kreni promeni. Gebels je to shvatio jos odavno te primenio botove.
Mora da se izborimo za medije. Sad najvecu moć drze radnici RTS-a. Štrajk RTSa bi razbio mehur debilima

Daj neki savet kako da se izborimo za medije?
Gde pod medije mozes ozbiljno da uzmes samo rts (i to nikako potpuno) pošto su ostale sa nacionalnom frekvencijom bukvalno privatno vlasnistvo crveno-crnih...

Čak i da krene da se širi blokada na prosvetu i zdravstvo i da zaposleni rts-a krenu da vrdaju - mislim da bi ih žvalavi pre sve komplet otpustio nego dozvolio da se cuje opozicioni glas na rts-u (u ozbiljnijoj minutazi nego sto su ove mrvice sad).

Будући да се овде кука што Србија није у ЕУ, може ли неко да напише укратко шта то тачно ми требамо још да испунимо да бисмо се приближили чланству?

За сада смо допустили УЧК терористима све шта су захтевали, уништили смо железницу, електропривреду смо исто реформисали...

Шта још треба?

Будући да знамо да је признање УЧК ,,државе'' услов, да ли заиста мислите да је организација са тако непријатељским ставом према нама попут ЕУ прави избор за стратешки циљ?

treba da promenimo narod

prvo ciscenje dodjosa prekodrinskih
onda da vrnemo kosovce
sledeci korak da sumadija krene i preuzme

bice

Kako sad da objasnim babi i dedi da je Vučić izdao Ruse i da će NIS da preproda Zapadu?

Ако им кажеш да је поштеније да гласају за Маринику или злф телетабисе, јер се бар не фолирају и конзистентни су, направићеш још горе, можда уђу у лојалисте! :ROFLMAO:

Реално, супер би било ако би га цапили од Руса и то по фер цени, а не бандитски, али ево не могу да сачекам да видим како ће да изведе вратоломију преноса!

Будући да се овде кука што Србија није у ЕУ, може ли неко да напише укратко шта то тачно ми требамо још да испунимо да бисмо се приближили чланству?

За сада смо допустили УЧК терористима све шта су захтевали, уништили смо железницу, електропривреду смо исто реформисали...

Шта још треба?

Будући да знамо да је признање УЧК ,,државе'' услов, да ли заиста мислите да је организација са тако непријатељским ставом према нама попут ЕУ прави избор за стратешки циљ?
Mi smo super, cvetamo i odlicna smo drzava nego oni jedu govna.

Mi treba da postanemo dostojni clanstva po svim onim pozitivnim stvarima i da nam ne bude poklonjeno kao Bugarskoj i Rumuniji pa i da ne udjemo, nema veze.

Ако им кажеш да је поштеније да гласају за Маринику или злф телетабисе, јер се бар не фолирају и конзистентни су, направићеш још горе, можда уђу у лојалисте! :ROFLMAO:

Реално, супер би било ако би га цапили од Руса и то по фер цени, а не бандитски, али ево не могу да сачекам да видим како ће да изведе вратоломију преноса!
Dobro.

Шта још треба?

Ovo je laz, Eu nam ne trazi da priznamo Kosovo.
Evo ovde prouci:
Ako pazljivo procitas (35 tacaka), poglavlja se odnose na slobodu i postovanje insitucija i zakona, ukidanje korupcije i kriminala, samo jedna tacka se odnosi na Kosovo, gde se kaze "Odnosi sa Kosovom", niko ne pominje da Srbija treba da prizna Kosovo.
Ali oni koji citaju Psihove medije misle da nam EU radi o glavi, i da hoce da nam "otme" Kosovo (koje su uzgred izgubili bas ti crveno crni olosi '99).

Е ај оладите са ЕУ, тотално депласирана прича. Између осталог и зато нема опозиције нигде пошто нема простора за то таласање више а да није макар у делимичном сукобу са оним за шта се студенти залажу.

Студенти и разум су одредили приоритете а то је поштовање закона и Устава, борба против корупције, слободно судство и полиција, образовање, успостављање стандарда у свакој сфери друштва и наравно евролитијум. Ту нема простора за ове кабадахијске про-СНС наступе Хила, Немачке, Француске итд.

Кад средимо то онда ћемо лако за даље и много лакше и достојанственије наспрам сваке империје, заједнице и међународне организације.

Овог пута није на десници да не зајебе него на грађанистима и левици да не крену да таласају са којекаквим евроатлантским и воук будалаштинама.

Студенти су коначно дали неки смисао јавном деловању, то грађанистичка екипа није успела читаву деценију. А што се тиче дела политичког спектра који тренутно даје очигледне резултате то је чист центар.

Понашајте се у складу са тим.

Vrh