Postoji recept iz Niša, samo ga prepisati.
Jedna lista je glupost, verovatno i dve.
Opozicioni glasači su podeljeni po raznim pitanjima i ne treba ih na silu terati za nešto sa čim se ne slažu.
Evo, sad bi Savo protestovao, napuštao skupštine, vraćao mandate... neko ga podržava, neko mu se smeje... Nek svako nađe opciju za sebe.
Ipak, ono što je ključ je da se nađe Milić.
Ovo što mi zovemo opozicija, to je pola opozicije. Savo, Dobrica, Lazović, M.Jovanović, Ćuta, Ponoš, Biljane, Pavle, Lutovac...
Njima želim da se reše svega trulog, ali opet, to je zajedno ekipa za maks 35 posto u Srbiji, u Beogradu možda ako se sve zvezde slože mogu nekako navući 50 posto mandata.
Fali lik poput Milića, stariji, ali novo lice, ozbiljan, stručan, neukaljan, ne ponaša se kao tinejdžer, staložen, mnogo bliži nekim običnim ljudima...
Moj deda koliko god da je bio dobar čovek, ne vidim ga da je živ da bi glasao za ove ZLF, Kreni-Promeni... Milić bi bio pravi čovek za njega.
Dok bih ja ipak pre nekog drugog, mlađeg, modernijeg, energičnijeg...
I to je put, jedini put, neki Milić i ekipa oko njega da uzmu 25-30 posto i neki Savo, Dobrica, Ćuta, Aleksić da zajedno uzmu 25-30 posto.
I to Savo i ZLF ni slučajno ne treba da se ujedine. Vole opozicioni glasači mnogo da jedu govna pa nek svako nadje opciju koja mu maksimalno odgovara.
Ključno je da se svi poštuju međusobno, a ne vidim da ima nekih nesuglasica između Save, Milića, Dobrice, Ćute, Aleksića... i tako treba nastaviti.
I ključ je da se se sklone ovi sa kojima ima nesuglasica i koji ne mogu da ostave ego po strani i koje ni u sopstvenoj kući ne vole. Da, Dragane, o tebi pričam.
Mada, ni ne mora da se skloni, bitno je samo da se ne sarađuje sa njim, da, uzeće samostalno 1 posto i ti glasovi će propasti, ali ne bi trebalo to da utiče na rezultat ako se ostalo odradi kako treba.