Austin Milbarge
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 25.04.2024.
- Pohvaljen
- 1.403
Silvija Stankov Nonkovic, profesorica tehnologije, stampe i prepletaja tekstila, srednja umetnička škola Bogdan Šuput.
Koliko su tupavi, je*******o takve nastavnike i profesoreSilvija Stankov Nonkovic, profesorica tehnologije, stampe i prepletaja tekstila, srednja umetnička škola Bogdan Šuput.
Десета и Земунска су такође блокиране.
Vreme će pokazati. Narod se ovde ne pita mnogo, nema Srbija dovoljno svesnih i savesnih ljudi. Obojena revolucija? Ne verujem u to, AV je potaman za EU. Međutim, ako vide da je zabrljao načisto, on je završio priču sa EU.Мени ово мало почиње да делује као класична обојена револуција, тј као да је почело увртање тестиса...
На страну што је давно требало да се десе овакве ствари и да се крене са тоталном лустрацијом, плаши ме што сада неће бити ствари које секта и драмосер неће бити у стању да издају, продају...
У случају да јесам у праву, биће најгоре по нас, продаће све народне интересе, а ситуација ће се смирити, остаће секта...
Kakva je ovo staramajka pa kao predstavnik studenata, daj okaci pravu sliku, ovo je nesto AI generisano.I evo čuvene SNS studentkinje, sa 29 godina na drugoj godini faksa, a inače radi sve moguće kanalizacione poslove za stranku, između ostalog je bila i koordinatorka SNS call centra, tj koordinatorka raspodele novca bednicima koji su botovali u tim call centrima. Jednom rečju smeće.
Pogledajte prilog 223226
To je ono. Otprilike 50 do 100 kriminilaca viseg nivoa drzi otprilike 500 do 1000 kriminalaca nizeg nivoa i zavrsava sav nasilan, prljav posao koji ugrozava obicnog gradjanina. Reketiranja, iznude, pretnje, ozbiljnije pljacke i slicno. Svi poznati. Jedno jutro posla za policiju.Oni vrte deset istih likova koje šalju da provociraju, oni jadnici što već rade deset drugih poslova za stranku glume studente, kao što su za SPS glumili Dušanka Đogo i Nemanja Đorđević. Ostaje nejasno kako je zapravo jako mala grupa tih govnara uspela ovako da zajaši i razvali državu.
Najveca zabluda dela desnicara je sto strahuju od rusenja Vucica, jer znaju da ce posle njega doci neka gradjanska opcija. Plase se da ce ona biti pogubna po srpske interese, ali ne vide da je upravo Vucic izdao srpske interese vise nego bilo ko drugi. I izdace ih jos vise kako mu bude vise gorelo pod nogama, dace sve za jos malo podrske.
Mа какви десничари. Сви ми трећесрбијанци који смо политички неки центар или благо десно, свесни важности културног и националног, али и социјалне државе до одређене мере и који на оним мерљивим политичким скалама након што дамо најискреније могуће одговоре, чак нагињемо благо лево (по неком светском стандарду), смо за вас грађанисте десничари (што је тек апсурд по себи имајући у виду дешавања од 1945. чуј грађанисти велики ). Све заоставштина аустроуграског каплара. Ми Срби немамо расистичку, експлоататорску прошлост, врло смо отворени ка странцима итд, чак у много већој мери него већина Европљана. А њима ће се десити разни АФД-ови, заслужено...и они ће расти!
Такође смо врло свесни степена издаје драмосера и његове секте по српске националне интересе, који не обухватају само територије, него и економију, демографију итд. По томе сте много сличнији са њим. Онако песимистички ми делује да ће то у скоријој будућности доживети врхунац и да ће се све ове блокаде и сл, које здушно подржавам, само директивом смирити.
...па види, то јесте грешка огромна. Да 1 Тадић буде морална вертикала и већи у одбрани националних интереса од овог олоша...
...то је опет до тога што нема одговарајућег система казне за поступке након избора у смислу обећано/испуњено. Буквално можеш да обећаш шта желиш и да водиш за 180 степени другачију политику, нема никаквих казни. Она Италијанка ја на власт дошла по тотално другом основу нпр.