Šta je novo?

Izbori 2024

Mnogo me podseca na nekoga ovaj Azdejkovic...

1732802794373.png

Poslednja izmena:
Ok, ja sam politicki ocigledno nepismen jer je ovo legalno, ali u svakom slucaju:

Ovi podaci se moraju koristiti isključivo u svrhe političke kampanje, a njihova zloupotreba (npr. deljenje trećim licima) je kažnjiva.

S obzirom na to da se snimci današnjeg incidenta već pojavljuju u javnosti, kako bih preduhitrio režimsko kreiranje neistinitog narativa - objavljujem dva snimka incidenta na kojima se vidi da sam sprečio napadača na studente i mlade nenasilnom metodom danas u Takovskoj.

Koliko god imali lose mislje nje o Mariniki, sramota je da je nijedna nasa institucija nije uzela u zastitu zbog vredjanja na naacionalnoj osnovi.
Radikali ostaju verni svoji m idealima iz devedesetih.

Амбасада Румуније реаговала због низа шовинистичких увреда које је турбо-фолк певачица блиска СНС, Јелена Карлеуша, упутила народној посланици Мариники Тепић. Из амбасаде подсећају да грађани Србије румунског порекла уживају иста права и грађанске слободе као и сви грађани Србије, без дискриминације.​

S obzirom na to da se snimci današnjeg incidenta već pojavljuju u javnosti, kako bih preduhitrio režimsko kreiranje neistinitog narativa - objavljujem dva snimka incidenta na kojima se vidi da sam sprečio napadača na studente i mlade nenasilnom metodom danas u Takovskoj.

Koliko god imali lose mislje nje o Mariniki, sramota je da je nijedna nasa institucija nije uzela u zastitu zbog vredjanja na naacionalnoj osnovi.
Radikali ostaju verni svoji m idealima iz devedesetih.

Амбасада Румуније реаговала због низа шовинистичких увреда које је турбо-фолк певачица блиска СНС, Јелена Карлеуша, упутила народној посланици Мариники Тепић. Из амбасаде подсећају да грађани Србије румунског порекла уживају иста права и грађанске слободе као и сви грађани Србије, без дискриминације.​

Odlicno je odreagovao

Ne mogu da verujem da ću ovo reći, ali bradonja je odlično odreagovao. Deeskalirao je situaciju efikasno. Da sam bio na bradonjinom mestu nisam siguran da bih se suzdržao i ovako kulturno odreagovao. S druge strane ovaj smotani nesretnik što je izašao iz kola je već prilikom izlaska mogao da se samopovredi (padne, slomije ruku), pa cenim da bi verovatno izvukao deblji kraj da je nastavio da se breca, i to ne mislim da bi ga neko od ljudi tukao, nego bi ovako smotan se sam sapleo i pao. Bradonja mu je danas bio spasioc, rekao bih ;)

Moram da se izvinim zbog informera, ali vidite ovo 🤣 Pa moze li dalje, sad mi je vec smesno sve, sami priznaju da skupljaju sigurne glasove hahahahahaaha

Pogledajte prilog 221057
Ja se nadam da je ovo izmišljeno i da je ovaj bolid od Vučićevića ovo isfejkovao. Ako mi neko ne izgleda kao neko ko skuplja sigurne glasove, onda je to Bačulov, s'obzirom da čovek ima karijeru iza sebe, radio je i u inostranstvu i teško mi je da ga posle svega ubacim u ovu priču.

S'druge možda su mu nekad davno ovi sns-ovici obećali nešto za njegov humanitarnu organizaciju, pa im on poverovao, i pomogao im sa tim.

Pratim ga na Instagramu, pa ću videti da li će objaviti reakciju na ovo, jer je do sada sve lepo objašnjavao i jednostavno bio maksimalno transparentan

Odlicno je odreagovao
Zamisli ti mozak izletiš da se biješ sa 50 ljudi. Da ga je troje nabilo nogom u dupe, vratili bi ga u auto ko katapultom.

Sve dok jednog ne izlome po asfaltu neće se smiriti.

U Sremskim Karlovcima je jedan popio ciglu u šoferku, kad je hteo da se probije kroz đake gimnazije

Sve dok jednog ne izlome po asfaltu neće se smiriti
Slažem se, ali mislim da za tako nešto ipak neophodno da bar nekoliko ljudi na tim protestima ne budu normalci. Kad pogledaš ove ljude vidiš da su to ljudi koji su se ko zna kada poslednji put pobili sa nekim (ne pričam o protestima i guranju u masi, nego o muškim tučama). Jednostavno vidi se po facama da su to normalci. E sad, ukoliko bi tu bilo ljudi koji su aktivni borci (MMA borci, ljudi koji se bave obezbeđenjem klubova, ili neko drugi ko zna kako izgleda potući se) onda bi tu bila potpuno druga pravila igre. Ne bi se SNS provokatori usuđivali da uleću. Ovako kad su nasuprot ljudi za koje jednostavno vidiš da su normalci, lako je da lokalni đilkoši (ne mislim na ovog smotanog matorog, nego ekipu koja je upadala u BNV) silom reše stvar, jer će se normalci jednostavno uplašiti kad postane gusto, bez obzira na brojčanu nadmoć

Slažem se, ali mislim da za tako nešto ipak neophodno da bar nekoliko ljudi na tim protestima ne budu normalci. Kad pogledaš ove ljude vidiš da su to ljudi koji su se ko zna kada poslednji put pobili sa nekim (ne pričam o protestima i guranju u masi, nego o muškim tučama). Jednostavno vidi se po facama da su to normalci. E sad, ukoliko bi tu bilo ljudi koji su aktivni borci (MMA borci, ljudi koji se bave obezbeđenjem klubova, ili neko drugi ko zna kako izgleda potući se) onda bi tu bila potpuno druga pravila igre. Ne bi se SNS provokatori usuđivali da uleću. Ovako kad su nasuprot ljudi za koje jednostavno vidiš da su normalci, lako je da lokalni đilkoši (ne mislim na ovog smotanog matorog, nego ekipu koja je upadala u BNV) silom reše stvar, jer će se normalci jednostavno uplašiti kad postane gusto, bez obzira na brojčanu nadmoć
Здраво Дејане.
Да ли мислиш да је баш неопходно да буду шибаџије пошто је протест поводом погибије недужног народа испред железничке станице у Новом Саду
?

Здраво Дејане.
Да ли мислиш да је баш неопходно да буду шибаџије пошто је протест поводом погибије недужног народа испред железничке станице у Новом Саду
?
Pa koja je druga opcija kada protivnik jedino taj jezik razume?

Pa koja je druga opcija kada protivnik jedino taj jezik razume?
Зар је икаква опција потребно да се истиче кад режим има овакве последице власти? Или мислиш да ова трагедија у НС није довољан разлог да се свима режим згади?

Знак да је ово окупирана држава је кад овакву вест не можеш да нађеш скоро ни на једном порталу. Н1 има вест на насловној страни, Блиц је јуче имао једну вест као и Новости.

За то време медији су затрпани вестима о квази глумицама и њиховим фоткама са инстаграма, о "злоупотреби" ученика у политичке сврхе, и осталим идиотлуцима.

Зар је икаква опција потребно да се истиче кад режим има овакве последице власти? Или мислиш да ова трагедија у НС није довољан разлог да се свима режим згади?
Pa očigledno nije. Da jeste, bili bi mnogo masovniji protesti (mnogo više od par desetina ili par stotina ljudi u BG).

Vrh