jedan fejd za doktoraMozda mu je jedina mana sto malo lici na Tudjmana, morace Vox da ga posavetuje oko frizure.
odlican intervjuUps, pojavio se covek koji ce srusiti Vucica, a koga niko nije mogao ni da sanja da ce on da bude.
Covek ima sve sto treba.
Bio sam jedared kontrolor, blago je reći da sam šokiran inteletkualnim sposobnostima glasača. Mnogima je i samo potpis na liniju vrhunac intelektualnog napora.То је изборна технологија којом се мора овладати. Сећам се једне године, у једном граду СНС листа била бр. 6 а на републичким изборима Вучић бр. 1. Другар био у изборној комисији, каже брдо папира са заокруженим 1 на локалу, али и са 16 на листићима за председничке и локалне изборе.
Opozicija da organizuje krilo SNS-a u narodu poznato kao Notari da prvo da termine opoziciji? Pa taj notar koji to uradi ne znam da li bi osvanuo u jednom komadu.Opozicija ako se nekako organizuje da skupi prva potpise i uzme broj jedan, obavila je vec jedno 70 posto posla
Dobro je dok umeju da se potpišuBio sam jedared kontrolor, blago je reći da sam šokiran inteletkualnim sposobnostima glasača. Mnogima je i samo potpis na liniju vrhunac intelektualnog napora.
Pa rekao je doktor da neće zvati narod na proteste i da neće krvave glave.. Zašto ste toliko nestrpljivi, ne pobeđuje se aždaja preko noći.I evo sad u nišu (pa i na nbg...) crveno-crna gamad direktno prepravlja izbornu volju izaslih i sta imamo na ulicama niša?
Stanje redovno...
Ma ne pricam za doktora lično jbt...Pa rekao je doktor da neće zvati narod na proteste i da neće krvave glave.. Zašto ste toliko nestrpljivi, ne pobeđuje se aždaja preko noći.