Nemooj tako.Биља небитан лик. 70% гласачког тела није свесно њеног постојања.
Posle nekih stvari nema kajanja. Nikolic nam je progurao ovu diktaturu i povukao se u nametnuto cutanje u vili.Гласам за промену стања које ми се не свиђа. Тако сам гласао и за Тому против Тадића, мада је то била грешка.
U to doba, postojao je radio fokus, na kom je 15 sati na dan, uzivo program vodio Djuka - moler. To je onaj, koji je kupio tri nova stana na Vozdovcu i dva na Zlatiboru. Kaze Djuka jednom prilikom, ajde dobro Djilas, ali kako prihvatiti Dinkica, koga je smatrao za najvece zlo i nakon par meseci od te izjave, SNS ulazi u koaliciju sa Dinkicem.Истина погрешио сам, али шта да радим. Први избори и антиДОС породично окружење и друштво. Свима Тадић био антипатичан, а мени мука од Г17 лопужа. А после све лопуже прешле у СНС из свих партија.
Da ode u Holivud, bio bi ozbuiljan kandidat za ulogu djavoljeg advokata.Сећам се ја Ђуке да је био активан и на форумима тада.
У истој реченици жаљење због безакоња и ловљење ко је био против противуставног изручења. Когнитивна дисонанца level 1000.Za one koji su već bili u vlasti važno je da znamo zašto i pre pobede naprednjaka nismo imali dosledno poštovanje zakona, kako su obavljene sve privatizacije, ko je osim Koštunice bio protiv izručivanja Miloševića Hagu
имали смо и овоU to doba, postojao je radio fokus, na kom je 15 sati na dan, uzivo program vodio Djuka - moler. To je onaj, koji je kupio tri nova stana na Vozdovcu i dva na Zlatiboru. Kaze Djuka jednom prilikom, ajde dobro Djilas, ali kako prihvatiti Dinkica, koga je smatrao za najvece zlo i nakon par meseci od te izjave, SNS ulazi u koaliciju sa Dinkicem.
Pitam se, šta li će sledeće Vučić izmisliti kako bi podigao rejting? Mislim da je izmišljeni atentat dobro rešenje, a može se uvek nabaviti i glumac koji će šatro biti atentator. Druga stvar koja mi pada na pamet, da postane persona non grata u Hrvatskoj. To bi mu podiglo rejting kod osovine Bosna-Krajina, prosek godina 65, vojna lica poreklom iz HR i BIH. Znam kako oni razmišljaju pošto sam iz tih krajeva. To je teška artiljerija i to su veliki branioci kradikala.
Stiže odgovor u expresnom roku:Pitam se, šta li će sledeće Vučić izmisliti kako bi podigao rejting? Mislim da je izmišljeni atentat dobro rešenje, a može se uvek nabaviti i glumac koji će šatro biti atentator. Druga stvar koja mi pada na pamet, da postane persona non grata u Hrvatskoj. To bi mu podiglo rejting kod osovine Bosna-Krajina, prosek godina 65, vojna lica poreklom iz HR i BIH. Znam kako oni razmišljaju pošto sam iz tih krajeva. To je teška artiljerija i to su veliki branioci kradikala.
Šta je cilj ovoga? Da ubede one što su protiv SNS da je opozicija ta koju treba slušati i pratiti u borbi protiv litijuma?U Aranđelovcu osvanuli plakati: Oni koji protestuju protiv litijuma "srbomrzci i plaćenici"
Dan uoči protesta građana u Aranđelovcu koji se protive iskopavanju litijuma osvanuli su plakati koje potpisuje Konzervativni pokret Našin1info.rs
Ko iz parlamentarne opozicije je za iskopavanje litijuma?Ne spinuj, znaš i sam da sam hteo reći da su na istoj strani kada je litijum u pitanju.