Šta je novo?

Izbori 2024

Ne nasedaj na ove priče, on i njegovi drugari rade za vlast. Oni su profesionalni organizatori protesta, svaki su do sada upropastili namerno. Posle ih kao "hapse" i pustaju za par sati, komedija. Kada je bio onaj protest 10. avgusta retko se pisalo nešto protiv njih međutim video sam na twitteru da su ih baš napadali ovih dana, provaljeni su i drago mi je zbog toga.

cat-jam-cat.gif

Ovo je pravljeno i uploadovano još pre 3 godine ali je sada leglo ko doope na nošu. 👌😁

Ne nasedaj na ove priče, on i njegovi drugari rade za vlast. Oni su profesionalni organizatori protesta, svaki su do sada upropastili namerno. Posle ih kao "hapse" i pustaju za par sati, komedija. Kada je bio onaj protest 10. avgusta retko se pisalo nešto protiv njih međutim video sam na twitteru da su ih baš napadali ovih dana, provaljeni su i drago mi je zbog toga.
Potpuno je irelevantno ko je targetiran. Da li je on njihov ili ne, nebitno je. Poenta je u pitanju kako su došli do ovih slika. Sutra to možeš biti ti ili ja ili neko deseti, koga će zbog kritike upućene vlasti biti targetiran preko ko zna kojih sredstava.

Tramp je malo manje zlo. Definitivno.
EU ce sama morati da placa rat u Ukrajini.
Nadam se da ce to jos vise da je oslabi.

Slabljenje EU je dobro jer su oni apsolutno podrzavaju srpski rezim (uz Kinu i Rusiju).
Rusija je vec oslabljena ratom i ne moze mnogo da pomogne SNS-u.
Jesi li svestan da ako oslabi EU, slabi i Srbija? Nama najveci deo izvoza i uvoza ide /dolazi odatle. Plus sto zaposljavaju najvise nasih ljudi, pa bi slabljenjem EU smanjivali i broj radnika u Srbiji.
To sto podrzavaju rezim jeste sranje, ali ja sam za EU ne zato sto su bezgresni sveci, nego najvise korisiti mozemo dobiti tako.

Jesi li svestan da ako oslabi EU, slabi i Srbija? Nama najveci deo izvoza i uvoza ide /dolazi odatle. Plus sto zaposljavaju najvise nasih ljudi, pa bi slabljenjem EU smanjivali i broj radnika u Srbiji.
To sto podrzavaju rezim jeste sranje, ali ja sam za EU ne zato sto su bezgresni sveci, nego najvise korisiti mozemo dobiti tako.
EU je osnovni stub ovog rezima.
Oni dolaze, ti briselski funkcioneri, slikaju se sa Nepomenikom, pravdaju njegove izborne kradje.
Obecavaju nam litijum, njegovi poslovni partneri.
Ne smetaju im njegovi zlocini, njegovi drugari kao Velja Nevolja.
Ako oslabe, smanjice se opseg njihovoguticaja i pustice ga niz vodu.

Pa sad...po meni smo mi najodgovorniji za to koga biramo da nas vodi.
Slazem se, ljigavo i licemerno je sa njihove strane sto rade to o cemu pricas, ali kada bi narod bio odlucan da nekog skine sa vlasti, ne bi njemu pomogla podrska EU.

Vrh