Šta je novo?

Izbori 2024

Све лепо пише. Једино што бисмо морали да урадимо по питању односа са Русијом јесте да раскинемо трговински уговор са Русијом, тј. да се економски дистанцирамо од ње да бисмо се зближили са европским економијама, што је искрено коректна цена. Свакако боља цена него признање Косова, потпуно одрицање од Русије и отварање рудника литијума зарад уласка у ЕУ, а питање је да ли би нас чак и тад примили.
Pa to je bukvalno ono sto sam ja napisao jbt plus sto bi morao da uvedes i sankcije rusiji kao sto su to uradile sve clanice EEA...

Crtani film je distanciranje od zapada, na to sam mislio,
a da nas neko primi u EEA bi bilo kontra distanciranja od zapada tj dodatno priblizavanje njemu i jos vece distanciranje od druge strane!

Problem je što je u svim tim odnosima Srbija apsolutno neravnopravna, i što u svakom upada u neki vid dužničkog ropstva, bilo direktno finansijski ili na druge načine. Da li je bolje biti u takvom odnosu sa jednim ili tri bahata zelenaša i tlačitelja, valjda je svakom jasno.

Bajke i basne,
ti si po geografiji duboko u sferi uticaja jedne strane a nemas cak ni izlaz na medjunarodne vode tako da ti je racionalan izbor samo jedan...
Jbg zao mi je, ne mozemo da se telepromptujemo negde u indokinu...

Можда је мислио на Европу, а не на источне центре моћи?

Glavni problem je što niko od troje ne želi zapravo da bude jedine gazda, a ne šta Srbija želi, zato i živimo ovu "nesvrstanost" 21. veka. Buffer zona za dampovanje sva tri proliva.

Болест. Мука ми је.

"Zbog petnaest dripaca rušite državu"...
E ako su ovi poginuli dripci, šta su onda tek SNS i režim...

Lika treba prinudno lečiti. Blago rečeno.
Не. Ово је за њега.
1735397851215.png

Jedna strana od koje smo skoro potpuno zavisni nam (tj žvali) tolerise da malo šurujemo i sa drugim stranama i to je ovo sto imamo danas...

Мора обавезно да слика неког светца, цркве или застава Србије. Какви су то мученици... као да ће тиме покушати да спере љагу са свог имена... Да се оградим: ја поштујем свеце и имам иконе на зиду моје собе, али овај покушај прања руку од онога што је написао је јадан.

1735400982646.png

Мора обавезно да слика неког светца, цркве или застава Србије. Какви су то мученици... као да ће тиме покушати да спере љагу са свог имена... Да се оградим: ја поштујем свеце и имам иконе на зиду моје собе, али овај покушај прања руку од онога што је написао је јадан.

Pogledajte prilog 224637
Onaj iz Ivanjice koji je probio blokadi dao izjavu uz lekarski izveštaj da je pod stresom zbog događaja :D

Да се оградим: ја поштујем свеце и имам иконе на зиду моје собе, али овај покушај прања руку од онога што је написао је јадан.
Onaj iz Ivanjice koji je probio blokadi dao izjavu uz lekarski izveštaj da je pod stresom zbog događaja :D
Лош је лажов. То је био јадан повод да гази све око себе.
Drugovi se prevrću u grobu. Jel su se borili i ginuli da bi imali desekularizovan podmladak...
Они су се одавно претворили у генератор струје због ових данас.

Poslednja izmena:
Kremlj je saopštio da su, dok je letelica pokušala da sleti u Grozni, ukrajinski dronovi napali Rusiju, a ruske snage protivvazdušne odbrane su odbile napade.

"Tokom tog vremena, Grozni, (grad) Mozdok i Vladikavkaz su bili napadnuti ukrajinskim borbenim dronom, a ruska protivvazdušna odbrana je odbijala ove napade," rekao je Putin Alijevu, ne navodeći da je ruska protivvazdušna odbrana pogodila avion.

Alijev je rekao Putinu da je putnički avion bio izložen spoljnim fizičkim i tehničkim ometanjima u ruskom vazdušnom prostoru, da je potpuno izgubio kontrolu i da je preusmeren u Aktau, dodaje Rojters.

Najmanje 38 ljudi je poginulo, a 29 je preživelo.

Odmah je bilo jasno da avion nije pao zbog jata prica, i eto na kraju sv ukazuje da su ga rusi pogodili. Moj post se odnosio na pristrasne naslove i drzanje jedne strane. Na kraju krajeva niko nije pucao iz obesti, i ako je napadnuto nesto vazno , svaka drzava ima pravo da obara sve u vazdusnom prostoru sta nije identifikovano kao prijateljsko, koliko god to surovo zvucalo. Svako bi to uradio bez da trepne. Ludost je sto uopste avioni lete tako gde je rat, pogotovo sto se gsp ometa vec godinama. Ima zanimljivih memoara nasih iz 99 godine kada su strane delegacije sletale na surcin, kako je najveci strah bio da neko sa nervoznim prstima i iglom u rukama ne napravi neki kurslus. Otislo je ovo sve predaleko, a kraja nema na vidiku.

Avion je poleteo iz Bakua i leteo je ka Groznom. Dobio je dozvolu za to od Ruske države i kontrole leta. Dobio je garanciju bezbednosti. Onda ga je ista ta Ruska država skenyala. I niko zbog toga neće odgovarati. Ne znam, meni je to malo... malo daleko od koncepta nebeske Rusije.

Komentarisali smo na temi o avio saobraćaju, potpuno je ludilo leteti u zonama gde PVO aktivno dejstvuje. Rusija je doduše trebala izdati upozorenje da se iznad kritičnih zona ne leti, mada i oni ne znaju kada će i šta biti napadnuto.

Čitam tekst, dođem do ovog dela i tu sam stao
Stvarno bih se zahvalila i predsedniku i gradonačelniku
denzel-washington-get.gif

Sad će Nelečeni smrad da napravi scenario i okruženje u kome svako ko se ne slaže sa ovom je bezosećajni gad koji za žrtve zapravo i ne mari nego koristi ovo da se dokopa vlasti ili ispadne moralista.

Sad će da krenu sa takvom propagandom i kampanjom i ima da je valjaju dokle god mogu, ili bar dok se sve ne stiša.

Opasan je žvalavi gad.

Vrh