razbibriga
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 11.03.2024.
- Pohvaljen
- 2.334
Auto je ostao bez stakala(VIDEO) Automobilom pokosio učesnike blokade kod Poljoprivrednog fakulteta
Vozač privatnog automobila pokosio učesnike petnaestominutne blokade kod Poljoprivrednog fakulteta u Zemunu.n1info.rs
Nisam imao prilike licno da upoznam Nenada, ali u pitanju je jedan od nasih najuspesnijih IT preduzetnika. Ko koristi Clockify, taj lik stoji iza cele price. Cake.com je zapravo krovni biznis. Ima lik malo cudnije stavove, makar iz mog ugla gledanja na zivot, ali se ne cudim sto zeli da podrzi ovu pricu. Bilo je jos stvari koje je podrzavao kao donator.
Ocekujes da ce vozač da ima minimum empatije i da ce da staneZbog cega ovoliko rizikuju sa skakanjem na haubu kada neko ocigledno pokusava na silu da prodje?
Treba kad se krene u blokadu da se stave oni busaci za gume pa ko hoce nek prodje
Beše na ovom mitingu čovek je upucan u glavu?Ne sklanjaju se ljudi od automobila jer nema povlacenja pred ovima
Pogledajte prilog 223126
kojima je sad zli zapad dao trzne centre i radnje gde mogu da se obuku da ne izgledaju vise ovako i internet da imaju instagram gde mogu influenseri da im pokazu kako da obriju noge i gde da kupe roze gacice.
Те гњиде ће брзо прећи на нашу страну кад загусти и њихов вођа прође као Чаушеску. Све више ми се чини да ће се одиграти румунски сценарио и да ћемо слободу дочекати на католички Божић. Мада, познајући их, спремни су да дају свој живот само да би што дуже крали. Спремни су на све.Ma koji građanski rat, videli smo prošle godine u maju koliko je Vučić dovukao ljudi na svoj miting istine posle tragedija u Ribnikaru i Mladenovcu.. razbežali se na prvom pljusku... nema od toga ništa.
Bizončina ne kapira koliko se tek mi suzdržavamo da ih ne nalupamo, ko se bre boji onih batinaških seka persa.
Još mi ne ide u glavu, ono kao ustao lik ujutru, obukao roze gaće i krenuo da se bije s narodom.. Pazi taj razdor u mozgu, sav sam ćelav, nabildovan i opasan i onda uđem u prodavnicu i kupim sebi roze gaće... joj, bre, ko crtani film su.. Blago Vučiću sa takvim braniteljima..
Ne mislim da će da stane. Baš zato i mislim da treba prestati sa skakanjem po haubama. Ko zna kakva može da bude reakcija nekog vozača i da neko bez potrebe teško se povredi ili strada. Vozač je ipak u limenoj kutiji, dok su ljudi na blokadama nezaštićeni.Ocekujes da ce vozač da ima minimum empatije i da ce da stane
To nisu isti ovi ljudi. Sadašnji glasači SNS-a su ljudi koji su 2000e bili u 20ima i 30ima i koji su verovatno u jednom dobrom delu bili na strani DOS-a.
Sta predlazes kao smisleniju alternativuNe podržavam samu ideju blokade, ali ne mogu da ne podržim studente da misle svojom glavom.
Sta predlazes kao smisleniju alternativu
Odbijas jer ne zelis da verujes je to istina, ili imas neku argumentaciju?Odbijam da poverujem da neko organizovano šalje provokatore da se kolima zaleću u blokade.
Ja mislim da su blokade na vise mesta prava stvar. Imali smo te velike proteste poslednjih 10 godina i svaki put bi bila ista prica, oni bi se brzo izduvali. Koji je vas argument da opet radimo istu stvar? Ne kazem da ce blokade uspeti (sta smatramo uspehom?) ali su bar pokazale da dosta pogadjaji rezim.
Odbijas jer ne zelis da verujes je to istina, ili imas neku argumentaciju?
Mislis da su ovi ljudi koji imaju krivicne dosijee i / ili su po pravilu clanovi SNSa slucajni prolaznci?