i za to nisu ni najmanje krvi praziluk gradjanisti...
Jbg krezubi desničari se većinom lože na žvalu pa onda i na mišu pišu i tome slično pa tek onda nešto preostane i za opozicione desničare..
Evo imaš ovde par postova iznad jedan od izgovora zašto se ne glasa za ndss+poks...
Na proslim izborima su ovi iz građanske (praziluk) opozicije sugerisali ovima koji neće za njih da glasaju za ndss+poks,
Što evo i ja radim ovde.
Dok iz tvog tabora slušamo samo pljuvanje i vređanje "praziluk građanista"
Jbg ne pomirljiva dva pola u srbiji od kojih jedan većinski podržava ovu vlast,
zato sam i protiv neke jedinstevene opozicione liste i mislim da je najbolje da se ide u najmanje 2 kolone...
Govorim o simpatizerima i obicnim žvalinim glasacima a ne o oportunistima koji su tu zbog love ili (ne)radnog mesta i tako to,Да, већински бих се сложио! Са једне можда НДСС и Саво, са друге сви остали.
Мислим да се не ложе, већ то раде из опортунистичких разлога. Мислим то је са свих страна, није везано само за десне (мада ја не видим десне, постоји само центар), више је жутих кадрова тамо, него као тих десних. Једноставно постоји армија од сигурно 15% људи који ће прећи у било коју власт сутра. Зато и видимо ових дана како неки себи праве одступнице кад је фрка, угл највећи шљам. Други највећи шљам иде до краја, као Жекс нпр, бар та конзистентност у мени изазива неко минимално поштовање према таквом облику љигавштине.
Govorim o simpatizerima i obicnim žvalinim glasacima a ne o oportunistima koji su tu zbog love ili (ne)radnog mesta i tako to,
A oni su gotovo 100% klasicnih desnicarskih stavova tj eu zlo - rusija dobro, putin bog, itd...
Dobar post u tom slučaju desnici ne preostaje ništa sem da izmisli ili oživi stare strahove i protivnike (Sandžak, Vojvodina, Čanak, Gruhonjić i sl.).Kod studenata koji funkcionisu po principu direktne demokratije vidimo kako sve funkcionise i kako narod dise.
Oni na megafonu imaju nalepnicu ,,Nema predaje".
Desnicari trebaju da prestanu da se blamiraju sa 5 posto, a vecina su ovoj zemlji, i da pocnu da se bave sobom, a puste gradjansku opoziciju na miru vise.
ZLF i SSP nece nikad sami uzeti vlast u Srbiji i nema sta desnicari da strahuju da ce doci neko ko ce sprovoditi LDP politiku. LDP politiku vec sprovodi Vucic.
Da je desnica jaka i organizovana imala bi ogroman uticaj u novoj vlasti i ne bi nista moglo da se donosi bez njih.
Mada ne znam sta to ima vise, ovaj nam je vec prodao Kosovo, dozvolio da donesu rezoluciju u Srebrenici itd.
No, dobro, borba nam prestoji.
U svakom slucaju, bez jake neke patriotske, desne, tradicionalne ili kakve vec opcije, nema ni pada Vucica. Tako da, cega se plase? Nova vlast moze samo sa njima. A ni medju SPN-om nisu svi Biljane, ima i tamo Cuta i slicni.
Slučajno si zaboravio na narativ u svim medijima sa nacionalnim frekvencijama koji su pod 100% njegovom kontolom a koji je tacno to - eu zlo, rusija dobro,Зато ја и кажем да не могу да дочекам да видим како ће да изведе ову вратоломију сад. Ако је тачно то што ти кажеш, он ће да пукне политички, ако не изгуби популарност или буде минимална, онда просто не стоји то што причаш!
Za sada im evo vidimo iz priloženog ovde, najbolje ide pljuvanje "građanista"Dobar post u tom slučaju desnici ne preostaje ništa sem da izmisli ili oživi stare strahove i protivnike (Sandžak, Vojvodina, Čanak, Gruhonjić i sl.).
Истичем НАТО као организацију која директно подрива нашу државу и чије чланице наоружавају УЧК.Pa sto onda istices NATO? Sta Rusi rade? Ne prihvataju nezavisnost jer im tako odgovara. Sta jos? Sta konkretno?
Nisi ni ti cvećka, samo danas sam ti obrisao par postova zbog uvreda.Za sada im evo vidimo iz priloženog ovde, najbolje ide pljuvanje "građanista"
Slučajno si zaboravio na narativ u svim medijima sa nacionalnim frekvencijama koji su pod 100% njegovom kontolom a koji je tacno to - eu zlo, rusija dobro,
studenti zapadni plaćenici obojeni revolucionari (narativ koji je skoro i sam kremlj bio podržao)...
A ako mi ne verujes, izađi i popričaj sa nekim njegovim glasačem...
Do sada je uvek imao nekog keca iz rukava koji druga strana nije ocekivala,
2022, 2023,...ali sada mi ipak deluje da je odlepio i da mu se kula od karata opasno ljulja...
Ja sam oni samo sa druge straneNisi ni ti cvećka samo danas sam ti obrisao par postova zbog uvreda.
То сам се одувек трудио да градим сам свој став.@mihajloboric87
To kroz ti sad prolaziš, prošlo je negde 70% omladine u Srbiji u nekom trenutku. Mislim na tu istinsku i iskrenu brigu za Kosovo, za isterivanje pravde pred svetom, isterivanje inata zapadu i za obnovu Srbije i vraćanje nacionalnog ponosa i slično. Mnoge od tih stvari prošao sam i ja, a verujem i još mnogi drugi ovdeprisutni, makar u nekom momentu. Jer Srbija je takva, opičena i opterećena anarhija, da kao mlad ne možeš da ostaneš neopredeljen i umeren po pitanju svega. Čak i ako izbegneš deljenje u debilne navijače Titovog blizanca Partizana ili Titovog blizanca Zvezde, pre ili kasnije budeš nateran ili naveden da se opredeliš po pitanju drugih podela, npr. zapad ili Rusija, socijalizam ili kapitalizam, levo ili desno, itd...
Elem, koliko se sećam tvojih pisanja, ti si sad na studijama. Kako budu prolazile godine, počećeš da uočavaš obrasce, da čuješ i druge strane priče, da gledaš razna licemerja, dvostruke standarde i masne, podmukle biznise i profiterstva glede Kosova. I uočićeš vremenom da se u Srbiji Kosovom uglavnom bave: 1) naloženi klinci 2) besposleni ljudi 3) oni koji imaju neki interes od toga (režim, političmari, SPC, razni pokreti, mafija...)
Neću da ti sad pričam da nema smisla i poente opterećivati se tim stvarima jer znam da će ti to delovati kao neki defetizam ili izdaja. Stoga moj ti je jedini savet da nastaviš da sam tragaš za istinom i za principima i stavovima koji ti odgovaraju, ali da se ne plašiš i ne sramiš ako jednog dana usled činjenica odlučiš da ih promeniš.
I da u međuvremenu paziš da ne odeš ni u jedan ekstrem. Jer kada čovek ode predaleko u neki ekstrem, postoje samo dva moguća ishoda kada shvati da stvari nisu baš onakve kako je zamišljao. Jedan je da ode još dublje i da postane fanatik koji živi u sopstvenim iluzijama i lažima, jer se plaši da promeni bilo šta da mu se ceo svet ne bi srušio. To je slučaj kod većine u Srbiji. Zato i živimo tako kako živimo, ko besne isključive životinje. A drugi ishod je da se kao ekstremista toliko razočara kad otkrije gorku istinu, da ode u neki suprotan ekstrem ili pak da postane trajno depresivan i smoren. Mnogi čak postanu i odvratni cinici. A ne treba ti ni to u životu.
Ako ti je već toliko stalo do Kosova, čitaj, prati i slušaj o njemu, ali od svih izvora i sa svih stanovišta. Čak i onih koje ti se ne dopadaju. Dakle i od vlasti, i od SPC, i od BalkanInfa, Insajdera, SrbinInfa, proruskih izvora, prozapadnih... Možda će ti ići na živce npr Insajder, ali ćeš u njegovom prilogu čuti neku činjenicu koju od režima ili "velikih Srba" nikad ne bi čuo. I obratno. Znači slušaj sve strane, prati i beleži (pamti) najbitnije stavke. I vremenom ćeš sam početi da uočavaš neke stvari i obrasce. Samo kažem, pazi da ako ikad dođe do promene stavova, da te to ne odvede u ekstrem. Zato svemu pristupi odmereno i hladne glave. I gledaj kroz nijanse sive, jer u realnom svetu ništa nije čisto crno i belo.
Pa on ne moze da izda i proda ako nema potpunu kontrolu a to mu daju upravo njegovi najverniji obozavaoci ciji svetonazor reflektuju pink i happy...Па види, постоји оправдана бојазан да протести могу бити преузети да буду контролисани и упасивизирани, као и сви до сада! Ја лично немам никакве сумње да су покренути сасвим легитимно и из најбољих намера и свесрдно их подржавам! Дакле плаши ме што се заиста неке друге структуре могу накачити и где ћемо ми ту као народ опет нјавише надрљати, јер сам уверен да НЕМА ТОГА што драмосер неће издати и продати кад буде баш фрка!
НДСС и ПОКС нису препознати као тзв. десница од тзв. десног бирачког тела.@Дошљак
Iskreno i ne sećam se tačno ko se upecao na to,
al ako je neko bitan onda je to zato sto je ispao glup i neiskusan jbg...
Evo ndss+poks se nisu upecali na to cak naprotiv stavovi oko toga su im jednaki desnicarskim pa nisu briljirali, sto?
O tome ja pričam, potpuno rasulo u desničarskon taboru...НДСС и ПОКС нису препознати као тзв. десница од тзв. десног бирачког тела.
Плус ту су за расипање биле и Двери, покојни Заветници, Ми Несторовић, а део десних гласова је одвукла и Народна странка.
Zašto ako crveno crni imaju isti rejting kao pre godinu dana kako je juče ovde insistirano?„Ono što gledamo na medijima poslednjih dana i pre je grčevita borba Aleksandra Vučića i režima da sačuva svoj rejting.