Šta je novo?

Izbori 2024

Da li si normalan?
Radikali nece predati vlast putem izbora.

Зато се стално врше анкете и испитавање рејтинга да знају где су јер ако довољно ниско падне подршка да ни крађа на изборима није довољна онда морају да активирају или план бега са свиме што су покрали или да изазову неку врсту грађанског рата.

Овај спот је толико одвратан да се мени више не иде на протест у Нови Сад сутра:

Država na svetu gde postoji ovakav predsednik?
GbkWbroXkAADAsF.jpg

Па наравно, он трасира аутопутеве јер то боље зна од саобраћајних инжењера, он купује респираторе јер боље зна колико их треба од медицинара, он боље зна од криминолага шта (ни)је највећа фарма марихуане у окружењу, па наравно да је он и најбољи судски вештак.

Ми немамо институције јер нам не требају, кад имаш свемогућег на челу државе шта ће ти институције.

Lekar, pekar, apotekar
Staticar, gradjevinac, neimar

Sve je on... i kosarkaski trener
Bolje zna i kosarku od Duska Vujosevica i Boze Maljkovica zajedno

Poslednja izmena:
Упутство, да знате шта треба да радите данас. Срећно!
Страна 1.jpg
Страна 2.jpg
Страна 3.jpg
Страна 4.jpg
Страна 5.jpg
Страна 6.jpg

Gradi se, rekonstruise se... Zivela Srbija!

Niko ni ne spominje zdravstvo, pravosudje, skolstvo, kulturu... ej, Vucic gradi, bre! Ekspo, Beograd na vodi... kad se sedne u kola da se vidi, bre, kako se izgradilo i rekonstruisalo.

Zabole ih za zivote ljude, za kvalitet zivota, saobracaj, infrastrukturu, ekologiju, kulturu... ovde citam od olosa kako ce biti kul da se gradi i da se nabiju kule pa da se ide kolima i vice vau, kao Majami smo. Pa jos dodje stranac i vice omg.

Jedino sto je ostalo ovim klosarima je da grade. Vucic napravio Beograd na vodi, Vucic gradi Ekspo, Vucic rekonstruise ovo, Vucic gradi ono... I taj Ekspo, gradi se, ej! Ne znaju ni sta je Ekspo, ni temu, ni sta ce biti tamo, nego gradi se!!! Kao pre nekoliko hiljada godina kad narod nije imao sta da jede, ali gradi se!

E, kome nije bilo jasno, a svima nam je jasno vec decenijama sada, mogao je samo neko da se pravi da mu nije jasno, sada mu je nacrtano ocigledno da ociglednije biti ne moze sta i kako se to gradi i rekonstruise pod radikalskom vlascu.

I ko ih i dalje posle svega podrzava...

Ne znam, da sam opozicioni vođ, razmislio bih o ovoj njegovoj velikodušnoj ponudi za glasanje o poverenju.

Pa neka ti starci, sa slikom dece koju gnječi betonski malj, pohrle da glasaju za svoje ljigavo čedo. Samo napred. Da vidimo.

Tako je i Sloba raspisao izbore; najpre će i ovaj otići uz 'sam pao, sam se ubio'.

Shvatite, sta god da se desi, svi mediji ce isto izvestavati.

Informer ce pronaci ili iscenirati i najmanji incident, RTS-u ce biti deseta vest...

Necu da pisem da li sam za nasilje ili ne, samo je toliko glupo vise biti u strahu zbog toga sta ce mediji reci.

Naravno. Sve sam ja to već jednom gledao i slušao. I na kraju Milanovića zaskočiše kod Skupštine... Sic transit gloria mundi - bitangama.

Ne znam, da sam opozicioni vođ, razmislio bih o ovoj njegovoj velikodušnoj ponudi za glasanje o poverenju.

Pa neka ti starci, sa slikom dece koju gnječi betonski malj, pohrle da glasaju za svoje ljigavo čedo. Samo napred. Da vidimo.

Tako je i Sloba raspisao izbore; najpre će i ovaj otići uz 'sam pao, sam se ubio'.
То ја говорим још од када је предложио то око Рио Тинта. Чак и ако победи, опција за његов одлазак добиће бар 40% што је више него озбиљан политички капитал.

Protest prenose samo N1 i Novosadska Tv na kojoj je Gebels propaganda i Šešelj lajv. Čak ni pink i hepi kuliraju

Да Н1 нису такође системски, антинародни медиј не би сад преносили ове маргине протеста.

Protest prenose samo N1 i Novosadska Tv na kojoj je Gebels propaganda i Šešelj lajv. Čak ni pink i hepi kuliraju
Имаш на КТВ Зрењанин уживо, само су висок број ја СББ.

То ја говорим још од када је предложио то око Рио Тинта. Чак и ако победи, опција за његов одлазак добиће бар 40% што је више него озбиљан политички капитал.
Управо

Неће моћи да кука како га руше "страни фактори" и "екстремна мањина" ако 30%-40% народа жели да му види леђа, то је потпуно друга слика која може само да му се обије о главу

Управо су на Н1 уживо преносили хапшење ГОрана ЈЕшића. Са'ће председник тријумфално да дође и плаче пред градском кућом, јер је он жртва. ЈПМ.

Vrh