Veliko mu hvala sto je stao da odbrani onog likaУправо су на Н1 уживо преносили хапшење ГОрана ЈЕшића. Са'ће председник тријумфално да дође и плаче пред градском кућом, јер је он жртва. ЈПМ.
Ово је само питање масе. Једном да маса реши керове у цивилу и пада режим као кула од карата!Управо су на Н1 уживо преносили хапшење ГОрана ЈЕшића. Са'ће председник тријумфално да дође и плаче пред градском кућом, јер је он жртва. ЈПМ.
U jednom trenutku su preneli na N1 da je rok promenjen na 24h. Ja ovako iz daljine i dalje zaista ne znam šta su zahtevi niti šta je bio program protesta. Uz sve to, izostanak reakcije policije na lomljenje prozora i kamera mi, s jedne strane, nagoveštava da su ti likovi bili ubačeni, a onda s druge strane kapiram da ne žele da otkriju lica jer eto država hapsi i za neke banalne tvitove, čisto da pokaže silu.Pise li neko o zahtevima protesta? N1, Nova, Danas... niko?
Evo, ja cu.
Koliko znam, dat je rok od 48 sati za ostavke, ako ne - Beograd.
Novi Sad se velicanstveno oprostio od ubijenih ispred Zeleznicke stanice, a potom u velicanstvenoj setnji do centra grada iskazao svoje nezadovoljstvo, tugu, ocaj, bes...
Procitani su zahtevi protesta.
Neki su posle razbijali, neki nisu, kome smeta nek se skloni, kome ne smeta nek se prikljuci. Nista se strasno nije desilo, pustite N1, Nova, Pink, Informer... propagandu.
Ne vidim da ima povredjenih policajaca, ako je neko zabrinut, a ni demonstranata (videcemo sta ce biti sa uhapsenima).
Kome to toliko smeta, obavesticu ga da je materijalna steta mala, treba staviti nekoliko novih prozora i ocistiti fasade. Sa druge strane, 14 ljudi je nastradalo.
Imaju 48 sati, a posto svejedno nece ispuniti nista, dodacemo mi u Beogradu zahtev koji su propustili (jbg, omaklo se) - ostavka Aleksandra Vucica.
Чије све оставке?Pise li neko o zahtevima protesta? N1, Nova, Danas... niko?
Evo, ja cu.
Koliko znam, dat je rok od 48 sati za ostavke, ako ne - Beograd.
Novi Sad se velicanstveno oprostio od ubijenih ispred Zeleznicke stanice, a potom u velicanstvenoj setnji do centra grada iskazao svoje nezadovoljstvo, tugu, ocaj, bes...
Procitani su zahtevi protesta.
Neki su posle razbijali, neki nisu, kome smeta nek se skloni, kome ne smeta nek se prikljuci. Nista se strasno nije desilo, pustite N1, Nova, Pink, Informer... propagandu.
Ne vidim da ima povredjenih policajaca, ako je neko zabrinut, a ni demonstranata (videcemo sta ce biti sa uhapsenima).
Kome to toliko smeta, obavesticu ga da je materijalna steta mala, treba staviti nekoliko novih prozora i ocistiti fasade. Sa druge strane, 14 ljudi je nastradalo.
Imaju 48 sati, a posto svejedno nece ispuniti nista, dodacemo mi u Beogradu zahtev koji su propustili (jbg, omaklo se) - ostavka Aleksandra Vucica.
Slažemo se potpuno isto.Pa Mare, napravljena je pat pozicija. Ako se opozicija uključi više, onda ispada da je nasilna i kvarna. Ako se povlači i drži po strani, ispada da je nezainteresovana i inertna. Pritom i ne branim ih, i mene iritiraju po nekoliko osnova. Samo kažem da obrni okreni, nema savršenog recepta. Ako se ide mirnim protestima, od toga nema ništa. Ako se ide radikalnije, odma se diskredituje i izvrće sve. Vučić to zna i koristi do maksimuma.
Možda sam naivan, ali čini mi se da se oni ustručavaju od toga da ne bi posle krivično odgovarali i da se Sekta i Sektino tužilaštvo ne bi obrušili na njih. Možda čak da ne bi našli par potkupljivih EU zvaničnika pa da onda njih plate da kmeče "Vidite opoziciju u Srbiji, kako bi da nemirima ruše demokratski izabranu vlast". A ima takvih potkupljivih gadova i tamo, nije EU homogena crno-bela tvorevina, imaju i oni svoje plaćenike koji govore i podržavaju šta god im se kaže i plati.ali da se to jasno i glasno kaže od organizatora.
nadati da će neko da oslabi i da još više ljudi ginu je zaista glupo... Treba se radovati da se konačno zaustavi krvoproliće koje je počelo ....Nadam se da ce to jos vise da je oslabi.
najverovatnije nikako.Mene zanima kako će se Tramp izboriti sa Deep State jer ako se ne izbori onda se neće mnogo toga promeniti.
Mislio sam na slabljenje EU.nadati da će neko da oslabi i da još više ljudi ginu je zaista glupo... Treba se radovati da se konačno zaustavi krvoproliće koje je počelo ....